tşkler cnm, iiz biz çok şükür. kan uyuşmazlığı iğneysiyle ilgili bi sorun vardı... ki hala da var ama kafama takmamaya çalışıyorum ben de...
cnm benim çok tşk ederim... Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah... evdeki huzur en önemlisi... ama bu kadar yıl okudum ve öğretmenlikte 5. yılım olmasına rağmen daha ii yerde yaşamak isterdim. en azından bebeğim için... ama dediğin gibi bunda da vardır bi hayır...
üzülmemeye çalışıyorum cnm. çok saol...
geçmiş olsun cnm... ben de artık uyumakta çok zorlanıyorum...
evet cnm biliyorum ama insan bu dönemde iice panikliyor. ama siz böyle yazınca bi nebze de olsun içim rahatlıyor...
mutlu yaşlar cnm oğluna...
hadi gözün aydın:))
hoşgeldin
benim eşim de 30 kasım:) kızlar 10 gün erken doğar derler. 8 günde kendiliğinden erken olursa benim kızım da 30 kasım olabilir :))
:))))))) valla cnm annem bugün yine bi sürü şey almış... cameradan gösterdi tek tek... demekki kimseyi değiştiremiyormuş insan... anneme alma dedikçe alıyor:) diğerlerinden de istediğimiz tek şey konuşmamaları ama hep yorum yapma derdindeler:))) gülüp geçelim en iisiii
cnm benim yaaa!!!!!!!! saatlerdir pc açıktı. yemek falan yaptım geçmişi okudum derken yazını görememişim. kusura bakma nolur... ben iim tatlım sen nasılsın??? bebeğin nasıl???
hoşgeldin...
herkese ii akşamlar... hergün çok çabuk ilerliyor bu topik ama sanki bugün ayrı bi yoğunluk olmuş... saatlerimi aldı valla... sizi okuyacam diye aşağıdan biçok tekmeye maruz kaldım:))) iyisinizdir inşallah hepiniz...