2011 Aralık Anneleri

canım ben de tam kilo konusuna gelecektim. lafi ağzımdan almışsın :1:

ben tam 12 kilo almışım. bir fil gibiyim. 56 ile başladım şuan 68im.

bu arada derya kızına kocaman bi maşallah. allah nazrlardan saklasın.

sağol canım,ben de 72.5 çıktım kontrolde demkki sağlık ocağındaki biraz eksik çıkarmış,toplamda 3.5 kilo almışım,galiba bundan sonra alınıyo kilo yapcak bişey yok

O sEnin şekerliğin tatlışş teşekkür ederimm :17::17:

yerim ben onun ayacıklarını yavrum yaa nasıl cekmısse ayaklarını suratına yavruceklerın gırdıgı sekıllere bak kıyamam ben onlara :5::5:

şirinlik yapıyolar içeride bizlere,hele çıksın o tombik bacaklarını yiyecem ben,Allah yokluklarını aratmasın çok büyük bi mutluluk,babası çıkışta kızım bana benziyo bana benziyo deyip durdu,çok şükür ya erken gelcek diye çok korktum 1 günde saçlarım ağardı yav dedi

canım ben de tam kilo konusuna gelecektim. lafi ağzımdan almışsın :1:

ben tam 12 kilo almışım. bir fil gibiyim. 56 ile başladım şuan 68im.

bu arada derya kızına kocaman bi maşallah. allah nazrlardan saklasın.

sağol canım,ben de 72.5 çıktım kontrolde demkki sağlık ocağındaki biraz eksik çıkarmış,toplamda 3.5 kilo almışım,galiba bundan sonra alınıyo kilo yapcak bişey yok

3,5 kilomu süpersin. ben 6 kilo aldım 27 haftadaa

ay çerçeve knusunda arkadşaım şöyle bişi yapmıştı

içine güzel maviş kağıtlara bilgisayar çıktısı tabi
işte merhaba ben ali bebek
eh aylardır beni bekliyordunuz işte geldim

kimine merhaba anneme bukadar zamandır destek olduğunuz için teşekkürler

bazısına tamam bütün ilgiyi üzerime alabilirim falan yazmışştı

hoşuma gitmişti ama genel olarak çerçeve vs gibi ev eşyalarından hoşlanmam o ayrı:27:

canım yaaaaa,bu sıralar benim gündemimde de bunlar var!!!çerçeveler , hoş oda aksesuarları bebeğimiz için :)) bi de şimdi renklerin uyumuna sardım habire okuyorum dizaynla ilgili. :55: mesela burdaki linkde de var,bizim aldığımız odaya asmışlar böyle sevimli resimcikleri :) Çilek > Baby Dream

baby's art wall pictures adı altında da araştırılabilir.ama büyük ihtimal onlardaki gibi güzel olmayacaktır çünkü duvar kağıtları olsun zemin olsun mobilya renkleri vs herşey ama herşey renk uyumuna göre!!!:43: e dizaynırlar da bunun için var di mi :)

KIZLAR BEN H.SONU BEBEK MEVLÜTÜNDE DAĞITICAM şeyleri aldım foto koyamam yatan bi bebek biblosu şapkalı kıyafeti şapkasına simli lastik iplerle asılcak yazı bastırtıcam şirkette ben matbaada çalışıyorum 1,5 tl den 1 e indirim yaptı satıcı çok beğendim hastanede dağıtılcaklarıda aldım gelenlere arada yani onlarada özel olan arkadaşlarıma mavi arı maya gibi bişey aldım çok tatlılar emzikler aldım 25 tanesi 4 tlden onlarıda çocuklarıyla gelenlere veririm lohusa bardaklarına süsler aldım şimdiden vitrine koydum

yazı olarak nicko verdiğin fikirler süper herkes ne yazdırdığını yazarsa bende not alıyım izindeyken şirketi arar yazdırırım yoooo o kadar beklememe gerek yok tarih yazdırmazsam şimdiden de bastırabilirim

bi fikirde benden benim biblo ehlikeyf bi bebek görüntüsü(çok küçük bebek değil 6-7 cm var boyu) '' beni sevmeyen ölsün:))))) de yazabilirim herkes sevsin oğlumu heheheheh

Son düzenleme:
KIZLAR BEN H.SONU BEBEK MEVLÜTÜNDE DAĞITICAM şeyleri aldım foto koyamam yatan bi bebek biblosu şapkalı kıyafeti şapkasına simli lastik iplerle asılcak yazı bastırtıcam şirkette ben matbaada çalışıyorum 1,5 tl den 1 e indirim yaptı satıcı çok beğendim hastanede dağıtılcaklarıda aldım gelenlere arada yani onlarada özel olan arkadaşlarıma mavi arı maya gibi bişey aldım çok tatlılar emzikler aldım 25 tanesi 4 tlden onlarıda çocuklarıyla gelenlere veririm lohusa bardaklarına süsler aldım şimdiden vitrine koydum

yazı olarak nicko verdiğin fikirler süper herkes ne yazdırdığını yazarsa bende not alıyım izindeyken şirketi arar yazdırırım yoooo o kadar beklememe gerek yok tarih yazdırmazsam şimdiden de bastırabilirim

bi fikirde benden benim biblo ehlikeyf bi bebek görüntüsü(çok küçük bebek değil 6-7 cm var boyu) '' beni sevmeyen ölsün:))))) de yazabilirim herkes sevsin oğlumu heheheheh

hahahahah beni sevmeyen ölsün mü! :))) süpermişşşşşş:60: çok hınzırca :)

Ay anacim kilo konusunda bir konu actim bakan kacmis bakan kacmis bir kac kisi yazmis oda diyemem deyip cikmis :60:.durumlar o kadarmi feci yaa :1: ben 4 kilo aldim simdiye kadar.Ama kilolu hamile kaldigim icin boyle az aldim kilo.Bilincli beslendim dahada siserim diye korktum.Eminim sizlerin ooo cokkk kilo aldim dedikleriniz benimle aynisinizdir.Bana anca yetismissinizdir :60:

:1::1::1:tülaycm video gönderdim mailine

walla benimde hassaslaştı ama kocam hayatta almaz.. bende aldırmam zaten:) normalde ağdaya gidiyorum..en çok dudak yanları acıyor zaten normalde 4 dk da bitiyor benimki.. kız da dedi çok daha hassas olursa oralara başka çözüm bakarız dedi ... ben zaten o kadar tüylüyümki 2 ayda bir gidiyorum ağdaya:)
bir kasım başı giderim.. bide aralık başı gibi tmm işte:)

bugün çok fenayım kızlar.. başım dönüyor.. gözlerim ağır.. 7-10 olan tansiyonum 7-13, gece hiç uyuyamadım.. o yana dön olmadı bu yana dön olmadı.. eziyetler başladı sanırım artık..

2 ayda bir mi ?yapma etme :) ayyyy 2 ay olur mu canım ya,ayda bir daha iyi değil mi?ben çıkmaya başlasa bile rahatsız oluyorum.

ben de bununla jane rider arasında kalmıştım ha bi de concord vardı unutmadan :) jane rider ödüllü ve bebek için en rahat edebileceği arabaymış(süspansiyon geyikleri vs :) ) tavsiye ederim,bi de eglenceli yani.annem almasaydı büyük ihtimal kurdeşen dökerdim alana kadar :)))
valla ben henüz o aşamalara gelemedim h.sonu görüp beğenince işte şimdi bi bakayım dedim anam çok pahalı yaaaaa

ya anneme mi aldırsam dicem de yok yok o o parayı bana verse daha makbule geçer hahahaahah

canım yaaaaa,bu sıralar benim gündemimde de bunlar var!!!çerçeveler , hoş oda aksesuarları bebeğimiz için :)) bi de şimdi renklerin uyumuna sardım habire okuyorum dizaynla ilgili. :55: mesela burdaki linkde de var,bizim aldığımız odaya asmışlar böyle sevimli resimcikleri :) Çilek > Baby Dream

baby's art wall pictures adı altında da araştırılabilir.ama büyük ihtimal onlardaki gibi güzel olmayacaktır çünkü duvar kağıtları olsun zemin olsun mobilya renkleri vs herşey ama herşey renk uyumuna göre!!!:43: e dizaynırlar da bunun için var di mi :)
ya işte ne güzel diyosun sen o aşamalara gçemişsin bende daha tık yok
sırayla sırayla diyorum da heralde çocuu doğurcam hala sıra bekliyo olcam hahaha

wooo bisürü şey almışsın tulaycım

valla mesela şunlar da olabilir

"beni çok seveceksiniz"
"annemi değil beni öpün"
"9 ay beklediniz ve geldim"

ne bileyim aklıma geleni yazdım

Ay anacim kilo konusunda bir konu actim bakan kacmis bakan kacmis bir kac kisi yazmis oda diyemem deyip cikmis :60:.durumlar o kadarmi feci yaa :1: ben 4 kilo aldim simdiye kadar.Ama kilolu hamile kaldigim icin boyle az aldim kilo.Bilincli beslendim dahada siserim diye korktum.Eminim sizlerin ooo cokkk kilo aldim dedikleriniz benimle aynisinizdir.Bana anca yetismissinizdir :60:
hahha
söyle bakiim kaçtın kaç oldun :18:

ben de toplam 11 kiloaldım malesef:31:üstelik aşırı bi yeme durumu filan olmadı.ilk üç ayda 1,5 kilo almıştım ama 4,5,6 . aylar coştum şimdi yin eii gidiyoruz,bakalım nasıl taamamlıycaz ben zaten kilolu hamile kalanlardanım 69la başlamıştım:31:

sen ona kilolu başladımmı diyosun bidee beni duyy.ben 83 le başladım şimdi 91-92 gibiyim.önlenemez bi hızla büyüyroum.sanırım en şişko aralık annesi ben olucammm.bunaa rağmen kuzuucumm küçükk.neyse artık napalım bizde doğumdan sonra kilo veririz.insanlar emzirme döneminde de acaip kilo alıyolarmış süt olsun falan diyee.inşallah ben o aradaa zayıflarım yoksaa yatağa sığamıycaz ve ben tek yatmak zorunda kalıcam

ben sabah sağlık ocağına gittim orda 72 çıktım ilk gittiğimde 67ymişim almadım deyip duruyom ama alıyos demek bi ara kilo veriyodum o dönemdi herhalde 67 çıktığım zaman 68 kusurle başladım çünkü ben hatta çocuk görünsün diye hep litrelerce su içip giriyodum dra drdaki kayırtlarda 69,7 ile başladığım yazıyo neticede min:2 max:5 kilo almış oluyom benim kilo şaşırdı kendini bi hafta iniyo bi hafta 2 kilo birden farklı çıkabiliyo ama evde 70im ne bilim alcaz kaçış yok

ben sabah sağlık ocağına gittim orda 72 çıktım ilk gittiğimde 67ymişim almadım deyip duruyom ama alıyos demek bi ara kilo veriyodum o dönemdi herhalde 67 çıktığım zaman 68 kusurle başladım çünkü ben hatta çocuk görünsün diye hep litrelerce su içip giriyodum dra drdaki kayırtlarda 69,7 ile başladığım yazıyo neticede min:2 max:5 kilo almış oluyom benim kilo şaşırdı kendini bi hafta iniyo bi hafta 2 kilo birden farklı çıkabiliyo ama evde 70im ne bilim alcaz kaçış yok

benimde 3-3.5 kadar gözüküyo,biz aynı gidiyoz senle,ben 30. haftadan sonra 1er 1 er almışım haftalık:52::52:

Back
X