Merhaba kızlar nasılsınız?
Yine sayfalar ilerlemiş baya...
Okuyana kadar herkes gidiyor forumdan.. okumayacağım geçmişi umarım kaçırdığım önemli bir durum yoktur..
Canım çok sıkkın
Moralim bozuk
komşu pazara gitti bende meyve almasını istedim evde meyvem bitti.. Arabayla gidiliyor yakın değil.
Komşununda arabası var taşıyamam dedi. Pazardan arabaya kadar beli ağrırmış.
Allahım öyle üzüldüm ki... Oysa kolay kolay birşey istemem kimseden... kendim giderim minnet etmem... hazır pazara gidiyorum dediği için rica etmiştim.
Allahım insanlara ne olmuş böyle.. Şaştım kaldım...
Ben mi büyüttüm alınganlığı abarttım anlamadım!
cnm bende çok üzüldüm ya hemde arabayla gitmiş ya bide üstelik hamilesin sen ya

cnm neden yanlış anlayalım hatta yüzümüz tutarsa bizde bişeyler sorucaz ama bıkarsınız die sormuyorum ben :78::78::78: da benm burda dikkatimi çeken bişey var yanlış bilinen şeyler hakkında düz mantık kuran arkadaşlar var , ben açıkça sölim beni rahatsız ediyo , hepimizin bünyesi yada geçirdiği bu süreç birebir aynı değil , ben rica ediyorum bilmediğimiz şeyler hakkında yönlendirme de dahil yorum yapmasak lütfencanim meyve ve sebzede cok seker orani varmis hatta beyaz ekmegi degil kepekli ekmek oneriyorlar oda gunde 2-3dilim... kg problemi olmayipda gizli sekeri olan cok hstalarda varmisss....
kizlar ben burdan ppaylasiyorum insallah yanlis anlamiyorsunuzdur
bende sizin gibi anne adayiyim hicbir anenin sonradan uzulmesini istemedigim icin yararli gorduklerimi paylasiyorum
turkiyede bircok doktor cok ihmalkar hatta bebekler dogdugunda suttun az geldiginde hemen mama oneriyorlar tabi firmalardanda komisyonlarini aliyorlar lutfen dikkat edelim birbirimizi uyaralim.
uyarmak bizden uyup uymamak duyupda yapmayanlardan.....