- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzel anniş adayları![]()
Efem tatlış naber az kaldı kız taşınmana . Bişey soracağım kızlar bana akıl verir misiniz hamilelikte grip geçiren fıstıklar efecim sende geçirmiştin sanırım hatta sizce doktora gideyim mi yoksa evde doğal c vitaminine devam mı edeyim ? Doktora gidesim yokBebişime bişey olmaz di mi kızlar gripten ???? Sizler bari kendinizi koruyun aman aman Allah korusun kızlar fena oluyor .
menemen makarna en pratik yemek :) hem yumurtada yemiş olursun :)
hiç sorma... her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten sıkılıyorum bazen..
eşime de deyin bugün yemek yapmadım ona üzülüyorum..
hazırlıyorum bir kayık tabak yeşillik sebze falan işte..
üstüne de azıcık limon sıkarım.. eşimde aşkolsun der.. akşam akşam otlatacakmısın bizi :)
e napim.. ben otlarla geçiştirebiliyorum.. neden erkekler de öyle değiller..illa pişmiş birşey yemek isterler
içine 1-2 patates te atıver.. çok güzel oluyor.. eşim bezelye sevmediği için yapamıyorum pek..
dün de bezelyeci geçti bayağı düşündüm alsam mı almasam mı diye.. sonunda almadım
s
lm kızlar bugün test sonuçlarımı doktoruma gösterdim.vitaminlerimi yazdı.muayene etmedi.2 haft.önce etmişti.ayda bir yeterli dedi.3 hafta sonra ikili test için çağırdı.kararımı verdim.testlerimi ve takiplerimi ssk araştırmada yaptırıcam.doğuma özele giderim.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.:80::80:
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
Canım çok sağ olasın peçete hariç hepsini yapıyorum peçete kullanmamaya çalışıyorum .cnm. ılık suya limon ve bal. Ama hepsinden önemlisi bulunduğun ortamı evini sık havalandır. Ellerini ve elinin değdiği yerleri sık temizle. Ve burnunu sildiğin peçeteyi bir kez daha burnuna götürme. Tek kullanımlık yap. Bunlar zor ama inan 1-2 güne atlatırısn.
yemegı koydum ocaga beklerken bkaıyım deıdm :)
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
Çok çok geçmiş olsunKızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yaırlısınımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
bende kocama benzesın ıstıyorum kocam da bana benzesın ıstıyor hatta bı ara butun organlarını paylastık cocugumun orası surası derken![]()
kızlar mılupanın annebebk klubune uye olun..
bebegımın ılk bezı geldı ..
mılupaya uye olmustu ,
bı paket 8 adet yenı dogan saf ve dogal bebek bezı
bır tane emzıren anneler ıcın karısık bıtkı cayı
bebegımın fotosunu buzdolabına yapıstırmakm ıcın cerceve
bı paket ıslak mendıl ıcınde 10 tane var
pişik onleyıcı krem 4-5 kullanımlık
sac ve vucut sampuanı 3-4 kullanımlık
bir cd
hamılelık dergısı
8 tane de farklı urunlerde %25 ve %30 arasında degısen ındırım kuponları
cok begendım ben ..:81:
herkese iyi akşamlarr... size bişi danışıcam ben yine. c.tesi randevum var. 10+6 olucak bebeğim. en son gittiğimde 4 gün önden gidiyordu. hala öyleyse benim tosunum 11+3 olacak. ikili test için bi dahakine ne zaman randevu almalıyım???? :18: