2011 Aralık Anneleri

Ay keşke davet etmeseydim :( Ama davet ettiğimde daha hamile bile değildim bugün müsaitlermiş :(

Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:49::9::9::9::9::9::9::79::79::79::62::62::62::62::62:
cnm bende gittim bugün bizimde pıtpıtlar duyuldu çok mutluyum.benimde sat 4 mart ama 4 gün geriden geliyor dedi dr. 8 mart olarak hesaplayalım dedi. boyu 1.06 cm senin bebişinin kaç merek ettim şimdi çokmu küçük acaba die

Zeynepciğim hamile olduğumu kimse bilmiyor benim o yüzden daha çok gelecek misafir var . Bugünü atlatsam daha sonralarıda kalabalık bi kaç kafile var :2:

Zeynepciğim hamile olduğumu kimse bilmiyor benim o yüzden daha çok gelecek misafir var . Bugünü atlatsam daha sonralarıda kalabalık bi kaç kafile var :2:

AY CNM YAA :S ALLAH YARDIM ETSIN IKRAM HAZIRLIYABILIYORSUN OZAMN MASALLAH :nazar::nazar::nazar:
MIDE BULANTIN YOKMU??

Abowwwwwwwwwwww :25::25: Allah yardım etsin canım sana..... Yardıma gelelim miii :74::74::74::74: Bir hamile nin nesi var, iki hamile nin sesi var :64::64::64:

Ay canlarım sağ olun :)) Ne güzel olurdu bende size gelirdim hem :)) Mide bulantım yokta ayaüstü uğraşmak zor hemen yoruluyorum :59:
Allahım (CC.) yardım etsin işi ağır olupta çalışan hamişlere :(

Ay sizi gördüm heyecanlandım şimdi:52: Ben Aralık 2010 annesiyim:69:
Darısı da sağlık sıhhatle sizlere olsun inşallaaahhh..
Sormak istedikleriniz olursa zevkle cevaplarız ben ve tüm Aralık 2010 anneleri:71:

slm kızlar.doktora gittim.:62::62:çok şükür bebeğimiin pıt pıtlarını gördüm.ultrasonda 5 gün geriden geliyomuş.geç döllenme olmuş ondan.olsun sağlıklı olsunda ben razıyım.darısı görmek isteyen herkesin başına.:66::66::66::66::66::66:

bebişlerinin kalp atışlarını duyanlar gözünüz aydın. darısı benim gibi gün sayanların başına:46::46::46::46::46::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::64::64::64::64::64::64:

saol cnm.darısı başınıza.tahmini doğum tarihim 12 aralıkmış.doktorum sata göre değil gelişime göre doğum yapıcağımı söyledi.:62::62::62:

hadi ya ilk defa duydum boyle bise saglikli olsunda ins sag saglim kucagina al insALLAH CANIIIM alaliim ins kucagimiza hepimiz bebislerimizi :69::69::69:

Son düzenleme:
kizlarr hepinizi ve tatliii minik pitirciklarinizi da opyorum oglum kalkti yemek yedirmem lazim gorusuruz

slm kızlar.doktora gittim.:62::62:çok şükür bebeğimiin pıt pıtlarını gördüm.ultrasonda 5 gün geriden geliyomuş.geç döllenme olmuş ondan.olsun sağlıklı olsunda ben razıyım.darısı görmek isteyen herkesin başına.:66::66::66::66::66::66:

canim sabahtan beri seni bekliyorum. ayni gun gidecegimizi bildigimden dert olmustun icime. cok sevindim guzel haberlerine. allah tamamina erdirsin insallah canim saglikla :)

hadi ya ilk defa duydum boyle bise saglikli olsunda ins sag saglim kucagina al insALLAH CANIIIM alaliim ins kucagimiza hepimiz bebislerimizi :69::69::69:
amin canım allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

kizlarr hepinizi ve tatliii minik pitirciklarinizi da opyorum oglum kalkti yemek yedirmem lazim gorusuruz

güle güle canım.doyur bakalım.paşanı:56::56:

canım ben 11.haftamda gıdecegım o zaman ıkılı test ıcın onun gunu de bellı 18 mayıs ama cok var
gel arasıra :)

hadı gozun aydın :nazar:

Canım 11. haftada gidecek arkadaşlar rahimağzı uzunluğunu ölçtürsünler. Pek dikkat etmiyor doktorlar buna. Sana da tavsiye ederim...

Canım seni ve bugün doktordan gelen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bizlere. Ben haftaya salıya gideceğim inşallah...

çok sevındım sızın adınıza kızlar..

tıckerı olmayan kalmasın da takıp edelım bırbırımızı

hatta gec döllenme olanlar yenıden sat verenler hepımız degıstırelım ..

benım bebegım satımdan bır gün önce ıdı en son o yuzden degıstırmedım bırbırımızı takıp ederız en azından..

Back
X