Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar
bişi sorcam ben bu aralar durup dururken ağlamak istiyorum kendimi kötü hissediyorum ama hiçbi sorunum yokbu tamamen hamilelik psikolojisi sanırım.
çaydan sigaradan kahveden çoğu şeyden tiksindim zor yemek yiyorum midem bulanıyo
bu zamanlar ne zman geçer?:85:
canım senin işin neden öyle geç bitiyor. tam dinlenmen gereken aylardasın. allah yardım etsin.Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..![]()
aminn canım aminn. benim de annem çok sık arar beni çeninir bilirim. bazen ben de rahatsız olmuşum gibi ses tonuyla konuşurum. ama sonra da affettiririm. onların hakkı gerçekten ödenmez.bunu şimdi daha iyi anlıyoruz dimi. :26:Tüm anne adayları için dua ediyorum RABBİM sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla dünyaya getirsin.Annelik çok farklı bir duyguymuş gerçekten daha ortada bir şey yokken endişeleniyorsunuz ounun için Annem bazen beni çok ararda ben cok sıkılırdım ama onu şimdi daha iyi anlıyorum Anneciğim seni bugune kadar istemeden de olsa üzdüysem incittiysem affet beni seni çok seviyorum canım annem
canım tamamen hamilelik psikolojisi.mesela dün akşam erken uykum geldi.kocişe hadi yatalım dedim.o da sen yat ben geliyorum dedi..ben bunu bile kafaya taktım.niye beraber yatmadık diye.oysa 10 dk sonra felan geldi yatağa.herşeyi farklı yorumlamaya başladık galiba.ah hormonlar ah
bu arada bende sigara içiyordum.hamile olduğumu öğrenmeden 2-3 gün önce ben tiksinmeye başlamıştım sigaradan.10 gündür hiç aklıma bile gelmiyor.![]()
Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?
canım iyiyim de uyku halim var ve mutlu olamıyorum nedense hamilelik pskolojimi değiştirdi bir garibim ağlıyorum hep.
Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..![]()
kızlar bişey sorucam size.bendeki şişkinlikten dolayı pantolonlarım sıkıyo hep.bebişe zarar verirmi bu durum sizce.yeni bişeyler almak için erken diye düşünüyorum çünkü
kızlar bişey sorucam size.bendeki şişkinlikten dolayı pantolonlarım sıkıyo hep.bebişe zarar verirmi bu durum sizce.yeni bişeyler almak için erken diye düşünüyorum çünkü
LCW da hamile reyonu var, ben de oradaki tişörtleri çok beğendim
ufff çok güzeller ya göbüşümüz çıksada giysek![]()
yasmin 84 bebğinin kalp atışlarını duydun mu sanırım senın de sat 17 marttı değil mi
ben de yarın gidicem 6+2 çok endişeliyim görebilirmiyim acaba kalp atışını
ben de yarın gidicem 6+2 çok endişeliyim görebilirmiyim acaba kalp atışını