canim ewet cok sakincali ben 3 aylikdan beri ayri yatiriyorum
sunnet oldugu icin yanimda yatiyor oda dalana kadar canim
ay benim kucuk prensesim simdiden abisinden cekiyor ya ben bisey yiyemiyorum sizde durumlar nasil...
adasim pozisyon hatasinada dikkat et sekerimmmmmm![]()
edicem cnm ya hatta hareket sınırı koycam sen adamı alıştır alıştır ee yani sonun böyle olur,şimdi de mesafe koysam o beni dinlermiki acıba kendi de diyo ben ne şanslıyım 9 ay boyunca aynı yatakta yatmayan bile varmış ben hiç etkilenmedim diyo

öldüm gülmektenya bi de bizim evliliğimizde böyle şeylere pek yer yokyani öyle uluorta gaz çıkarmakmış ne bileyim kötü konuşmakmış falan hiç yapmıyoruz. ay ben bi hapşururken geçengün çok afedersin alttan zaaaarrrrt diye bi kaçır
dondum kaldım yattığım yerde (tv izliyoduk) benimki bana baktıı baktıı baktıı ben de o sırada nasıl özür diliyorum bilio musun ay halimi görsen
neyse sonra ikimiz birden bi koyduk kahkahayı burnunu tut burnunu tut diye bi taraftanona, diğer taraftan da allahım nolur kokmasın diye allaha yalvarıyorum. ama artık kaçarı yok yani kontrollü bi şekilde pıt pıt pıtlatıyorum :26: ama önceden hiisedersem aynen tuvalete koşmaca
![]()

evet canım tahmin ettiğim gibi olmuş en mantıklısı canım
öyleyse için rahat etsin.
ultrasonunuda da bir şey çıkmaz inşallahh rahat rahatt devam edersin..
hepimize allah kucağımıza almayı nasip etsinnnn
ayy bir enerji toplasam aldıklarımın fotosunu çekip eklemek istiyorum sizlere ama totişim kalkmıyor bir türlüü:78:
ayyy nasıl güldüm anlatamammmmmallahda seni güldürsün kuzucumm
cnm çok sağol sayenizde rahatladım