akdneiz anemisi ise şu anda önce babasına bağlı:18:
yani sen taşıcı mısın hasta mısın,sadece taşıyıcıysan eşinde de bişey yoksa,bebişinde de bişey olmaz Allahn izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm doktor verdi ama ben kullanmıyorum yani eğer bebek için gerekli bişey değilse bende kramp filan olmuyo diye kullanmıyorum:26:ya bende panik oluyroum acaba doktorum bişi atladımı falan diyee.neyse ayın 11 de 32.haftada oluyroum rapor almaya gittiğimdee sorym genedee.çünkü en son şeker yüklemesi için kan verdim oda 1,5-2 ay olduu.
çok soru sorudm ama bişi daha sorucamm kalsiyum kullanıyomusunuz
aferin dünürüm tebrik ettim seni insan yanına bir şemsiye alır mont giyer kızzz işyerinde kurutma makinası fln yokmu ki yaff kurutsaydın kendini göbüşünü![]()
selam kizlaaarr.. sonunda okumayi bitrip yazmaya baslayabildim :))
inar80 hosgeldin canim...
canim gecmis olsun. stress yapmaman gerektikce bahaneler seni buluroldu yaww.. sana bol sabir ve sakinlik diliyorum. zor bir surec ama sakin kalarak atlatacaksin ins. hem bak inusilin de baslanmis belki biraz daharahat biseyler yersin bebis de daha ii beslenir. zor biliyorum ama takmamaya calis, olmadi deliye bagla bu bi kac ay :))
hehe.. benim iki ismim var... listede ayri ayri yerlerde duruyor, biri anyada biri konyada. bana 2 kere dua etceksiniz haberiniz olsun:))))
gecmis gitmis olsun canim. normalde ignelerde benim canim cok yanardi ama masallah diim bu 7 ayda ne kan aldirirken ne asilarda hic canim yanmadi. darisi dogumun basinaaaa...
canim sen de hosgeldin. ocak annelerinden toplu transfer var bugun :))
hehe.. benim iki ismim var... listede ayri ayri yerlerde duruyor, biri anyada biri konyada. bana 2 kere dua etceksiniz haberiniz olsun:))))
kız 2 kere mi yazdın sen adını bana dur birini sileyim,seni gidi uyanıkkkk,2 kere dua edelim diye mi yaptın he
derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
listenin son yarısı bu tamamını yazmıyom,tepki alıyomm![]()
kız 2 kere mi yazdın sen adını bana dur birini sileyim,seni gidi uyanıkkkk,2 kere dua edelim diye mi yaptın he
derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil
yok valla ben adimi bi kere yazdim ama insanin iki adi olunca.. onceden derya, elma armut, demet diye bi kerede yaziyodun beni... sonra elma, derya, demet, armut oldu... onu diyom iki ayri kisi gibi oldum :)))
Evet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.merhaba cnm, zaten aralıkda doğum yapma ihtimalimiz daha çok bence... Senin de 2 ocak görünüyo de mi
50LİKTE 188 çıktı 100lük istediler 100lükte DE sırasıyla 205 184 131 çıktılar
bunların 145-120 ve bişiy dahanın altında olması gerkeiyormuş
sonra dietle ve yediklerime dikkat ederek düşürmeye çalıştım sabah açlık oranlarım min. 90-95 olması gerekirken 110un altına hiç düşmedi doktor insülini verdi
iyi ki verdi çünkü yemek yemediğim için bu sefer bebek gelişememiş...
işte öyle inşallah sende bişey çıkmaz...
selam kizlaaarr.. sonunda okumayi bitrip yazmaya baslayabildim :))
inar80 hosgeldin canim...
canim gecmis olsun. stress yapmaman gerektikce bahaneler seni buluroldu yaww.. sana bol sabir ve sakinlik diliyorum. zor bir surec ama sakin kalarak atlatacaksin ins. hem bak inusilin de baslanmis belki biraz daharahat biseyler yersin bebis de daha ii beslenir. zor biliyorum ama takmamaya calis, olmadi deliye bagla bu bi kac ay :))
gecmis gitmis olsun canim. normalde ignelerde benim canim cok yanardi ama masallah diim bu 7 ayda ne kan aldirirken ne asilarda hic canim yanmadi. darisi dogumun basinaaaa...
canim sen de hosgeldin. ocak annelerinden toplu transfer var bugun :))
eğer burdaki tuba da bensem demet te bensem bende iki kere dua edin istiyorum![]()
valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inşpeki nasıl bi tedavi gerekliymiş bu anemi için,normal demir eksikliğinden farklıymış okuduğum kadarıyla,inş. bi an önce geçer canım ya,daha 2 aydan fazla zaman var,tedaviyle bebişin de sen de toparlarsın kendini,çayı kahveyi hiç içme o zaman sen
öf sorma yaaaaa:18:
hoş geldin cnm
seni gördük dahah iyi olduk cnm
aminnnn cnm aminnnn
cnm sende çok dikkat et kendine aman aman istirat et çok yorma hayırlı haberlerini paylaş bizimle
cnm ya çıkmaz inş bide bu çıkarsa tamam sen bu gerginlikle artık ne hale gelirsin :18::18::18:sakin ol tamam mı cnm![]()
valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş
tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:
eğer burdaki tuba da bensem demet te bensem bende iki kere dua edin istiyorum![]()
ya evet ya şimdi neden böyle oldu anladım ben karıştırdım ya,ayrılınca da araya virgül koymuşumtuba diye biri yok demet tuba var,ne güzel ya 2 isminiz var
![]()
valla anlamadım doktor taşıyıcı olur bebeğin dedi ama babada varsa sıkıntı dedi babasında çıkmaz inş
tam da elimde çay vardı bıraktım direk:26:
ablam da aramış sen 7buçuk ayında git doğurt bu çocuğu rahat edelim dio
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:18:
çayın ne zararı varmışki cnm :26:
deryam160510 geçmiş olsunn
canım anemi olduğundan dedim çayı içme diye,zaten demir çok zor depolanırmış akdeniz anemisinde ondan dedim,ben sadece 2 brk o da çok açık çiyom sadece kahvaltı da akşama kadar hiç içmiyom,demir ilacımı da yatarken meyveyle birlikte alıyom demirim 10.5 tan 13 e çıktı,kahve hiç içmedim 7 aydır
ablam da aramış sen 7buçuk ayında git doğurt bu çocuğu rahat edelim dio
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:18:
valla ben 100gr yüksek çıktığında doktor ölçtürüyo diye ölçüyorum yoksa manyak mıyımkızlarr merhabaa
daha öncedee sormuştum ama arda kaynadı sanırım bi cevap alamamıştım.herkes şekerinden bahseiyo sürekli.benim 50 gr yüklemem normal çıktı sonrada şekerime hiç bakmadık.şekerini sürekli kontrol eden arkadaşlar 100 gr da yüksek çıktı ondanmı kontrol ediyolar yoksa tedbir olsun diyemi.
bişey daha sorym ben bayadır kan vermedim siz her gittiginizde kan verip demirinizi falan ölçtürüyomusunuz