Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bize musade hepinize iyi geceler dilerim allah rahatlık versin yarın sabahtan tam kan sayımı yaptırmaya gidecem geceleri nefes alamayışımı doktorum kansızlıga bagladı bır kan sayımı yaptır bakalım dedi inş iyi sonuçlar cıkar..öptüm hepinizi![]()
ben de kaçtım kızlar iyi geceler hepinize
bugün sankiiii az uyudum ya yine uykum geldi gidip yatayım uyuya uyuya büyüttüm kızımı valla![]()
kızlar bize musade hepinize iyi geceler dilerim allah rahatlık versin yarın sabahtan tam kan sayımı yaptırmaya gidecem geceleri nefes alamayışımı doktorum kansızlıga bagladı bır kan sayımı yaptır bakalım dedi inş iyi sonuçlar cıkar..öptüm hepinizi![]()
ben de kaçtım kızlar iyi geceler hepinize
bugün sankiiii az uyudum ya yine uykum geldi gidip yatayım uyuya uyuya büyüttüm kızımı valla![]()
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
BALMOND
burda mısın cnm
nasıl oldun
derya izledim maşallah çok tatlı ya bizim içimizde nası yaşıyabiliyo böle bişey:) bende ösledim he taaaa haftaya perş görüş günü bizim(( çocukta özlemiş olsa gerek tekme attı bi tane kuvvetli
ben iyiyim canım.
eşim evdeydi 4 gündür. o varken girmiyorum foruma.
o yüzden uzak kaldım. önemli bişey yok çok şükür.
ama burası fena bağımlılık yapmış onu anladım. 4 gün boyunca hep sizi merak ettim.
hoşgeldin canım mailini açsana
Deryacım kızına maşallah![]()
Kraftbaby.com - ekleyemişim:)
çok geçmiş olsun canım..:)
teyzeleri bizde kızımı gördük bu gün doktora gittik geldik kızım maşallah iyiydi 1572 gr olmuş ben 5 haftada 5 kilo almışım:26: anlamadım hiç
çok hızlı kilo almışsın şeker testini tekrarlayalım tekrar ilk test yanlış çıkmış olabilir şeker varsada hızlı kilo almış olabilirsin dedi pazartesi şeker kan vs. bir kaç test istedi onları yaptırıcaz doğum pozisyonunu almış sıpa rahim kapalı erken doğum görünmüyor şimdilik dedi normal doğum için sordu annem oda erken son haftalarda belli olur belki bebek ters dönebilir sıvısı yeri yeterince güzel kaç kilo olucak o zaman belli olur dedi, onu konuşmak için erken dedi... o şekerli suyu nasıl içicem ben tekrar yaa onu düşünüyorum şimdi pfff....
(sağlık ocağında toplamda 7ayda 6 kilo almışsın çok iyi felan demişti 5 gün önce)
hangisine inanıcam anlamaıdm ben yaaa...
kalça bel ve kasık ağrıları bu zamanlarda normalmiş rahim büyüyormuş yük biniyormuş karnımız geriliormuş falan filan...