2011 Aralık Anneleri

slm kızlar bugün test sonuçlarımı doktoruma gösterdim.vitaminlerimi yazdı.muayene etmedi.2 haft.önce etmişti.ayda bir yeterli dedi.3 hafta sonra ikili test için çağırdı.kararımı verdim.testlerimi ve takiplerimi ssk araştırmada yaptırıcam.doğuma özele giderim.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.:80::80:

Merhaba güzel anniş adayları :D
Efem tatlış naber az kaldı kız taşınmana . Bişey soracağım kızlar bana akıl verir misiniz hamilelikte grip geçiren fıstıklar efecim sende geçirmiştin sanırım hatta sizce doktora gideyim mi yoksa evde doğal c vitaminine devam mı edeyim ? Doktora gidesim yok :( Bebişime bişey olmaz di mi kızlar gripten ???? Sizler bari kendinizi koruyun aman aman Allah korusun kızlar fena oluyor .

cnm. ılık suya limon ve bal. Ama hepsinden önemlisi bulunduğun ortamı evini sık havalandır. Ellerini ve elinin değdiği yerleri sık temizle. Ve burnunu sildiğin peçeteyi bir kez daha burnuna götürme. Tek kullanımlık yap. Bunlar zor ama inan 1-2 güne atlatırısn.

menemen makarna en pratik yemek :) hem yumurtada yemiş olursun :)

Arkadaşlar amannnn dikkat tam pişirmeden çiğ kalmış yumurtayı sakın yemeyin. Çokkk zararlı.

hiç sorma... her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten sıkılıyorum bazen..
eşime de deyin bugün yemek yapmadım ona üzülüyorum..
hazırlıyorum bir kayık tabak yeşillik sebze falan işte..
üstüne de azıcık limon sıkarım.. eşimde aşkolsun der.. akşam akşam otlatacakmısın bizi :)
e napim.. ben otlarla geçiştirebiliyorum.. neden erkekler de öyle değiller..illa pişmiş birşey yemek isterler

Valla benim eşim tam tersi hep yeşillik ister. Bense pişmiş yemek tercih ederim.

içine 1-2 patates te atıver.. çok güzel oluyor.. eşim bezelye sevmediği için yapamıyorum pek..
dün de bezelyeci geçti bayağı düşündüm alsam mı almasam mı diye.. sonunda almadım

Bende 5 kğ bezelye aldım attım. Barbunyanın zamanı geçti mi acaba?

s
lm kızlar bugün test sonuçlarımı doktoruma gösterdim.vitaminlerimi yazdı.muayene etmedi.2 haft.önce etmişti.ayda bir yeterli dedi.3 hafta sonra ikili test için çağırdı.kararımı verdim.testlerimi ve takiplerimi ssk araştırmada yaptırıcam.doğuma özele giderim.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.:80::80:

İyi yapmışsın cnm.Hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

caniiim cok uzuldum RABBIM HAYIRLISIYLA TEKRARDAN YASATSIN INS ISTEDIGINIZ DILEDIGINIZ ZMANADA TEKRARDAN

cnm. ılık suya limon ve bal. Ama hepsinden önemlisi bulunduğun ortamı evini sık havalandır. Ellerini ve elinin değdiği yerleri sık temizle. Ve burnunu sildiğin peçeteyi bir kez daha burnuna götürme. Tek kullanımlık yap. Bunlar zor ama inan 1-2 güne atlatırısn.
Canım çok sağ olasın peçete hariç hepsini yapıyorum peçete kullanmamaya çalışıyorum . :71:
yemegı koydum ocaga beklerken bkaıyım deıdm :)
:56: Ellerine sağlık kız bende kocişi bekliyorum gelsin karnımı doyursun diye :27:

ınanmıyorum cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum
ıcıne dogmus demek kı sabırlı ol arkadasım hayırlısı boyleymıs

çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı bi bebek nasip eder inş.kanaman falanmı oldu.yoksa tesadüfmü ögrendin.kusura bakma acını deşmek istemem ama nasıl anlaşılıyo bilmek istedim.

Çook qeçmiş olsun kısa zamanda tekrar bebiş heyecanı duyarsın inş.

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yaırlısınımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
Çok çok geçmiş olsun :(((( Çok üzüldüm .

:1:

bende kocama benzesın ıstıyorum kocam da bana benzesın ıstıyor hatta bı ara butun organlarını paylastık cocugumun orası surası derken :27:

ayy bak sevindim ben bu olaya. demek ki fiziksel olarak babaya benzeyecek :) oğlum olursa inşallah kocama çeker zaten. 40 kiloluk hatunum ben babası gibi boyu posu olsun. ya da dayısına çeksin oğlum 1.90 boyuyla evimizin sırığııı :))):66::66:

kızlar mılupanın annebebk klubune uye olun..

bebegımın ılk bezı geldı ..

mılupaya uye olmustu ,

bı paket 8 adet yenı dogan saf ve dogal bebek bezı
bır tane emzıren anneler ıcın karısık bıtkı cayı
bebegımın fotosunu buzdolabına yapıstırmakm ıcın cerceve
bı paket ıslak mendıl ıcınde 10 tane var
pişik onleyıcı krem 4-5 kullanımlık
sac ve vucut sampuanı 3-4 kullanımlık
bir cd
hamılelık dergısı
8 tane de farklı urunlerde %25 ve %30 arasında degısen ındırım kuponları

cok begendım ben ..:81:

üye olamıyorum ben yaa... formu doldurmaya başladım. ilk sayfadan sonra ilerlemiyor. devam edemiyorum:43::43:

herkese iyi akşamlarr... size bişi danışıcam ben yine. c.tesi randevum var. 10+6 olucak bebeğim. en son gittiğimde 4 gün önden gidiyordu. hala öyleyse benim tosunum 11+3 olacak. ikili test için bi dahakine ne zaman randevu almalıyım???? :18:

herkese iyi akşamlarr... size bişi danışıcam ben yine. c.tesi randevum var. 10+6 olucak bebeğim. en son gittiğimde 4 gün önden gidiyordu. hala öyleyse benim tosunum 11+3 olacak. ikili test için bi dahakine ne zaman randevu almalıyım???? :18:

12 - 14 hafta arası yapıyolar ben 12 haftada yaptırıcam dr danışırsınız..Sen tokatlımısn

canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..allahım bir daha nasip etsin inşallah.

:59: .çokk geçmiş olsun cnm ya. yine söylenecek hiç bişey yok maaleseff. Rabbim sabrını da versin inşallahh :((

Back
X