2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar, çıtçıtlı bodyleri kaçar tane almamız lazım. 0-3 5 adet, 3-6 5 adet yetermi? 10ar tanemi alayım şimdilik?

ben bıraz cok aldım ,belkı sık sık kusar dıye ama cogu kısı az alıyor elımızde kalmasın dıye..

tercıhe baglı..

ben 7lı paketlerden alıp ayrıyetten de almıştım..

SLM KIZLARR..BUGUN oğlumuza gittik bebeğimin ilk yılları dıye bı defter var ondan aldık içindeherşeyihakkında yazı yazıyorsun ılerdeona çokıyı bı anı olucak doğudunda ekmegın fıyatına kadar haytırlıycaz erkek çoçugu çok düşkünolmaz boyleşeylere amaben heves ettım ,ilerde eşineçoçuklarına gösterırım :)))) :33::6::6:

ben erken başlamışım galiba.. senin normal tabi bu haftalarda, ama sorun aynı valla, sırtımda sol tarafta akşamları bazen başlayan bir ağrı oluyor.. bel çukuruma yastık koyup, karnımı çıkarıp belimi iyice çukur yapıyorum o zman geçiyor biraz.. ama tam ağrıyan kemiğe getiriyorum yastığı.. bi sitede okumuştum denedim işe yaradı ..
zaten bunlar olağan şeyler olduğunda, bebeğimiz nedeniyle olduğunu düşününce, bu ağrıları çekmek açıkcası ağır gelmiyor.. değer dimi ama .. :)
bebeklerimiz sağlıkla gelsin de...:69::69::69::69:

değer tabıkıde :))) sabretmekten başkaçare yok bazen ağlycak kadaroluyorum valla..bende yastık falan koyuyorumbıraz rahatlatıyo amasonra yıne devam....aslında doktor bana suda erıyen bı ılaç verdı kullan dedı amaben kullanmıyorumşimdi doktorada bennasıl deyım sırt ağrımçokdıye :))) çokhapkullanmak istemıyorum zaten onca hap içiyorumonuda içmeyim dedim

buseli, canım siteye gelmişsin, Allah sabır versin arkadaşım, en kısa sürede hayırlı bir evlatla kucağını doldursun.. seni çok seviyoruz, bebişin de şefaatçin olacak inşallah, Allah yardımcın olsun..

sumak,
ben dün sabahtan beri bebeğin giysileriyle uğraşıyorum. önce kararsızdım yıkasam mı, önce hastane çıkışını mı yıkasam diye, ama hepsini yıkadım. hacı şakir toz sabunuyla yıkadım. dün de bi güzel ütüledim. yaa o kadar çok parça var ki en az 5 saat falan onları ütüledim. tam kurutamadıklarım da bugün öğlene kadar kurudu. dün bu işleri yaparken belim resmen koptu. iyi ki şimdiden hazırladım, daha sonra böyle hazırlayamazdım, dayanamazdım. bugün de bütün hepsini iki ayrı yastık hurcuna koydum. mis gibi duracaklar. hurcun birinde sadece hastane için olanlar ve iki kalın battaniye var, diğerinde de geri kalan hepsi var. tam sığdı valla. 35. hafta civarı da çantaya koyarım diye düşündüm, tabi yine sarmalayarak. hastane için olan hurca hastanede giyeceğim geceliklerimi bile koydum. yani şimdi olur ya acil bi durum falan, o zaman o hurcu hastaneye götürürüz, zaten şimdilik hasta bezi, bebek bezi, ıslak mendil falan bunlar ayrı bir poşette bekliyor. şimdi en azından acil bi durum olursa naparız stresi kalmadı ve önceden paketlerrde kutularda çokça yer kaplayan kıyafetler bir hurcun içine tertemiz bir şekilde sığıverdi.
bence ertelemeyin kızlar, vaktiniz varken yapın, hurçlarda durur mis gibi, ne kaybedersiniz ki :)

değer tabıkıde :))) sabretmekten başkaçare yok bazen ağlycak kadaroluyorum valla..bende yastık falan koyuyorumbıraz rahatlatıyo amasonra yıne devam....aslında doktor bana suda erıyen bı ılaç verdı kullan dedı amaben kullanmıyorumşimdi doktorada bennasıl deyım sırt ağrımçokdıye :))) çokhapkullanmak istemıyorum zaten onca hap içiyorumonuda içmeyim dedim

ben söylemedim bile doktoruma açıkcası..:9: ilaç verecek ben de senin gibi içmek istemeyeceğim.. sabretmeye çalışıyorum bakalım.. nereye kadar dayanabilirim.. şuan bile ağrıyor aslında, ama normal olduğunu bildiğimden dayanıyorum işte..
Allah yardımcımız olsun.. bebeklerimiz sağlıkla gelsin..:16::16::16::16:
işte annelik fedakarlıkları daha doğmadan başlıyor sanırım, annem derdi de bu kadar kuvvetli bi his olacağı aklıma gelmezdi.

sumak,
ben dün sabahtan beri bebeğin giysileriyle uğraşıyorum. önce kararsızdım yıkasam mı, önce hastane çıkışını mı yıkasam diye, ama hepsini yıkadım. hacı şakir toz sabunuyla yıkadım. dün de bi güzel ütüledim. yaa o kadar çok parça var ki en az 5 saat falan onları ütüledim. tam kurutamadıklarım da bugün öğlene kadar kurudu. dün bu işleri yaparken belim resmen koptu. iyi ki şimdiden hazırladım, daha sonra böyle hazırlayamazdım, dayanamazdım. bugün de bütün hepsini iki ayrı yastık hurcuna koydum. mis gibi duracaklar. hurcun birinde sadece hastane için olanlar ve iki kalın battaniye var, diğerinde de geri kalan hepsi var. tam sığdı valla. 35. hafta civarı da çantaya koyarım diye düşündüm, tabi yine sarmalayarak. hastane için olan hurca hastanede giyeceğim geceliklerimi bile koydum. yani şimdi olur ya acil bi durum falan, o zaman o hurcu hastaneye götürürüz, zaten şimdilik hasta bezi, bebek bezi, ıslak mendil falan bunlar ayrı bir poşette bekliyor. şimdi en azından acil bi durum olursa naparız stresi kalmadı ve önceden paketlerrde kutularda çokça yer kaplayan kıyafetler bir hurcun içine tertemiz bir şekilde sığıverdi.
bence ertelemeyin kızlar, vaktiniz varken yapın, hurçlarda durur mis gibi, ne kaybedersiniz ki :)

ben de hepsını bır yıkayayım dıyorum haftaya kaldı artık haftasonu yaparım..
ben dolabına koyarım dedım tekrar ,yada sifonyerıne katlarım bılmıyorum

bakalım bu hafta kendı gecelıgımı fılan da alayım da herseyım tam olsun ..

hastaneye gıderken ıkı canta yapacagım zaten bı canta bebek ıcın bır canta benım ıcın..

bakalım ,kat ızı olmasın ya sinir oluyorum oyle ütü izi oluyor bırde kat izi ..hıc sevmedıgım seydır ama napalım.

ohh sen bıtırmıssın valla büyük bir yük kalkmıstır omuzlarından..

pintoss naptı ki acaba, çok merak ettim..

canım merak etmişsin sağol kimse cevap vermicek sandım herzamanki gibi..:)
ama acil bir durum değil sanırım çünkü 2 haftadır devam ediyor böyle... gün içinde 20 kez felan kasılıyor karnım ilk kasılmaya başladığı anda çok hafif bir ağrı saniyelik oluyor.. sonra kasılıyor kasılıyor 15 sn. felan öle kaskatı oluyor geçiyor... acaba aranızda yaşayan varmı diye merak ettim sorun olarak algılamamıştım hiç... ayın 5inde kontrolüm var o zaman sorarım artık doktora sanırım...

canım merak etmişsin sağol kimse cevap vermicek sandım herzamanki gibi..:)
ama acil bir durum değil sanırım çünkü 2 haftadır devam ediyor böyle... gün içinde 20 kez felan kasılıyor karnım ilk kasılmaya başladığı anda çok hafif bir ağrı saniyelik oluyor.. sonra kasılıyor kasılıyor 15 sn. felan öle kaskatı oluyor geçiyor... acaba aranızda yaşayan varmı diye merak ettim sorun olarak algılamamıştım hiç... ayın 5inde kontrolüm var o zaman sorarım artık doktora sanırım...

canım bu durum bende bayadır var ama cokta önemsemedım
hatta ıkı gündür o kadar agrıyor kı kasık bolgem ,ovalayınca gecıyor..rahım kaslarımdan dolayı ,artık ıyıce gerınıyor
ben önemsemedım o yuzden cevap yazmadım .önemlı bırseydır belkı senınkı o yuzden senı de yanıltmak ıstemedım

Son düzenleme:
canım bu durum bende bayadır var ama cokta önemsemedım
hatta ıkı gündür o kadar agrıyor kı kasık bolgem ,ovalayınca gecıyor..rahım kaslarımdan dolayı ,artık ıyıce gerınıyor
ben önemsemedım o yuzden cevap yazmadım .önemlı bırseydır belkı senınkı o yuzden senı de yanıltmak ıstemedım

yok canım bende pek önemsemedim dedim yaa uzun süredir oluyor bu çünkü ama merak ettim başka yaşayanlarda varmı yoksa sadece bende mi var diye...

yok canım bende pek önemsemedim dedim yaa uzun süredir oluyor bu çünkü ama merak ettim başka yaşayanlarda varmı yoksa sadece bende mi var diye...

yok yok oluyordur herkeste ,zaten bu hafta hafta neler yasayacagımızı soyleyen sıtelerde de yazıyor..

pekı kızlar bıberon ve emzık alacak mısınız .. benım alıp almamada kararsız kaldıgım sey bunlar

yoksa herseyım tamam bunları alsam mı almasam mı

Son düzenleme:
kızlar size bişe sorcam ben yaa... çok kararsız kaldım... beni bilenler bilir. mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum ve şartlar gittikçe zorlaşıyor. derse girmek zor, havalar soğuyor. belki inanmicaksınız ama odun sobamı yakmaya başladım şimdiden. haftaya da kömüre geçeriz kesin. kaloriferli ev de yok buralarda :(...önden bi 20 günlük rapor alayım sonra da doğum iznini başlatayım ve annemlerin yanına gideyim diyorum. ama yaz boyu da annemlerin yanındaydım ve eşimi çok özlemiştim. daha yanına geleli bi ay oldu ama sonradan burada kaldığıma pişman olmak da istemiyorum. Allah korusun sancım başlasa il merkezine uzaklık 2 saat. sonuç olarak sorunum şu ki, bal böceğimi düşününce hemen gitmem gerektiğini düşünüyorum ama diğer yandan da eşimle en güzel aylarımı paylaşamamak beni çok üzüyor...

aslında cevap çok açık: gitmem gerekiyor...

ama yine de üzülüyorum işteee :(((((((((

Son düzenleme:
kızlar size bişe sorcam ben yaa... çok kararsız kaldım... beni bilenler bilir. mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum ve şartlar gittikçe zorlaşıyor. derse girmek zor, havalar soğuyor. belki inanmicaksınız ama odun sobamı yakmaya başladım şimdiden. haftaya da kömüre geçeriz kesin. kaloriferli ev de yok buralarda :(...önden bi 20 günlük rapor alayım sonra da doğum iznini başlatayım ve annemlerin yanına gideyim diyorum. ama yaz boyu da annemlerin yanındaydım ve eşimi çok özlemiştim. daha yanına geleli bi ay oldu ama sonradan burada kaldığıma pişman olmak da istemiyorum. Allah korusun sancım başlasa il merkezine uzaklık 2 saat. sonuç olarak sorunum şu ki, bal böceğimi düşününce hemen gitmem gerektiğini düşünüyorum ama diğer yandan da eşimle en güzel aylarımı paylaşamamak beni çok üzüyor...

aılen nerede ,bulundugun yere cok uzak mı ..

yanı gıt ama esınle de sık sık gorus oyle bır ımkanın varsa..

zor bir durum ama bebişin için gitmen gerek:7: doğumun başlayınca imkan varsa eşin yanına gelir. sancılar ilk doğumda 14 saat önceden başlıyormuş diye duymuştum.

kızlar bende yarın sabah doktora gideceğim. alttan muayeneden sonra gelen kahverengi lekelenme devam ediyor. buraya sonucu yazamam, evde net yok:26: hafta sonu kayınvalidemlere gelince girebiliyorum.
bu hafta kıyafetlerini yıkamak istiyorum.
sabun tozu dalin marka öneriyor herkes, fiyatı 12 tl.
dalan marka vardı o da 2.50 tl. onuda elde yıkamak için alayım diyorum.

bir de baby2go nun park yatağını ve bebek arabasını alacağım. fiyatı uygun olsun istiyorum. sizce bu marka iyi mi?

kızlar bende yarın sabah doktora gideceğim. alttan muayeneden sonra gelen kahverengi lekelenme devam ediyor. buraya sonucu yazamam, evde net yok:26: hafta sonu kayınvalidemlere gelince girebiliyorum.
bu hafta kıyafetlerini yıkamak istiyorum.
sabun tozu dalin marka öneriyor herkes, fiyatı 12 tl.
dalan marka vardı o da 2.50 tl. onuda elde yıkamak için alayım diyorum.

bir de baby2go nun park yatağını ve bebek arabasını alacağım. fiyatı uygun olsun istiyorum. sizce bu marka iyi mi?

canım muayeneden dolayı kanama olmuş olabilir, sonucunu nete girer girmez yaz, merakta koyma bizi..inşallah bişey çıkmaz.. ben de bi kere alttanmuayene oldum şükür bişey olmadı ama olabilir diye biliyorum.. bir de bana herkes dalin kullanma hacışakir kullan dedi. makine için olanını aldım bakalım kullandıkça görücez hangisi iyiymiş..sana kolay gelsin canım :)

pintoss telaşlandırdıysam kusuruma bakma, çok kasılma olduğunu görünce ilk defa olduğunu düşündüm.. sumak da yazmış zaten onda da oluyormuş, herkesin hamileliği farklı sonuçta, tekrar kusuruma bakma..

Back
X