2011 Aralık Anneleri

kızlar ben üşenmeden yazdıklarınızı okuyorum da herkesin yazdığı şeylere kafam takılıyo düşünüyorum...şöyle bişey internetten araştırma yapan okuyan sürekli bişeylerden soru soranımız var...
bunlar sizde stres yapmıyomu okurken araştırırken sürekli soru işareti taşımak sakıncalı olmaz mı gidişine bıraksak omu şumu diye heyecan yapmasak daha hızlı geçmezmi zaman:26::26::26:

yok kız zevkli oluyo,kırk yılın başı hamile kalmışık,herşeyin en iyisi olsun istiyoz,bu arada benim bi eğitim vardı bodrum da,müdürle konuştum,ben hamileyim önce ikizlerim vardı,sonra biri geişmedi,ik 3 ay dolmadan yola çıkmasam daha iyi olur dedim,tamam derya hanım dedi,oleyyyyyyyy,yol 20 saat sürüyo,uçakla gitsem 4 ssat adanaya,sonra bodruma,yengem 2 aylık bebişini uçaktaki ani basınç değişikliği yüzünden kaybetmişti,çok korkuyodum,oley oley kurtuldum:66::66::66::66:

meraba kızlar:3:
bende kısmetse 13 aralıkta doğum yapıcam
ilk tüp denememdi ve tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
ayın 21 inde bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum
önümüzdeki perşembe yine giidicem
tahliiller ne zman başlıyo hiç bilmiyorum
varmı aranızda tahlillerini yaptırmaya başlayan :emir_bebek::nazar:

yok kız zevkli oluyo,kırk yılın başı hamile kalmışık,herşeyin en iyisi olsun istiyoz,bu arada benim bi eğitim vardı bodrum da,müdürle konuştum,ben hamileyim önce ikizlerim vardı,sonra biri geişmedi,ik 3 ay dolmadan yola çıkmasam daha iyi olur dedim,tamam derya hanım dedi,oleyyyyyyyy,yol 20 saat sürüyo,uçakla gitsem 4 ssat adanaya,sonra bodruma,yengem 2 aylık bebişini uçaktaki ani basınç değişikliği yüzünden kaybetmişti,çok korkuyodum,oley oley kurtuldum:66::66::66::66:

cnm 40 yılın başı tamam da yaşımız genç yine yine yaşarız inşş ama kafa karışıklığı kötü yaa en iyisi gidişine bırakmak dua etmek.
evet sende gitme ne olur ne olmaz ilk 3 ay önemli ben de izine ayrılıp kısa kısa öyle geçiricem inş..

merhaba

Benim doğum tarihimde 10 Aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.

Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. nasıl dinleneceğim bilmiyorum.

Bana dua edin nolur 5 gün sonra kontrole gideceğim. Umarım yeterince büyüyüp yerleşmiş olur.

merhaba

Benim doğum tarihimde 10 Aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.

Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. nasıl dinleneceğim bilmiyorum.

Bana dua edin nolur 5 gün sonra kontrole gideceğim. Umarım yeterince büyüyüp yerleşmiş olur.

geçmiş olsun canım sağlıkla atlatın bu günleri inş.
bi yakının fln yok mu gelsin sana yardımcı olsun.
allah korusun bişey olduğunda kendini suçluyo insan sonra..
elimizden geleni yaparız gerisi allahın takdiri.

benim de gelişimi geride fln dedi dr rapor verdi dinleniyorum ben de.ama dikkat et kendine

merhaba

Allah yardımcın oldun cnm. Dualarımız seninle..:49:

merhabalar,, benim beklenen dogum tarihi 4 ocak 2012 gozukuyor ama muhtemelen aralıkta olur doğumum ,,hosbuldukkk:16::16::16::16:

Son düzenleme:
merhaba

inşallah bisey olmaz canımnım,, zor durum ama dinlenmen lazımm

merhaba

geçmiş olsun canım,yat dinen geçer inş.Allah yardımcım olsun,ama progestan keseyi yukarı kaldırıyomuş,iyice dinen,dua et,göreceksin düzelecek

merhaba

benim doğum tarihimde 10 aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.

Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. Nasıl dinleneceğim bilmiyorum.

allah yardımcın olsun inşallah bebişin sağlıkla sende kalır dualarımdasın

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

ben yapayanlız olduğum için ilk oğlumu KK ile büyüttüm ne öğrendiysem bu site sayesinde öğrendim.
2. bebeğimde de burada olmak kısmet olur inşallah

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

ben yapayanlız olduğum için ilk oğlumu KK ile büyüttüm ne öğrendiysem bu site sayesinde öğrendim.
2. bebeğimde de burada olmak kısmet olur inşallah

cnm bir arakadaşın bir yakının 1 haftacık rica etsen sana destek çıksa.. ben inanıyorum ama herşey güzel olcak. sen yeterki çok dikkat et kendine..

merhaba

Allah yardımcın olsun canım.... umarım miniğin tutunur... dualarım hepimizle

Back
X