olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..
göbüşlü göbüşlü gezerız :)
eylulde olsunbende katilayim size dönmeden buralara
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..
göbüşlü göbüşlü gezerız :)
![]()
ay çok komik olur ama grup halindemillet göbeklerimize bakar bakar güler artık :))
![]()
:))
![]()
tamam eylulde olsun ama basında olmasın ortasında olsun ..kardesımın düğünü var eylul basnda hazırlıklar basladı fena..
zaten bayramdı ramazandı derken ..
sen ne zaman dönüyorsun..
tamam eylulde olsun ama basında olmasın ortasında olsun ..kardesımın düğünü var eylul basnda hazırlıklar basladı fena..
zaten bayramdı ramazandı derken ..
sen ne zaman dönüyorsun..
aylul sonuna aldi bile esim biletiortasinda olsun kabull 1 ay icinde orda ne kadar eglensem kar bana yoksa burda yapayalniz hic cekilmiyo...
![]()
Mardincim gelmissin, hosgeldin. merakta biraktin bizi nasilsin???
aylul sonuna aldi bile esim biletiortasinda olsun kabull 1 ay icinde orda ne kadar eglensem kar bana yoksa burda yapayalniz hic cekilmiyo...
![]()
Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı
tamam ayarlarız bır gun ..hatta ıkı kere bulsuuruz bı basta bı sonda hehe :)
alıntıyı duzeltmeye calıstım ınsallaho lmustur sorun var snaırım..
mardın ınsalalh guzel cıkar canım sonucun..
Valla bu iki kere bulusmaya da hiiiicc hayir demem ben haberiniz ola
Evet alintilar duzeldi simdi.
tamam ayarlarız bır gun ..hatta ıkı kere bulsuuruz bı basta bı sonda hehe :)
alıntıyı duzeltmeye calıstım ınsallaho lmustur sorun var snaırım..
mardın ınsalalh guzel cıkar canım sonucun..
Inaniyorum ki hersey tertemiz ve guzel olucak. Bebisini saglikla alicaksin kucagina insallah.![]()
ben cok gezıyorum :) benım ıcın farketmez
sen ne tarafa gelıceksın ..
ben cıkıyorum artık konusuruz osnra detaylı :)
gorusuruz kızlr
Çok teşekkür ederim kızlar Allahın izniyle temiz çıkacak bende inanıyorum o zaman teyzeleriyle forumda bi kutlama yaparız nazlı bebekimeee![]()
canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı
canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.
izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?
bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım![]()
Yapariz tabiii ne demek, söyle ortaya karisik bisiyler
Yeter ki o annesini guldursun...
Evet yaww yeterki minnakım yüzümüzü güldürsün teyzeleriyle pasta da keserikk sanaldan![]()
canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.
izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?
bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım![]()
Sutler de Ajda teyzesinden o zaman![]()