DERYACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM. GÖZÜM KORKTU BU AŞIDAN YAA..BİDE SEN DOKTORA SÖYLÜYORMUSUN BÖYLE BİLİNÇ KAYBI YAŞADIKLARINI. NORMAL DEĞİL GİBİ
BELKİ BAŞKA BRİ RAHATSIZLIĞIN VAR VE BİLMİYORSUN, ONU TETEİKLİYOR İLAÇLAR. SEN YİNEDE BİR SÖYLE. ÇÜNKÜ İLK DEFA BİLİNÇ KAYBINI DUYUYORUM. UMARIM BİRŞEY YOKTUR
canım bilinç kaybını progestan yaptı,reçetesinde daha öncesinde sinir ilaçları kullandıysanız,dikkatli olun,bilinç kaybı,titreme gibi şikayetler olursa derhal bırakınız yazıyodu,ilacı kullanmadan 1 yıl öncesinde 2-3 ay kadar lutral ve zanaks kullanmıştım ondan öyle yaptı heralde,bi keresinde alerji hapı kullanmıştım,nar bahçesine gidince tüm vücudm kabarmıştı,o ilaçta ben de çok ilginç etkiler yaptı,hararet,uykusuzluk,sürekli kuruyan dudaklar,bilmiyorum bana hep ters etki yapıyo bu ilaçlar,gynoferon için arkadaşlar eskiden tuvalete çıkamıyodum artık rahat rahat çıkıyom diyolardı,ben de kabızlık yaptı,bence sen bu aşıyı hiç vurulma canım,zaten troit ilacı kullanıyoz,ben 12.5 mg alıyom,sen daha fazla,boş ver gereği yok,halen elimde ayağımda küçük küçük kabarıklar var,kaşınıyo
ZATEN BU ARALAR NİYE BU KADAR KURUNTULU OLDUM BİLMİYORUM MOJO ARKADAŞIMIZDAN SONRA KOCAMIN DIŞARI GİTTİĞİ HERANI ARAŞTIRIR OLDUM. GECE RÜYALARIMDA EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINI GÖRÜR OLDUM. RÜYAMDA BENİ BEĞENMİYOR DİYE KUAFÖRLERE GİDİYORUM, SAÇLARIMI SARIYA BOYATIYORUM VS.... BU VESVESELERDEN RABBİM KURTARSIN İNŞALLAH. ÇÜNKÜ BENDE ÇOK GERGİNLİK YAPTI BU KONULAR.
hamilelikten dolayı çok etkileniyoz duyduklarımızdan iyi şeyler düşünelim öyle olsn