2011 Aralık Anneleri

canim ewet cok sakincali ben 3 aylikdan beri ayri yatiriyorum
sunnet oldugu icin yanimda yatiyor oda dalana kadar canim
ay benim kucuk prensesim simdiden abisinden cekiyor ya ben bisey yiyemiyorum sizde durumlar nasil...

adasim pozisyon hatasinada dikkat et sekerimmmmmm:69::69:

edicem cnm ya hatta hareket sınırı koycam sen adamı alıştır alıştır ee yani sonun böyle olur,şimdi de mesafe koysam o beni dinlermiki acıba kendi de diyo ben ne şanslıyım 9 ay boyunca aynı yatakta yatmayan bile varmış ben hiç etkilenmedim diyo :9::9:boşuna dememişler altta kalanın canı çıksın diye:27::27:

ya bi de bizim evliliğimizde böyle şeylere pek yer yok :27: yani öyle uluorta gaz çıkarmakmış ne bileyim kötü konuşmakmış falan hiç yapmıyoruz. ay ben bi hapşururken geçengün çok afedersin alttan zaaaarrrrt diye bi kaçır :53: dondum kaldım yattığım yerde (tv izliyoduk) benimki bana baktıı baktıı baktıı ben de o sırada nasıl özür diliyorum bilio musun ay halimi görsen :52: neyse sonra ikimiz birden bi koyduk kahkahayı burnunu tut burnunu tut diye bi taraftanona, diğer taraftan da allahım nolur kokmasın diye allaha yalvarıyorum. ama artık kaçarı yok yani kontrollü bi şekilde pıt pıt pıtlatıyorum :26: ama önceden hiisedersem aynen tuvalete koşmaca:37:
öldüm gülmekten :60::60::60::60::60::60::60:ya bu bizdede var tuvalete giren eğer dışarı çıktığında birini görsün hemen yüzü kızarıyo halbuki ne var hacet dünyanın en doğal olaylarından biri gel görki bizim evde gaz kaçırmak dünyanın en terbiyesiz işiymiş gibi aşamadık karı koca yaaawww:37:hayır sen her türlü işini görüyon yatıyon kalkıyon ama gaz çıkarmak kötü bi kelime kullanmak yerin dibine sokuyo ne olcak böyle yaa:9::9:
evet canım tahmin ettiğim gibi olmuş en mantıklısı canım
öyleyse için rahat etsin.
ultrasonunuda da bir şey çıkmaz inşallahh rahat rahatt devam edersin..
hepimize allah kucağımıza almayı nasip etsinnnn
ayy bir enerji toplasam aldıklarımın fotosunu çekip eklemek istiyorum sizlere ama totişim kalkmıyor bir türlüü:78:

ayyy nasıl güldüm anlatamammmmm :60::60::60::60::60: allahda seni güldürsün kuzucumm

cnm çok sağol sayenizde rahatladım:71::71:hadi totoşu kaldır resimleri koy:66::66:görelim cicilerimizi meraklandırma bizi:66::66:bende kundağın resmini koycaktım ya dikişi sökülmüştü resim çekerken geri götürdüm bugün yenisini vericekler mağazada kalmamıştı pazartesi eklerim artık :66:

ulen 181 grlık bebenin beni getirdiği hale bak :27: doğum koçu mu? doğum koçuna mı gidiyorsun? nerde nasıl :61:

YOK CNM hani bi ara seminere katıldık ya benle birlikte 4 kişi gitmiştik duydunmu bilmiyorum ama orda sölemişti DOĞUM KOÇU öle doğumkoçuna gitcek kadarda sosyetik değiliz yaaawwww:9::9::9::9::9::9:

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

deryam çok geçmiş olsun ateş normal değil hamilelikte çok önemliymiş bi doktora görün istersen:71:

yaa ben aşı yaptırmasam mı çok korktum kolu şişenler uyuşanlar ateşler içinde kalanlar :26::18::18::18::18:

seni biliyorum, yarenhande de hatırladığım kadarıyla ankarada. başka kim var ki:26:

bi dee sen nerde çalışıyosun devletteyse nasıl 2 ay rapor kullanabiliyorsun anlat da biz de yararlanalım :66:

Benim doktorum tetanoz aşısı için eskisi gibi ilkel şartlarda doğum yapmayacağın için çok gerekli değil. Ama yaptırmanda da hiçbir sakınca yok, sana bırakıyorum dedi. Herhalde yaptırmayacağım.

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozuk :( dün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı :( doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak :( çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die :( sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

allah yardımcın olsun en korktuğum şey benimde bende hep aşağıda hissediyorum kontrolde sorucam artık dikiş olayı zor hep yatman gerekiyor rabbim yataklara düşürmesin sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah

aynı sorun bende de var bende kaçırdım ilk kez eşimin yanında bir utandım kaçtım hemen yine geçen gün tekrar hapşırdım kaçıyorum ama eşim arkamdan sesleniyor altına kaçırdın diye ben gazdan diyor zannettim baktımki çişimi kaçırmışım ıslanmış şortum eyvahhhh dedim daha neler gelecek başımıza korkar oldum hapşırmaya

bunları okuyuncaa içim rahatlıyor wallaaa bende hapşırıncaa bi ufacıkk kaçırmıştım daa korktumm noluyo bana diyee dimekki normall en azından tek değilim

Benim doktorum tetanoz aşısı için eskisi gibi ilkel şartlarda doğum yapmayacağın için çok gerekli değil. Ama yaptırmanda da hiçbir sakınca yok, sana bırakıyorum dedi. Herhalde yaptırmayacağım.

ben de 2. sini yaptırmayacam,ateş tehlikeli çünkü Allahtan uzun sürmedi,2. ye belki daha fazla sürer,riske atmayacam,faydası varsa yeter

Son düzenleme:
Aydamld,

şimdi listeden gördüm Aslı Yücetürk'e gidiyormuşsun, benim doktor izne ayrıldı diye son kontrolümde ona yönlendirdiler hiç sevmedim kadını, doğru düzgün ilgilenmedi, robot gibiydi, dün de eşim sonuç almaya gittiğinde yok yere onla tartışmış :19::41:

yaa benim korktuğum doğuma o da girebilir, artık kime denk gelirse, öyle diye duymuştum, illa kendi doktorumuz doğuma girecek diye bişey yokmuş sen ne biliyorsun canım?:26:

hadii yaa öylemii oluyormuşş ben kesinn o doktorr girecek sanıyordumm o cok kötüü olur kime alıştıysan onun doğuma girmesii lazım benceee.aslı hnm iidirr ne bileyimm bana gayet ii davranırr.sessizdirr ama sakin bi kadın öylee ayrıntıcıı değil ama ben seviyorum ne bileyimmm:DDDDD

ya bişey dicem ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce arabamı sattım (güya sene sonundaki kampanyaları yakalayana kadar biraz yürüyüş yapıp zayıflayacaktım, sene sonunda da çok uygun fiyata iyi bi araba alacaktım hem de arabayı sattığım parayı bankada değerlendirecektim) anam ben hamile olduğumu öğrendim sonra o otobüsle rbana bi basmaya başladı beni gör perşianım sabah 3 otobüs akşam 3 otobüs toplamda 3 saat yol. sağolsun kimse yer d evermiyo. benim kasık ağrım da çok oldu. hemen alelacele bi araba bulduk verdik siparişi ay anam araba da 2 buçuk ayda geldi mi... benim otobüs güzergahımın yürüme kısmında safra bırakmadığım yer kalmadı mecburen:59: neyse çok şükür araba geldi de kendime geldim ama bu sefer d eişte spor arabaymış aldığımız koltuğu çok içerde inip binerken çok sıkıntı yaşıyorum:52:

cnm götür sanayiye ayarlat koltuğunu :9::9:2 kaynak hemen olur yapılır :1:
evet ya maşallah kilosu da iyi,suyu da çok iyi demiş dr. un,nere saklanıyo bu bebiş,bana ise dr. um yüzünü net göremiyom,biraz daha su içersen iyi olur dedi,ona rağmen karnım kocaman oldu,iç karnın geniş demekki senin
evet cnm ya herşey çok güzel dedi karnım neden çıkmadı diye sordum hatta iç,dış bişey demedi gayet iyi gidiyosun dedi sadece görünüşünde normal hiç bi farkın eski halinden dedi buda avantaj dedi çıkar merak etme dedi,çocuğun yeri gayet güzel dedi de ben hamileysem normal yaşamak istiyorum haliyle:37::37:

aaa kimi kadınların bu iç kesei mi ne geniş olurmuş çatı mı artık neyse o ondan göstermiyo kendini. ya ayol asıl erkekse ye kızsa yeme sonra ömür boyu benim gibi kilo verme derdiyle mi uğraşsın kızçe:26:

he zaten kız olursa anasına çeksin diye yiyicem bana dombullukta arkadaş olsun diye:37:

hahah sefan olsun arkdaşım walla ben benimki yanımda yapsın istemem istemediğim için de ben de dikkat ediyorum öğrendi çok şükür hiç yanımd ayapmaz (ay arkadaşım benimki yediklerimden kaynaklı mı nedir bilmiyorum çok pis kokuyo) aaay giderek iğrençleşiyorum kapayalım mı muhabbeti yoksa tam anlamıyla işin bokunu çıkarcam:52:
ayy manyaksın sen ya:60::60::60::60::60::60::60:

cnm üzülme 2 hafta süren var bol bol dinlen istiharat eder düzelir inş geçmiş olsun:71::71:

benimde 8-9 gün önce 242 veya 262 gram demişti doktor şimdi 300ü geçer bence yarın gitcem ben dra a detaylıdan sonra

maşallahları var bizim oburixlerin :9::9:

inş. yukarı çıkar canım,progestan mı yazdı peki,inş. kolay bi şekilde çözülür

ay ben çok kıskanç bi anne olucam sanırım :( mesela hiç bebek hediyesi gelsin istemiyorum.hepsini ben seçiiiim,zevkime göre alim istiyorum :)) kim ne alırsa alsın içime sinmeyecekmiş gibi,herşeyin en iyisini ben bilirmişim gibi hahahahahha!evet son noktaya vardım galiba :)))):49:

herkese merhabalar............
lizzie merak etme her annede var o iç güdü bende tüm gelen hediyeleri anneme kayınvalideme vermiştim onlarda hediye gtrsnlr diye şimdide aynı sadece kendi aldıklarımı giydirecem kısmetse başkasının zevkine göre alınan bişeyleri sevmiyorum en yakının bile zaten çokta zevkli yada beğenerek almıyor aldığını sadece hediye uygun olsun boşver beğenilip beğenmediğini diye düşünüyor.birde biz organik yada pamuklu almaya çalışıyoruz bebek sonuçta hassaslar kendi aldıklarımızı kullanmak en doğrusu ......

cnm onda sınır 2,5 muş benimde 15-20 gün önce gittim tam 2,5 taydı dr daha yukarda olmasını isteriz hep senin ki tam sınırda dedi progestan kullanıyorum sabah ağızdan akşam alttan olmak üzere 1 hafta sonra çağardı biraz çıkmış ama yine ilaca devam edelim dedi bana sana ne verdi neler dedi benim tatillerimde iptal oldu bu yüzden uzanmaya çalışıyorum işte boş zamanlarda başka da bişey demedi çıkar inş yukarı

20 haftaya kadar oynamazsa dediği burda kalırsa iyimi demek istedi anlamadım

allah yardımcın olsun en korktuğum şey benimde bende hep aşağıda hissediyorum kontrolde sorucam artık dikiş olayı zor hep yatman gerekiyor rabbim yataklara düşürmesin sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah

çok teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmez ben dahil :(

cnm götür sanayiye ayarlat koltuğunu :9::9:2 kaynak hemen olur yapılır :1:

evet cnm ya herşey çok güzel dedi karnım neden çıkmadı diye sordum hatta iç,dış bişey demedi gayet iyi gidiyosun dedi sadece görünüşünde normal hiç bi farkın eski halinden dedi buda avantaj dedi çıkar merak etme dedi,çocuğun yeri gayet güzel dedi de ben hamileysem normal yaşamak istiyorum haliyle:37::37:

he zaten kız olursa anasına çeksin diye yiyicem bana dombullukta arkadaş olsun diye:37:

ayy manyaksın sen ya:60::60::60::60::60::60::60:

cnm üzülme 2 hafta süren var bol bol dinlen istiharat eder düzelir inş geçmiş olsun:71::71:

maşallahları var bizim oburixlerin :9::9:

inşallah düzelir tek umudum o yoksaki sürekli yatmam gerekecek feci bi durum.ki sağlıklı olucaksa bebeğim yatarım da. teşekkür ederim tatlım

inş. yukarı çıkar canım,progestan mı yazdı peki,inş. kolay bi şekilde çözülür

ben zaten ilk kontrolümden beri sanırım 4+lı haftalardan beri progestan kullanıyorum günde 3 tane ağızdan şeklinde.ama dr. artırabiliriz 20.haftadan sonra dedi.

cnm onda sınır 2,5 muş benimde 15-20 gün önce gittim tam 2,5 taydı dr daha yukarda olmasını isteriz hep senin ki tam sınırda dedi progestan kullanıyorum sabah ağızdan akşam alttan olmak üzere 1 hafta sonra çağardı biraz çıkmış ama yine ilaca devam edelim dedi bana sana ne verdi neler dedi benim tatillerimde iptal oldu bu yüzden uzanmaya çalışıyorum işte boş zamanlarda başka da bişey demedi çıkar inş yukarı

20 haftaya kadar oynamazsa dediği burda kalırsa iyimi demek istedi anlamadım

evet tatlım sınır 2,5muş dr.umda söyledi zaten benim 2gündür kasılmam vardı ağrı şekilde bende çocuk nie kasılıyo böyle normalmidir die düşünüyodum. dr. daha muayneye başlamadan dedim kasılıyorum hemen rahim ağzına bakıcaz bi dedi.attan muayne etti bebek de (sanırım oğluşum demeliyim artık) çok aşağıdaymış ve kafası rahim ağzına doğruydu.20 Haftaya kadar yukarı çıkmasını umuyor doktor rahim ağzından uzaklaşmasını. bide kasılmaları hemen ultrasonda gördük zaten daha önce öyle bişi yoktu sanki bebek kadar bi balon sıkıştırıyodu onu tekmeliyo o şişliği rahatsız olmuş bizimki hepsini gördük. progestanı dediğim gibi günde 3 tane ağızdan alıyordum 20.haftadan sonra dozunu artırabilriz dedi dr. bakalım nasıl olucak :S

ben zaten ilk kontrolümden beri sanırım 4+lı haftalardan beri progestan kullanıyorum günde 3 tane ağızdan şeklinde.ama dr. artırabiliriz 20.haftadan sonra dedi.

ay ben de kullanmıştım o ilaçtan ben de bilinç kaybı oluştu hatta,dr. kullan demesine rağmen kullanmadım,yoksa ölcektim,çok şükür atkattık o günleri,inş. sen de atlatırsn,sen de yan etkisi olmuyo en azından bu da iyi bişey

ya moralini bozma arkadaşım ben hep şey duydum istirahatle bebeğin aşağı inmesini önleyebiliyorlar dertlenme ama bence 1 doktora daha git lütfen

inşallah düzelir tek umudum o yoksaki sürekli yatmam gerekecek feci bi durum.ki sağlıklı olucaksa bebeğim yatarım da. teşekkür ederim tatlım

evet tatlım sınır 2,5muş dr.umda söyledi zaten benim 2gündür kasılmam vardı ağrı şekilde bende çocuk nie kasılıyo böyle normalmidir die düşünüyodum. dr. daha muayneye başlamadan dedim kasılıyorum hemen rahim ağzına bakıcaz bi dedi.attan muayne etti bebek de (sanırım oğluşum demeliyim artık) çok aşağıdaymış ve kafası rahim ağzına doğruydu.20 Haftaya kadar yukarı çıkmasını umuyor doktor rahim ağzından uzaklaşmasını. bide kasılmaları hemen ultrasonda gördük zaten daha önce öyle bişi yoktu sanki bebek kadar bi balon sıkıştırıyodu onu tekmeliyo o şişliği rahatsız olmuş bizimki hepsini gördük. progestanı dediğim gibi günde 3 tane ağızdan alıyordum 20.haftadan sonra dozunu artırabilriz dedi dr. bakalım nasıl olucak :S

inş gerek kalmaz arttırmaya ilaç kullanmakta istemiyorum pek aslında ama mecburuz neyse ki şimdilik bende pek bi etki yapmadı saatlerini de kaçırmasam ii olcak ama etki yapmadı derken olumsuz etki yapmadı yani ii yönde etki ediyordur inş geçen haftada ölesine başka bi dra gittim o da aaa bebeğin kafası kasığına kadar gelmiş falan dedi:(((( bakalım bu hafta kendi drumuz ne dicek

he bi de onu tetikleyen şey idrar yollarında sorun olması olabilir dedi dr idrar testi istedi enfeksiyon var dedi 2 ilaç verdi yarın kendi druma gösterip öle kullancam ilacı dedim ya pek ilaç kullanmak istemiyorum ama o da evet kullan derse yapcak bişey yok

Canım; çok geçmiş olsun. Bol bol su iç, dinlen. Moralini bozma, bebeğin artık hissediyor senin hissettiklerini. Hem bak, Allah'a çok şükür düzenli kontrollerine gidiyorsun ve böyle bir şey olduğunu vaktinde gördün. Bunu bildikten sonra serklaj yaptırmak çok zor bir şey değil. Yapılırsa zaten bebeğin güvende olacak, sakin ol.

ay ben de kullanmıştım o ilaçtan ben de bilinç kaybı oluştu hatta,dr. kullan demesine rağmen kullanmadım,yoksa ölcektim,çok şükür atkattık o günleri,inş. sen de atlatırsn,sen de yan etkisi olmuyo en azından bu da iyi bişey

yok çok şükür yan etkisi.bebişim sağlıklı olsun da yan etkisine de rağzıyım şu durumda. kızlardeşlerimden birinde de rahim ağzı yetmezliği vardı ama onun 24 yada 26.haftada ortaya çıkmıştı 10 hafta kadar evde yattı çok ağır ilaçlar kullanarak. kasılmalar vs.. için artı bebeğin erken gelişmesi için. doğuma 4 hafta falan kala ilk defa ayağa kalktı ve hemen doğum başladı :S şükür çok sağlıklı bi oğlu var şuan umarım benim bıdığımda sağlıcakla gelir dünyaya. bide kardeş de olsa kişiden kişiye değişiyo işte diğer kızkardeşiminin bebeği de dünyaya gelmek istemedi 42+haftalardaydıki dr. artık suni sancıyla zorla doğurttu =)))

ya moralini bozma arkadaşım ben hep şey duydum istirahatle bebeğin aşağı inmesini önleyebiliyorlar dertlenme ama bence 1 doktora daha git lütfen

umarım benim bebiş de daha fazla aşağıları merak edip de ne varmış die inmeye çalışmaz =) gideyim de kime? çok korkuyorum ters bişi yaparlar die. bu doktoru bile zar zor bulmuştum gerçi alanında iyi bi profmuş sorunlu insanlara bakıyo sürekli :S

Back
X