2011 Aralık Anneleri

kızlar bize musade hepinize iyi geceler dilerim allah rahatlık versin yarın sabahtan tam kan sayımı yaptırmaya gidecem geceleri nefes alamayışımı doktorum kansızlıga bagladı bır kan sayımı yaptır bakalım dedi inş iyi sonuçlar cıkar..öptüm hepinizi:70::70::70::70:

ben de kaçtım kızlar iyi geceler hepinize
bugün sankiiii az uyudum ya yine uykum geldi gidip yatayım uyuya uyuya büyüttüm kızımı valla :65::65::65:

kızlar bize musade hepinize iyi geceler dilerim allah rahatlık versin yarın sabahtan tam kan sayımı yaptırmaya gidecem geceleri nefes alamayışımı doktorum kansızlıga bagladı bır kan sayımı yaptır bakalım dedi inş iyi sonuçlar cıkar..öptüm hepinizi:70::70::70::70:

Sanada ıyı geceler tatlı uykular canım ıyı cıkar ınsallah sonucların merak etme opuyoruz bızde seniii :16::16:

ben de kaçtım kızlar iyi geceler hepinize
bugün sankiiii az uyudum ya yine uykum geldi gidip yatayım uyuya uyuya büyüttüm kızımı valla :65::65::65:

allah rahatlık versin kızlar hayırlı geceler:71::71::71::71:

Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?

çok geçmiş olsun canım..:)

teyzeleri bizde kızımı gördük bu gün doktora gittik geldik kızım maşallah iyiydi 1572 gr olmuş ben 5 haftada 5 kilo almışım:27::26: anlamadım hiç
çok hızlı kilo almışsın şeker testini tekrarlayalım tekrar ilk test yanlış çıkmış olabilir şeker varsada hızlı kilo almış olabilirsin dedi pazartesi şeker kan vs. bir kaç test istedi onları yaptırıcaz doğum pozisyonunu almış sıpa rahim kapalı erken doğum görünmüyor şimdilik dedi normal doğum için sordu annem oda erken son haftalarda belli olur belki bebek ters dönebilir sıvısı yeri yeterince güzel kaç kilo olucak o zaman belli olur dedi, onu konuşmak için erken dedi... o şekerli suyu nasıl içicem ben tekrar yaa onu düşünüyorum şimdi pfff....

(sağlık ocağında toplamda 7ayda 6 kilo almışsın çok iyi felan demişti 5 gün önce):41:
hangisine inanıcam anlamaıdm ben yaaa...:35:

kalça bel ve kasık ağrıları bu zamanlarda normalmiş rahim büyüyormuş yük biniyormuş karnımız geriliormuş falan filan...

Hayirli Sabahlar cici annisler,

benim gibi uykusu tutmayan varmi??:3:
Gece gece yine midem kazindi oturdum bi güzelde tikindim...:37:
Bu gidisle Balon olup ucacagim:27:

ben varım canım daha yatmadım hiç biraz önce tıkındım bende senin gibi..:D
günaydın şimdiden herkese...

Son düzenleme:
BALMOND

burda mısın cnm
nasıl oldun

Canim gece bir ara kendimden haber vermek icin girdim foruma girdim, herhalde o zamsn gordun beni ama mesaj atip kactim. İyiyim canim, sadece iste korkumdan hic hareket edesim yok, kasilmalar yeniden olmasin diye. Hareket etmezsem de cok kilo alirim vs. Yoksa Allah'a cok sukur, baska problem yok.

Tek tek donup herkesi not la ala cevap veremedim ama senin nezdinde hepinize bir daha tesekkur ederim. :71::71::71:

herkese günaydınn!Dün cok yoruldum ya hatta aksam kasılmalardan uyuyamadım masallah birde kızım cok hareketliydi.Dün hastane için ıhtıyac lıstemı tamamladım sadece canta kaldı onuda begenemedım yenılerı gelcek dedı.dısarda tam 4 saat dolastık eşimle ve sanırsam son kararımı verdım oyun parkı alacağım.Kraftın.birazdan koyarım ınt.ten bulup.Sonra ewe geldık tam dınlenecem derken ust komsumuz aradı hosgeldıne gelecegız dıye tasınalı 1 ay olduda.Kabul etmek zorunda kaldım ama cok ciciydı oda hamıleymıs:)Ve bugün arkadaslarımız gelecek 3 gün bizde kalacaklar onlar gelmeden aksama kadar uzanırım artık.
buarada seker yüklemesini sormussun nickocum valla doktor yapmadı tekrar soyledım onun dısında normal kan ve ıdrar testı yaptı bayadır yapmıodu bugun alcaz ınsallh sonucları;Şeker yuklemesınde ınsallaah sorunum cıkmaz bı arkadasımda gıdıodu onada yapmamıstı masallah saglıklı bı bebegı var.
ayrıca kılo konusu gecmıs ben 51'le hamıle kaldım suan 59 kiloyum kızımda masallah ıyı.:52::52:

ProductW7E7Y3U5Y7.jpg28.4 KBX kızıma alacağım park yatak bu.içinede viscoyu önerdiler umarım fıkır değişikliği yasamam:66::66: şimdilik kızım bunu kullansın yaza kadar yazında kızıma oda yapacagız hatta seneye eylülde çünkü yazın ewde olmuyoruz:52:

derya izledim maşallah çok tatlı ya bizim içimizde nası yaşıyabiliyo böle bişey:) bende ösledim he taaaa haftaya perş görüş günü bizim:((( çocukta özlemiş olsa gerek tekme attı bi tane kuvvetli

haberlerini bekliyoz canım,bizimki bu gece rüyasında kızını görüyodu konuşuyodu,çok etkilendi dr. da babasına benziyo dedi ya acayip hoşuna gitti:1::1::1:

ben iyiyim canım.
eşim evdeydi 4 gündür. o varken girmiyorum foruma.
o yüzden uzak kaldım. önemli bişey yok çok şükür.
ama burası fena bağımlılık yapmış onu anladım. 4 gün boyunca hep sizi merak ettim.

hoşgeldin canım mailini açsana

Deryacım kızına maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

1700 değil 1776 gr :nazar::nazar::nazar::1::1::1::1::1:

çok geçmiş olsun canım..:)

teyzeleri bizde kızımı gördük bu gün doktora gittik geldik kızım maşallah iyiydi 1572 gr olmuş ben 5 haftada 5 kilo almışım:27::26: anlamadım hiç
çok hızlı kilo almışsın şeker testini tekrarlayalım tekrar ilk test yanlış çıkmış olabilir şeker varsada hızlı kilo almış olabilirsin dedi pazartesi şeker kan vs. bir kaç test istedi onları yaptırıcaz doğum pozisyonunu almış sıpa rahim kapalı erken doğum görünmüyor şimdilik dedi normal doğum için sordu annem oda erken son haftalarda belli olur belki bebek ters dönebilir sıvısı yeri yeterince güzel kaç kilo olucak o zaman belli olur dedi, onu konuşmak için erken dedi... o şekerli suyu nasıl içicem ben tekrar yaa onu düşünüyorum şimdi pfff....

(sağlık ocağında toplamda 7ayda 6 kilo almışsın çok iyi felan demişti 5 gün önce):41:
hangisine inanıcam anlamaıdm ben yaaa...:35:

kalça bel ve kasık ağrıları bu zamanlarda normalmiş rahim büyüyormuş yük biniyormuş karnımız geriliormuş falan filan...

maşallah kızına canım,bence şeker falan yoktur,ben de 2-3 haftada hızlı kilo almışım,hiç sorma o ağrıları bende ağrılar yüzünden korktum dr. çok normal bel,kalça,kasık ağrısı dedi,bebeğin durumu çok iyi dedi,geceleri ben bile rahat uyuyamaz oldum demekki bu ağrıları çekmem lazımmış,kıymetli uykumu bölmem için,belimin ağrısı kalçalarıma,ayaklarıma vuruyo inim inim inletiyo beni geceleri,doğuma kadar böyle mi sürecek Aman Allahım

canım benim kan değerim düzeldi ama sırt üstü yatınca benim de nefesim daralıyo,bi de bebiş kafasını yada kıçını yukarı dayadıysa o da yapıyo,ben bi ara uyuyamıyodum nefes darlığından,soluma yatıyom,bebiş te pozisyon değiştirdi kafa aşağıda artık,şimdide geceleri şiddetli bel ağrısı yaşıyom,aynı adet olmuşum gibi elim ayağım tutmuyo,kan için dr. son değerime baktı ne yapmışsan nasıl beslenmişsen iyi yapmışsn dedi,ben de demir ilacını sütten uzak bi sattte,akşam yatarken meyveyle alıyom dedim,inan faydasını gördüm ben 11 bile değildi benim demirim,şimdi bebiş kullanmasına rağmen 13 e yakın bi değere ulaştı,pekmez,kuru üzüm ve diğer kuru meyveler,k. mercimek,fasulye,nohut,semiz otu,kırmızı et bunlar da etkili olmuştur ama en önemlisi ilacı doğru kullanmak,çay kahveden uzak olmak

Back
X