sağol canım ayaklarını kafasına geçirmiş yüzünü gizliyo,zor açtırdık yüzünü,babası diyo edepsiz kız nasıl durmuş öyle herşey ortada![]()
adaşım ya ünlü videoyu ben de çok merak ettim:) mailimi gönderiyorum özelden, bana da bi atsan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ayaklarını kafasına geçirmiş yüzünü gizliyo,zor açtırdık yüzünü,babası diyo edepsiz kız nasıl durmuş öyle herşey ortada![]()
demek bu yüzden annelerin hakkı ödenmezz daha hamilelikten başlıyoo dertlerr.
aslındaa bu bel sırt ağrıları için yürüyüş ve spor çok iyi geliyomuş netten bakmıştım amaa eve gidince hiç halim olmuyo walllaa. inşallah 15 gün içinde eve çıkıcam o zman başlarımm sporaa.millet hamileliğin 3. ayından başlar bende 8. aydaa :)
demek ki öyle rahat ediyor. karışmasın kızımıza :)) ama sonra az da olsa gösteriyor. kırmamış babasını da :))
adaşım ya ünlü videoyu ben de çok merak ettim:) mailimi gönderiyorum özelden, bana da bi atsan...
puuffff daha özel mesaj gönderebilecek kadar büyümemişim(( artık büyüyünce gönderirsin deryacım...
günaydın arkadaşlar
biraz uykusuzum ama iyi sayılırım. sizler nasılsınız bakalım?
bazı arkadaşların doktoru şeker testi istememiş ve yapılmamış. benim ilk testte kan şekerim yüksek çıkmıştı ve 10 gündür diyetteydim tam olarak uyamasam da diyete. neyse sormak istediğim şimdi benim 100lük şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor ama ben yaptırmak istemiyorum. hep erteliyorum bu günlerde. yaptırmasam ne olur sizce?
kız kardeşim hemşire yaptırsan daha iyi olur abla dedi ama o da çok üstüme gelmedi. tehlikeli bi durum olsaydı bana çok baskı yapardı. napcamı bilmiyorum.
ben attım sana maili mi canım
deryacımmaşallah kızına :) o nasıl bi yatıştır yaa... nasıl rahat ediyorlar küçüçük yerde napsınlar ama di mi
çok tatlı, çok güzel, sağlıklı, akıllı ve zeki bi kızın olur inşallah!!
![]()
aminnnnnnnn Allah hepimize versin en hayırlı,sağlıklı evlatları,insanın aklı hayali almıyo içimizde öyle şeyler yaptığına ama Allahn hikmeti işte diğer videoda dudaklarını aralayıp gülümsüyo Ey Allahm sen ne kadar büyüksün,nasıl olur da seni inkar ederler anlamıyorum
nasılsınız bakalım deryacım maşallah kızınaiyi olduğunuza çok sevindim bende yarın dr . gidiyorum çalışabilir raporu için naptın sen aldınmı canım haber ver demiştin.
en son gördüğümüzde 3 boyutlu değildi ama 2 boyutlu da bile anlaşılıyor; bizim kız da gözlerini açıp kapatıyordu. göz bebeklerini o kadar net gördük ki!!! sanki bize bakıyor, el sallıyordu. biz de şok olmuş bişekilde ekrana kitlenmiştik :)))))) sonrasında doktorun söylediklerini bi ara duymamışız şoktan![]()
yarın mı gidiyon,bugün alman gerekmiyo mu,benim protokol noyu yazdı dr.um istersn şimdi vereyim dedi,ben de pazt.32 haftalık oluyom dedim tamam aşağıdan kayıt yapar,rapor odasına götürürsün dedi
bugün doldu aslında ama buranın pazarı bugün çok kalabalıktır diye gitmek istemedim
sanırım 32 bitene kadar alabiliyoruz 1 günden bişey olmazdiye düşündüm.
selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
bende dun gordum prensesimi cok tatliydi benim kizda tipki babasi:))))
ama kofte gibi dudaklari var oda bana cekmis:))))
abisi gibide simarikkkkkkk
çok geçmiş olsun canım..:)
teyzeleri bizde kızımı gördük bu gün doktora gittik geldik kızım maşallah iyiydi 1572 gr olmuş ben 5 haftada 5 kilo almışım:26: anlamadım hiç
çok hızlı kilo almışsın şeker testini tekrarlayalım tekrar ilk test yanlış çıkmış olabilir şeker varsada hızlı kilo almış olabilirsin dedi pazartesi şeker kan vs. bir kaç test istedi onları yaptırıcaz doğum pozisyonunu almış sıpa rahim kapalı erken doğum görünmüyor şimdilik dedi normal doğum için sordu annem oda erken son haftalarda belli olur belki bebek ters dönebilir sıvısı yeri yeterince güzel kaç kilo olucak o zaman belli olur dedi, onu konuşmak için erken dedi... o şekerli suyu nasıl içicem ben tekrar yaa onu düşünüyorum şimdi pfff....
(sağlık ocağında toplamda 7ayda 6 kilo almışsın çok iyi felan demişti 5 gün önce)
hangisine inanıcam anlamaıdm ben yaaa...
kalça bel ve kasık ağrıları bu zamanlarda normalmiş rahim büyüyormuş yük biniyormuş karnımız geriliormuş falan filan...
Kraftbaby.com - ekleyemişim:)