Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsınakşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım
artık tembellikten mi hamilelikten mi orasını bilemem
![]()
bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?
kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı
carsamba gunu gittim ben 455 cıktı kan tahlilim, o zamn bile karından baktı,, :26::26:
carsamba gunu gittim ben 455 cıktı kan tahlilim, o zamn bile karından baktı,, :26::26:
cnm ya 455 ne oluyor? benim kan tahlilim hiç yapılmadı. sanırım 2. gidişimde isteyecek. bir de bebeğin kaç mm olduğunu ultrasonla görebiliyorlar mı, bir bilgin var mı?
kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı
merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim aralık annesi olucam rabbim kısmet ederse hayırlısıyla...
umarım sizlerde sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza...
cnm ya 455 ne oluyor? benim kan tahlilim hiç yapılmadı. sanırım 2. gidişimde isteyecek. bir de bebeğin kaç mm olduğunu ultrasonla görebiliyorlar mı, bir bilgin var mı?
merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim aralık annesi olucam rabbim kısmet ederse hayırlısıyla...
umarım sizlerde sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza...
benimki vajinal bakldı cnm.. ama inşş karınan gözükür...
BENDE İKİ SEFER GİTTİM İKİSİNDENDE ALTTAN BAKILDI AMA BİR DAHAKİLER HEP KARINDAN BAKILACAK ÇÜNKÜ O ZAMAN 9 HAFTALIK OLUYOR![]()
canım hormonun kan seviyesindeki degeri,, kan testinde cıkıyooocnm ya 455 ne oluyor? benim kan tahlilim hiç yapılmadı. sanırım 2. gidişimde isteyecek. bir de bebeğin kaç mm olduğunu ultrasonla görebiliyorlar mı, bir bilgin var mı?
insallah canımm yaaaa,,, oyle merak ediyorum ki,,benimki karnımdan baktı canım ilk kese göründü fakat bebeği göremedi o yyüzden vajinal ultrasyondan baktı o zaman gördü bebeği 6 haftalıkken kalp atışlarınıda gördük... :):)
umarım yarın sende görürsün canım...
o kadar düşük deperde kese görünmez diye biliyorum göründümü?
ben carsamba gunu gittim karından baktı neden baktıysaaaa
kan değeri canım.. beta hcg denen bir hormın hamilelikte vücutta salgılanır ve bu salgının kandaki artışı 2 günde bir minimum 2 ye katlamalıdır... senin direk kese göründyse kana bakmaya gerek duymamıştır..
ben doktordan vejenden bakmasını isteyeyim o zaman
canım hormonun kan seviyesindeki degeri,, kan testinde cıkıyooo
Amin :)) Hayırlı -uğurlu olsun bebeğinizselamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...
geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...
ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...![]()
Amin :)) Hayırlı -uğurlu olsun bebeğiniz, tebrik ederim:))