2011 Aralık Anneleri

ya bende panik oluyroum acaba doktorum bişi atladımı falan diyee.neyse ayın 11 de 32.haftada oluyroum rapor almaya gittiğimdee sorym genedee.çünkü en son şeker yüklemesi için kan verdim oda 1,5-2 ay olduu.
çok soru sorudm ama bişi daha sorucamm kalsiyum kullanıyomusunuz
cnm doktor verdi ama ben kullanmıyorum yani eğer bebek için gerekli bişey değilse bende kramp filan olmuyo diye kullanmıyorum:26:
aferin dünürüm tebrik ettim seni insan yanına bir şemsiye alır mont giyer kızzz işyerinde kurutma makinası fln yokmu ki yaff kurutsaydın kendini göbüşünü :1::1:

:60::60::60:bugünden sonra buzdolabını atıp yerine bi kurutma makinası almayı düşünüyorum :27::27:ya yarında böyle olmaz inş :14:

selam kizlaaarr.. sonunda okumayi bitrip yazmaya baslayabildim :))

inar80 hosgeldin canim...

canim gecmis olsun. stress yapmaman gerektikce bahaneler seni buluroldu yaww.. sana bol sabir ve sakinlik diliyorum. zor bir surec ama sakin kalarak atlatacaksin ins. hem bak inusilin de baslanmis belki biraz daharahat biseyler yersin bebis de daha ii beslenir. zor biliyorum ama takmamaya calis, olmadi deliye bagla bu bi kac ay :))

hehe.. benim iki ismim var... listede ayri ayri yerlerde duruyor, biri anyada biri konyada. bana 2 kere dua etceksiniz haberiniz olsun:))))

gecmis gitmis olsun canim. normalde ignelerde benim canim cok yanardi ama masallah diim bu 7 ayda ne kan aldirirken ne asilarda hic canim yanmadi. darisi dogumun basinaaaa...

canim sen de hosgeldin. ocak annelerinden toplu transfer var bugun :))

sizin takım bayağı iyi sanırım :1:

hehe.. benim iki ismim var... listede ayri ayri yerlerde duruyor, biri anyada biri konyada. bana 2 kere dua etceksiniz haberiniz olsun:))))

kız 2 kere mi yazdın sen adını bana dur birini sileyim,seni gidi uyanıkkkk,2 kere dua edelim diye mi yaptın he:1::1::1::1::1:

derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil

listenin son yarısı bu tamamını yazmıyom,tepki alıyomm:52::52::52::52:

kız 2 kere mi yazdın sen adını bana dur birini sileyim,seni gidi uyanıkkkk,2 kere dua edelim diye mi yaptın he:1::1::1::1::1:

derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil

yok valla ben adimi bi kere yazdim ama insanin iki adi olunca.. onceden derya, elma armut, demet diye bi kerede yaziyodun beni... sonra elma, derya, demet, armut oldu... onu diyom iki ayri kisi gibi oldum :)))

merhaba cnm, zaten aralıkda doğum yapma ihtimalimiz daha çok bence... Senin de 2 ocak görünüyo de mi
Evet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.

50LİKTE 188 çıktı 100lük istediler 100lükte DE sırasıyla 205 184 131 çıktılar
bunların 145-120 ve bişiy dahanın altında olması gerkeiyormuş

sonra dietle ve yediklerime dikkat ederek düşürmeye çalıştım sabah açlık oranlarım min. 90-95 olması gerekirken 110un altına hiç düşmedi doktor insülini verdi

iyi ki verdi çünkü yemek yemediğim için bu sefer bebek gelişememiş...

işte öyle inşallah sende bişey çıkmaz...

akdneiz anemisi ise şu anda önce babasına bağlı:18:

Canım inş sonuçlarınız iyi çıkar,insulini de kullancağına göre beslenmende düzene girer.

selam kizlaaarr.. sonunda okumayi bitrip yazmaya baslayabildim :))

inar80 hosgeldin canim...

canim gecmis olsun. stress yapmaman gerektikce bahaneler seni buluroldu yaww.. sana bol sabir ve sakinlik diliyorum. zor bir surec ama sakin kalarak atlatacaksin ins. hem bak inusilin de baslanmis belki biraz daharahat biseyler yersin bebis de daha ii beslenir. zor biliyorum ama takmamaya calis, olmadi deliye bagla bu bi kac ay :))

gecmis gitmis olsun canim. normalde ignelerde benim canim cok yanardi ama masallah diim bu 7 ayda ne kan aldirirken ne asilarda hic canim yanmadi. darisi dogumun basinaaaa...

canim sen de hosgeldin. ocak annelerinden toplu transfer var bugun :))

Hoşbulduk canım, bugün biz topluca transfer olduk,ocak topici kapancak bu gidişle

eğer burdaki tuba da bensem demet te bensem bende iki kere dua edin istiyorum :1:

peki nasıl bi tedavi gerekliymiş bu anemi için,normal demir eksikliğinden farklıymış okuduğum kadarıyla,inş. bi an önce geçer canım ya,daha 2 aydan fazla zaman var,tedaviyle bebişin de sen de toparlarsın kendini,çayı kahveyi hiç içme o zaman sen
valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş

tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:

hoş geldin cnm :71:

seni gördük dahah iyi olduk cnm :16:

aminnnn cnm aminnnn:16::16:

cnm sende çok dikkat et kendine aman aman istirat et çok yorma hayırlı haberlerini paylaş bizimle :71::71::71:

cnm ya çıkmaz inş bide bu çıkarsa tamam sen bu gerginlikle artık ne hale gelirsin :18::18::18:sakin ol tamam mı cnm :20:
öf sorma yaaaaa:18:

ablam da aramış sen 7buçuk ayında git doğurt bu çocuğu rahat edelim dio

gülsem mi ağlasam mı bilemedim:18:

valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş

tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:

Canım benim kız kardeşim talasemi taşıyıcı, B grubu diyolar sanırım ona. Doktor sıkı sıkı tembih etmişti kendin gibi taşıyıcı biriyle sakın evlenme diye... Eşin taşıyıcı değilse sorun olmuyo :7:

ablanda tam çözüm getirmiş yani:20::20::20:olurmu cnm ama sende yedin bitirdin kendini iyice çıkacak şekerin :27::27::27:cnm bi sakin ol babasının sonuçlarınıda alın inş bişey çıkmaz da rahat edersin yoksa bu kadar gerildin bebeğe zarar cnm gün doğmadan neler doğar du bakalım:71::71::71:

çayın ne zararı varmışki cnm :26:

canım anemi olduğundan dedim çayı içme diye,zaten demir çok zor depolanırmış akdeniz anemisinde ondan dedim,ben sadece 2 brk o da çok açık çiyom sadece kahvaltı da akşama kadar hiç içmiyom,demir ilacımı da yatarken meyveyle birlikte alıyom demirim 10.5 tan 13 e çıktı,kahve hiç içmedim 7 aydır

canım anemi olduğundan dedim çayı içme diye,zaten demir çok zor depolanırmış akdeniz anemisinde ondan dedim,ben sadece 2 brk o da çok açık çiyom sadece kahvaltı da akşama kadar hiç içmiyom,demir ilacımı da yatarken meyveyle birlikte alıyom demirim 10.5 tan 13 e çıktı,kahve hiç içmedim 7 aydır

canım bişi sorcam demir ilacı olarak hangisini kullanıyosun, yanında vitamin de kullanıyo musun

olur mu canım ya bu süreçler çok kritik,Allah korusun her 7 buçuk aylık bebiş yaşamıyoki tel.daki bebek mesela o kadarlıkmış yaşamadı,yaşayan da çok zor yaşıyo,Allah korusun kimseye vermesin vaktinde gelsin bebişlermiz

kızlarr merhabaa

daha öncedee sormuştum ama arda kaynadı sanırım bi cevap alamamıştım.herkes şekerinden bahseiyo sürekli.benim 50 gr yüklemem normal çıktı sonrada şekerime hiç bakmadık.şekerini sürekli kontrol eden arkadaşlar 100 gr da yüksek çıktı ondanmı kontrol ediyolar yoksa tedbir olsun diyemi.
bişey daha sorym ben bayadır kan vermedim siz her gittiginizde kan verip demirinizi falan ölçtürüyomusunuz
valla ben 100gr yüksek çıktığında doktor ölçtürüyo diye ölçüyorum yoksa manyak mıyım :27:

kanım da hep düşük olduğundan 2 seferde bir baktırıyoruz kanıma da:47:

Back
X