Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende gittim bugün bizimde pıtpıtlar duyuldu çok mutluyum.benimde sat 4 mart ama 4 gün geriden geliyor dedi dr. 8 mart olarak hesaplayalım dedi. boyu 1.06 cm senin bebişinin kaç merek ettim şimdi çokmu küçük acaba dieŞimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:79::79::79:
![]()
Ay keşke davet etmeseydimAma davet ettiğimde daha hamile bile değildim bugün müsaitlermiş
![]()
Zeynepciğim hamile olduğumu kimse bilmiyor benim o yüzden daha çok gelecek misafir var . Bugünü atlatsam daha sonralarıda kalabalık bi kaç kafile var :2:
Zeynepciğim hamile olduğumu kimse bilmiyor benim o yüzden daha çok gelecek misafir var . Bugünü atlatsam daha sonralarıda kalabalık bi kaç kafile var :2:
AbowwwwwwwwwwwwAllah yardım etsin canım sana..... Yardıma gelelim miii
Bir hamile nin nesi var, iki hamile nin sesi var
![]()
slm kızlar.doktora gittim.çok şükür bebeğimiin pıt pıtlarını gördüm.ultrasonda 5 gün geriden geliyomuş.geç döllenme olmuş ondan.olsun sağlıklı olsunda ben razıyım.darısı görmek isteyen herkesin başına.
![]()
saol cnm.darısı başınıza.tahmini doğum tarihim 12 aralıkmış.doktorum sata göre değil gelişime göre doğum yapıcağımı söyledi.![]()
slm kızlar.doktora gittim.çok şükür bebeğimiin pıt pıtlarını gördüm.ultrasonda 5 gün geriden geliyomuş.geç döllenme olmuş ondan.olsun sağlıklı olsunda ben razıyım.darısı görmek isteyen herkesin başına.
![]()
amin canım allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.hadi ya ilk defa duydum boyle bise saglikli olsunda ins sag saglim kucagina al insALLAH CANIIIM alaliim ins kucagimiza hepimiz bebislerimizi![]()
kizlarr hepinizi ve tatliii minik pitirciklarinizi da opyorum oglum kalkti yemek yedirmem lazim gorusuruz
canım ben 11.haftamda gıdecegım o zaman ıkılı test ıcın onun gunu de bellı 18 mayıs ama cok var
gel arasıra :)
hadı gozun aydın![]()
![]()