2011 Aralık Anneleri

carsamba gunu gittim ben 455 cıktı kan tahlilim, o zamn bile karından baktı,, :26::26:

kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsın:16: akşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım:17: artık tembellikten mi hamilelikten mi orasını bilemem:9:

bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?

Ben hafta içi sabah 7:30, akşam en erken 23.00 arası çalışıyorum ama oturarak tabii. Ama hafta sonu hep tembelim evde tabii hamileliğimi duyduğumdan beri. Gelçi düşük riskimden dolayı da korkuyorum pek kırdamıyorum. Tabii birazda tembelliğimden. Yani demem oki evde olanlar olmayanlar içinde dinlensin. Hamile olmanın nazını yaşamak lazım dimi.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:Hadi tüm aralık anneleri tey teyyyyyyyy

Son düzenleme:
kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

cnm ben bir kez gittim, ultrasonla bakıldı, kesecik gördük. bir dahakine kalp atışlarını duyucaz, nasıl bakılır bilmiyorum

carsamba gunu gittim ben 455 cıktı kan tahlilim, o zamn bile karından baktı,, :26::26:

cnm ya 455 ne oluyor? benim kan tahlilim hiç yapılmadı. sanırım 2. gidişimde isteyecek. bir de bebeğin kaç mm olduğunu ultrasonla görebiliyorlar mı, bir bilgin var mı?

o kadar düşük deperde kese görünmez diye biliyorum göründümü?

cnm ya 455 ne oluyor? benim kan tahlilim hiç yapılmadı. sanırım 2. gidişimde isteyecek. bir de bebeğin kaç mm olduğunu ultrasonla görebiliyorlar mı, bir bilgin var mı?

kan değeri canım.. beta hcg denen bir hormın hamilelikte vücutta salgılanır ve bu salgının kandaki artışı 2 günde bir minimum 2 ye katlamalıdır... senin direk kese göründyse kana bakmaya gerek duymamıştır..

kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

benimki karnımdan baktı canım ilk kese göründü fakat bebeği göremedi o yyüzden vajinal ultrasyondan baktı o zaman gördü bebeği 6 haftalıkken kalp atışlarınıda gördük... :):)
umarım yarın sende görürsün canım...

herkese iyi akşamlar ben kaçar kızlar yarın evde olurum oradan görüşürüz anneler ve bebekleri hoşçakalın

Cnm benim hiç vajenden bakılmadı. Gittim ultrasonda önce keseyi görüdk. sonraki gidişimde kalp atışını gördük.

merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim aralık annesi olucam rabbim kısmet ederse hayırlısıyla...
umarım sizlerde sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza...

Hoş geldin cnm. amin cnm.

Kaç mm olduğu karından ultrasonda da anlaşılıyor cnm. Bir de kalp atış sayısını sor. Daha sonraları lazm olacak sana. Yüreğini ferah tut.:89::89:

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim aralık annesi olucam rabbim kısmet ederse hayırlısıyla...
umarım sizlerde sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza...

benimki vajinal bakldı cnm.. ama inşş karınan gözükür...

BENDE İKİ SEFER GİTTİM İKİSİNDENDE ALTTAN BAKILDI AMA BİR DAHAKİLER HEP KARINDAN BAKILACAK ÇÜNKÜ O ZAMAN 9 HAFTALIK OLUYOR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben doktordan vejenden bakmasını isteyeyim o zaman

canım hormonun kan seviyesindeki degeri,, kan testinde cıkıyooo

benimki karnımdan baktı canım ilk kese göründü fakat bebeği göremedi o yyüzden vajinal ultrasyondan baktı o zaman gördü bebeği 6 haftalıkken kalp atışlarınıda gördük... :):)
umarım yarın sende görürsün canım...
insallah canımm yaaaa,,, oyle merak ediyorum ki,,

o kadar düşük deperde kese görünmez diye biliyorum göründümü?

ben carsamba gunu gittim karından baktı neden baktıysaaaa:25::25::25:

kan değeri canım.. beta hcg denen bir hormın hamilelikte vücutta salgılanır ve bu salgının kandaki artışı 2 günde bir minimum 2 ye katlamalıdır... senin direk kese göründyse kana bakmaya gerek duymamıştır..

ben doktordan vejenden bakmasını isteyeyim o zaman

canım hormonun kan seviyesindeki degeri,, kan testinde cıkıyooo

canım genelde ilk karından bakıyorlar göremiyorlarsa vajinal bakıyorlar diye biliyorum doktorun kendisi bakar herhalde zaten.. bakmazsada sen söyle... :D

Anne anne anne anne anne:49: .......vs anne ve adayları napiyorsunuz ? :D Ablamlardaydım dün keyiflerinizi soramadım o yüzden iyisiniz değil mi :D

selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...

geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...

ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...:nazar::emir_bebek:

selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...

geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...

ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...:nazar::emir_bebek:
Amin :)) Hayırlı -uğurlu olsun bebeğiniz:nazar:, tebrik ederim:))

slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....

Back
X