2011 Aralık Anneleri

chnb nasılın canımmm?bir problem yok şimdilik.sen nasılsın?doktora gittin mi

ah bitanem bugün okula da gitmedikya çamlıcanın güzel yerlerini gezdik yemek yedik hah bir de kendime hamile pantolonu aldım lcw de çok güzel pantolonlar var bilginize. o yüzden geç geldik.
amin amin hepimiz sonuca beraberce gideriz ilşallah.
ama ben az önce hafta hafta gebelik sitesine baktım. 8. hafta 1.5 cm olur diyor. 9. hafta 2.5 cm olur diyor. ama ben şuan 8+2 yim yani 9. hafta içinde böyle bakarsan küçük gibi. doktor çok iyi dedi. bi kaç gün geride denilebiliir dedi ben ısrar edince ama bu önemli bir durum değil dedi. bilmiyorum artık.

Canım ben de iki hafta önce aldım bir pantolon.Dediğin yerden. Geçen seneden kalma da var. Ama diğer bebişimin resimlerine baktım da ikili taramasındayken ben 58 kiloymuşum. Şimdi 7 haftalık ve ben 66 kiloyum:17::17::17: Geçen sene 25 haftada doğuma gittiğimde 67 kiloydum. Herhalde geçenki hamile kıyafetlerim de olmayacak bu gidişte...

gittiğim doktor ömer faruk vanlıoğlu normalde tüp bebek uzmanı. benim doğal hamileliğimi çok kıymetli bulup kabul etti beni normalde sadece tüp bebekle hamile kalanalrı muayene ediyormuş.
çok rahat beni çok stresli buldu.:)yeni satta belirlemedi gayet yolunda dedi gönderdi.
omega 3 içme dedi. yürüyüş yap dedi. beslenmene dikkat et kilo alma dedi.

Dikkat etmek lazım ama nasıl edeceğiz? Bu arada niye tehlikeli kalp sesini dinletmek?:26:

chnb nasılın canımmm?bir problem yok şimdilik.sen nasılsın?doktora gittin mi

Canım salı gideceğiz inşallah. Temizliğe yardımcı vardı bugün. Allah yardım etti ve bugün komşum ayarlamış sağ olsun...Allah razı olsun. Sen nasılsın canım kardeşim?

Benim eşimde samsunlu.. hatta dr izin vrirse haftaya samsuna gitmeyi düşünüyoruz.. rahmetli babasını ziyaret etmek istiyor.. torununu götürmek istiyor:)
gidin tabi samsun a gidilmez mi hiç:)görsün torununu dedesi. dedeye allahtan rahmet diliyorum.

merhaba herkese
bende bugün dr a gidecek herkese bol şans diliyorum. inşallah hayırlı haberlerle gelirler...
Allah hepimizin hakkında hayırlsını nasip etsin.
şu hamile oldğun günü gösteren stickeden bende yapmak istiyorum
ama nasıl yapılacağını bilmiyorum kiii
biri bana öğretebilirmi ki :)
saol canım. çok şükür güzel geçti.

Bugün doktora gidecek arkadaşlardan ses seda yok. Hadi meraktayız....:49:
yazdım canım güzeldi işallah sonuna kadar hepimiz gideriz.

Canım ben de iki hafta önce aldım bir pantolon.Dediğin yerden. Geçen seneden kalma da var. Ama diğer bebişimin resimlerine baktım da ikili taramasındayken ben 58 kiloymuşum. Şimdi 7 haftalık ve ben 66 kiloyum:17::17::17: Geçen sene 25 haftada doğuma gittiğimde 67 kiloydum. Herhalde geçenki hamile kıyafetlerim de olmayacak bu gidişte...

Dikkat etmek lazım ama nasıl edeceğiz? Bu arada niye tehlikeli kalp sesini dinletmek?:26:
kanıtlanmış bişi yok dedi tehlikeli olabilir dedi riske etmeyelim kıymetli bebek dedi:)

midem çok bulanıyor ya az yatayım ben görüşürüz hanımlar. çok güzeldi bugün rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah.

canım iyiyim de uyku halim var ve mutlu olamıyorum nedense hamilelik pskolojimi değiştirdi bir garibim ağlıyorum hep.

selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...

geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...

ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...:nazar::emir_bebek:

Hayırlı olsun cnm hoş geldin..

slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....

Hayırlı olsun cnm bende ilk doktora gittiğimde 4haftalıktı.şimdi 8 haftalık.

Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?

Beni doktor kalp atışı için 7 haftalık 5 günlükken çağırdı. 6 haftalık erken diye biliyorum. Sonra moralin bozulur. Biraz bekle bence. Bak merj'de de böyle oldu.

ben geldim kızlar;
bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür rabbime. duyduk diyemiyorum doktorum çok ilginçki kanıtlanmış bişi yok bebeğe zararı olabilir diye ısrar ettiğim halde dinletmedi
bebeğimin baş popo mesafesi de 1.5 cm 8+2 ye göre nasıl dersini<?

Bugün kötü haber almadık çok şükür. Ama sen geç haber verdin. Olsun iyi olsun da geç olsun.:15:

ah bitanem bugün okula da gitmedikya çamlıcanın güzel yerlerini gezdik yemek yedik hah bir de kendime hamile pantolonu aldım lcw de çok güzel pantolonlar var bilginize. o yüzden geç geldik.
amin amin hepimiz sonuca beraberce gideriz ilşallah.
ama ben az önce hafta hafta gebelik sitesine baktım. 8. hafta 1.5 cm olur diyor. 9. hafta 2.5 cm olur diyor. ama ben şuan 8+2 yim yani 9. hafta içinde böyle bakarsan küçük gibi. doktor çok iyi dedi. bi kaç gün geride denilebiliir dedi ben ısrar edince ama bu önemli bir durum değil dedi. bilmiyorum artık.

Gebelik pantolonu gerekli olmaya başladım cnm. Yoksa gitmişken mi aldın. Ben daha eski pantolanalara zor da olsa sığıyorum. Lcw da hamile pantolunu varmıymış? Bi uğrayayım bende.

Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..:5::5::5::5:

herkese kocaman slmmm...dr a gidecek arkadaşlara bool şans dilyrm..bnm haftaya salı randevum çatlıcam meraktan,kalp atışını bi duysak yetecek sanki:18::18: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,ben nöbette çok korkyrm ya,minikler koşa koşa geliyo çarpıyo falan.öğrendiğimden beri sabit bi yerde bekliyorum.sizler ne yapıyosunuz nöbette?sakıncası olurmu acaba yaa?

Canım benim riskli diye nöbetten muaftır raporu aldım. Öyle ufak kazalardan bir şey olmaz ama kolla kendini...

Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda

İnan görünce kalbim güm güm oldu. Çok sevindim. Maşallah. Seni metanetin için de ayrıca tebrik ediyorum...:nazar:

:49::71:tşkrlr tarifin için ama yok ben çok beceriksizim sonra uğraşırım artık :):42:

Ben de beceriksizim bu konularda...

bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam:(((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin:4::4::4::4::19::19::19::50::50:bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee:59::59::59:

Bu dönemde oluyor canım. Ben de inan dün akşam tartıştık ve bu bebeğe bir şey olursa boşayacağım seni deim kızgınlıkla.Sabah gelmiş ilgileniyor. uZATMADIM. fAZLA BÜYÜTMEMEYE ÇALIŞ...

kızlar merhaba. ben de az evvel geldim doktordan hemen yazıyım dedim.
keseyi gördük çok şükür. 6,6mm olmuş balım. kese rahmin tam ortasına yerleşmiş (ben sağına yerleştiğini sanıyodum değilmiş) herşey normal dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.
bu arada folic plus kullanıyorum, mide bulantısı yapabilirmiş (merak edenler varsa), ben de çok üşüyorum, hamilelikte vücut ısısı 0,5 derece artarmış, onun için üşüyormuşuz normalmiş. bir de yorulunca kasığımda batma gibi bişey oluyo dedim normalmiş. rahim kasılıyormuş, yorulunca daha fazla kasılıyomuş.
protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, meyveyi normal oranda tüket, abartma meyve şekeri çok kilo yapar dedi.
benden bu kadar. :6::24: herkese iyi akşamlar.

aa neden söylemiyosun :26:

arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?

bEN 6+6 dayım. Benim de başlamadı. Öncekilerde 7den sonra başlamıştı. Normal bence...

yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo:60::60::60::60:

Doğru. Bir de ocak ve şubatta doğanlara +2 diğerlerine +1 ekle filan yazıyor. Eklersem erkek, eklemezsem kız olacak o zaman. Ama dediğin gbi bilimsel değil...

ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...

Canım ben de geçenkilerde bulantıdan canımdan bezmiştim. 100 kilo olayım yeterki çıkarmayayım diyordum...:9::9::9:

hayirli olsun canim, cok sevindim...

bu arada diger topicten gelen arkadaslar da hosgelmisler. ne guzel sayimiz cogaldikca daha eglenceli olmaya basliyor burasi. hepinizi ve guzel bebislerinizi opuyorum....

bir de sera35dan haberi olan var mi arkadaslar. sanirim o da bugun doktora gidecekti..

Canım hangi diğer topik?

kızlar bende belirtiler yeni yeni ortaya çıkıyor.göğüslerime dokunamiyorum ağrıdan.zaten büyüklerdi daha da büyümeye başladılar.uçları acımaya başladı.krem sürmeye başlasammı acaba bilemedim.kasık ağrım çok azaldı.sanki başım dönüyo ara ara sarsıntı hissediyorum çünkü.mide bulantım yok ama daha.bide bebişi görsem tam anlamıyla hamile olduğumu anlayacağım.birde eşim cildimin yumuşacık olduğunu söylüyo :1:

Canım karna sürme demiş burada bir arkadaşın doktoru bebeğe geçebiliyormuş, bitkisel de olsa sürme demiş. Ama göğüse bilmiyorum...

geldım ben ,Allahım hala atıyor kalbı cok korkmustum ya bırsey olduysa dıye

ben onun ellerını kollarını yerım ya bılıncsızce oynatıyor ..

resmen bellı elı kolu oynayısı ..

ben ona kurban olurum asıgııııım annem sana

bır daha kı bulusmamız 10 gun sonra hersye düzgün hıcbır sorunum yok

20 gun sonra da cınsıyetımız bellı olucak cok heyecanlıyım

Çok sevindim canım...

kızlar iyi akşamlar diğer başlıklarada yazdım ama orada kimse yok ben yarın doktora gidicem 6+2 olacak kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce sabahları cok az midem bulanıyor ama cok şiddetli değil

ben de artık buraya yazacağım son adet tarihim 17 mart geçen hafta keseyi gördük yarın sabahtan tekrar gideceğim 6+2 haftalık olacak bu 2.gebelik ilki doktor tarafından sonlandırıldı ama ilk gebeliğimdeki problemi bulamadılar o yuzden bunda cok endişeliyim

Tüm anne adayları için dua ediyorum RABBİM sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla dünyaya getirsin.Annelik çok farklı bir duyguymuş gerçekten daha ortada bir şey yokken endişeleniyorsunuz ounun için Annem bazen beni çok ararda ben cok sıkılırdım ama onu şimdi daha iyi anlıyorum Anneciğim seni bugune kadar istemeden de olsa üzdüysem incittiysem affet beni seni çok seviyorum canım annem

mrb ben duygu :79: sat 20 mart şu anda 5+5 hamileyim.ilk randevum 2 mayıs pazartesi...
bu arada herkese sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmesini diliyorum

ben de artık buraya yazacağım son adet tarihim 17 mart geçen hafta keseyi gördük yarın sabahtan tekrar gideceğim 6+2 haftalık olacak bu 2.gebelik ilki doktor tarafından sonlandırıldı ama ilk gebeliğimdeki problemi bulamadılar o yuzden bunda cok endişeliyim

zannediyorum kalp atışını görürüz ama duyamayız(sat larımız yakın)

sonradan çıkmaz mı peki:59::59::59:,hamileikte göğüsleri fazla uyarmayın,erken kasılmaya neden olur falan yazıyo nette

İlerleyen haftalar için rahimi uyarıyor diye biliyorum. Ben 10 ay önce 25. haftalık erken doğum yaptım malesef. Hastanede yatarken bebeğimle iletişim kurmak için karnımı okşuyordum doktor geldi o an sakın yapma:20: dedi. Rahim kaslarını uyarıp erken doğumu tetikliyormuş. Şimdi bile karnıma dokunmaya korkuyorum. Ama her hamileyi etkilemez diye de düşünüyorum...

meraba kızlar:3:
bende kısmetse 13 aralıkta doğum yapıcam
ilk tüp denememdi ve tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
ayın 21 inde bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum
önümüzdeki perşembe yine giidicem
tahliiller ne zman başlıyo hiç bilmiyorum
varmı aranızda tahlillerini yaptırmaya başlayan :emir_bebek::nazar:

Allah tamamına erdirsin. Ne mutlu. Doktorun yönlendirir canım... Ben salıya ayrıntılı yaptıracağım.

merhaba

Benim doğum tarihimde 10 Aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.

Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. nasıl dinleneceğim bilmiyorum.

Bana dua edin nolur 5 gün sonra kontrole gideceğim. Umarım yeterince büyüyüp yerleşmiş olur.

Allah yardımcın olsun. Daha önce de yazmıştım bir yerde okumuştum elini karnına koyup elmübdi demek iyiymiş. Allah'ın yoktan var etme özelliğiyle ilgili...

merhabalar,, benim beklenen dogum tarihi 4 ocak 2012 gozukuyor ama muhtemelen aralıkta olur doğumum ,,hosbuldukkk:16::16::16::16:

Hoş geldin ben de 8 Ocak doğumluyum... İyidir oğlak burcu :9::9::9:

cnm ben yarın dr sordum ama eşinin içine boşalması birazda olsa tehlikeli olabilio die okudum biryerde.. şöyle ki .. sıvı miktarı fazla olduğu için rahim azğını kayganlaştırıomuş.. hani allah korusun ilk aylarda belki daha tehlikelidir ama bende emin olamadığmdan daha da atakta bulunmadığımdan yarın dr a soracam. liste yaptım .. 30 tane sorum var:)

Doktorunun cevaplarını paylaşır mısın? Sağ olasın...

kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

Benim doktorum 1000 olmadan karında gözükmez dedi. 5+3'te minicik kese gördük karından...

selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...

geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...

ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...:nazar::emir_bebek:

slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....

Hoş geldiniz arkadaşlar...:3:

Back
X