umarım çıkmaz canım yaa... sağlıklı olsun bebişler inşallah...

ben de dün yaptırdım şeker yüklemesini, başıma gelmeyen kalmadı...
2 kez baygınlık geçirdim, uzun süren görme kaybı oldu..
vee yalnız gitmek zorunda kalmıştım, dün eşimin okulda ilk günü olduğu için ders programını aksatamadı, annemlerde kız kardeşimi okuluna samsuna götürmüşlerdi.. yani kimse yoktu gidebileceğim..
zaten bende hayatımda başıma hiç böyle bişey gelmediği için tahmin bile edemedim, ve üstelik kendimi de gayet iyi hissediyordum.. hiç kötü bişey gelmedi aklıma benim..
önce gittiğimde açtım tabi birazda bekleyince şekerim iyice düşmüş olmalı, kanımı alıp bir de üzerine o yapay şekeri verdiler.. sonra ordan çıkıp diğer işlemleri hallettim ve 1 saat olmasına 20 dk kala bi yere oturdum.. ve neyse ki o sırada oldu olanlar.. oturuyordum yani.. önce tüm vücudumda karıncalanma sonra görmede azalama.. ve karanlık.. uzun bi süre kendimde olduğum halde hiç bişey göremedim ben... beni odaya götürdüler, biraz uzandım kan alan hemşrenin yanında.. kanımı tekrar aldılar tabi 1 saat olmuştu bu arada.. iyi hissettiğimde kalkıp gittim.. belki tansiyonum düşmüştür diye tuzlu bişeyler aldım ayran da içtim.. ve dolmuşa bindim.. evimin önünde inecektim.. gayet te iyi hissettim.. sonra birden yine oldu, bilinç kaybı, ve karanlık.. ilk işim eşimi aramak oldu... bayılsam kimse beni tanımıyordu dolmuşta.. fakat nerde olduğumu söyleyemiyordum eşime.. ağlamaya başladım ben hiç bişey göremiyorum diye..

dolmuştan birisi söyledi nerde olduğumuzu.. meğer tamda onun çalıştığı okulun yanına gelmişim.. indim ve kaldırıma oturdum.. hemen arabayla fırladı okulun bahçesinden.. en yakın sağlık ocağına yetiştirdi beni.. tansiyonum nerdeyse sıfıra düşmüş.. ve şeker yüklemesi ağır gelmiş.. ikisi beraber beni bu hale getirmişler..
çok kötü bir gündü gerçekten dün..:2::2::2:
şeker yüklemesini kınıyorum..

bebeğime bişey olabilirdi yada bana..
bugün birazdan çıkıp sonuçlarımı alıcam kızlar..
inşallah hepimizinki iyi çıkar..