2011 Aralık Anneleri

benimde 1 hafta kaldı ama ben dayanamayıp yarın dra gitcem kendi druma değilde yakın bi yere:))) NEDENİ İSE benim şeker çok olağan seyrediyo yükselmeler falan kalmadı şimdi delimi bu kız diceksiniz ama hareketleri de çok değil sanki ben bi göriyimde geliyim yarın sabah en iyisi dua edinde bi sorun olmasın şeker de çıksa deeeerrttt inse dert bana he

git gör annecik özlediysen merak etme herşey yolundadır

ya kızlar ben marks&spencerda bi gecelik beğendim
ama normal insna geceliğiymiş aklım da kaldı

şidmi parayı onlara vermemek lazım peeeeeeeeeeeeffffffffffff

ewt ya dogum için alışveriş yaparken benım gozumde hep diğer gecelıklerde kaldı;dedim içimden eskı formuma doneyım alcam hepinizden:64:

tulayuzuncum senin düzeldi di mi şeker maşallah
ekmek falan yio musun peki neler yiosun bi yazarbilir misin snaa zahmet

benim düzelmiyo da insüline rağmen

tulayuzuncum senin düzeldi di mi şeker maşallah
ekmek falan yio musun peki neler yiosun bi yazarbilir misin snaa zahmet

benim düzelmiyo da insüline rağmen

canim senin yeme duuzenin nasil dr sana diyet vermedimi
benimde oyleydi hatta insuline baslayacakdim ki diyettle hersey yoluna girdi hayatimdan bikac seyi cikardim gunluk seker olcmemede gerek kalmadi haftada 2 kere yapiyorum diyette devammm

yemene cokamacok dikkat etmelisin 7den sonradabisey yememelisin...

tulay bende sen gıbıyım valla sıfırı tükettım :1:

ne gördüysem begenıyorum onu alalım bunu alalım derken bı bakmısız oooooo

zaten odasıydı oturma odamızdı degıstırdık durduk ona da bı ton masraf :1:

kıyafet az olmasında cok olsun ya ,sureklı kaka yapıp batırıyorlarmıs üstlerını kusuyorlarmıs fılan ee sureklı kıs gunu de kıyafetlerını yıkayamayız

kucagımda cocuk alısverıs yapmakta zor olur ılk aylar ..

ben gunde sık sık degıstırırm kıyafetını ,gıymedıgı kıyafet kalmamıs olur :1: :27:

mardın gule gule kullan cnaım cok guzelmıs..twist'e bende cok bakmıstım .guzel secım valla

Canım için rahat etsin tabi bi gör,
İnş iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım şeker çok cici.
Bence de lavanta daha mantıklı
Bi ara kapı süsünü de eklersen fikrimiz olur.

teşekkür ederim canım kapı süsümüz de bunun pembesi
$bebek-kapi-susu-1zvln-29495.webp

nasıl beğendin mi? sen daha seçimini yapmadın herhalde. bu arad bi tane de biberon aldım. cam olanlardan aldım belki sütümü saklamam gerekebilir diye. gerçi camı da atıp kırabiliyormuş bebekler ama ne biliyim. bi tane de plastik alırız sonra. bebedorun cam biberonu 9 tlye aldım.

kızlar ben bu alışveriş konusunun galiba b..unu çıkarmışım bende 0-3 arası en az 15 6-9 arası belki 20 tulum vardır diyim size anlaşıldı niye sıfırı tükettiğim kocamdan para istiyom ilk kez hiç böle olmamıştım bütüüüünn kenarda köşede neyim varsa gitti ama ben seneye yaz içinde çok aldım tulum hariç o yüzdendir inş görcez gerçi onlarıda kaç kez giycekler... ya benim kayınvalidemler bişey almıcak galiba dün kocama diyom beni alışverişe götürmiceklermi onlar biliyo senin herşeyi hallettiğini dedi hadi yaaaaaa hallettiysek yine sormaları lazım değil mi mesela puset dedim ben beğendim bari onu alsınlar dedim ama kocam diyemez ben belki bi an bulur derim ama dememle kalıyom bazen amaaann alırım ben kendim canım sağolsun çalışıyımde kimseden de bişey istemiyom :37::37::37::37::37:

Canım aldır valla soyle yuzsuzluk yap ben oyle yapıcam sahsen kendı annem dunyanın seyını aldı bebısımıze travel setını park yatagını extra 500e yakın alısverıs yaptı hem bebege hem bana kayınvaldemde durmus dıokı yapacak tabı ilk ve tek torunu parayı napacak dıo (annem calısıo da) lafa bak seytan durtuo bır kez daha oyle derse agzının payını ver dıe de:47::47: hadı hayırlısı sabredıorum bakalım ne demek yapacak mecbur mu onun torunuysa senın neyın :47::47: resmen sacmalıo onun ustune esımde dedı sızde artık bır mısılleme yapıp gardolabını alırız dedi iyikide soyledıı aa alırız oglum nıe almayalım dıo zaten aldım ben daha neler alırım dıo aldıgıda bır takım yazlık pantolon tısort bu kdr ayıp yaa bak bu konu acıldı gerıldım sımdı lafa gelınce oglunu yere goge koyamaz alsınlar canım ya bırak boylesıne yapmazsan kabahat :63::63:

çok güzeller canım ya iyi günlerde kullanın

cok güzeller canım güle güle saglıklı gunlerde kullanın inşalllahhh:34:

canım iyi günlerde kullanın çok güzellermiş :65::65:

mardın gule gule kullan cnaım cok guzelmıs..twist'e bende cok bakmıstım .guzel secım valla

Cok tesekkur ederım kızlar daha ıyılerı sızın bebıslerın olsun huzurla mutlulukla uyusunlar ıclerınde ınsallah

Sumakcım bende twıstı gorunce yapıstım kaldım cok pratık ve kullanıslı geldı bana kaldırıp ındırmesı rahat zarıf bır model

kraft twist o değil mi canım ?
güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inşallaahhhh:21::21:

Evet canım kraft twıst almadıysan henuz bebek arabası tavsıye ederım cok kullanıslı tabı bıraz fıyatı farklı :17::17:

Eki Görüntüle 268834

nasıl beğendin mi? sen daha seçimini yapmadın herhalde. bu arad bi tane de biberon aldım. cam olanlardan aldım belki sütümü saklamam gerekebilir diye. gerçi camı da atıp kırabiliyormuş bebekler ama ne biliyim. bi tane de plastik alırız sonra. bebedorun cam biberonu 9 tlye aldım.

ben cok begendım :)

bıberonu cam agır oluyor dıye de tavsıye etmıyorlar ..ucunu nasıl aldı geniş -dar ,orta akış ,normal akış,hızlı akıs fılan

o kadar cok secenegı var kı ya ..

bende bı tane bıberon var cam ,o da bebedorun görümcem almıs ama 3+ oldugu ıcın bı de yenı dogan almak ıstıyorum..

bır de plastık kasık mama kasıgı alın kızlar cantanızda bulunsun ,hastane de lazım oluyormus bazen sütü onla verıyorlarmış,yada mama gerekırse fılan.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 268834

Canım kapı susunuzde bebek sekerınız de cok sekermıs gule gule kullanınn bu arada tatlım akıl vermek gıbı olmasında plastık bıberon alma cok zararlıymıs bebısler ıcın polıcarbon bıberonlar daha ıyı aklında bulunsun onlarında camdan hıcbır farkı yokmus

Eki Görüntüle 268834

Çok hoşmuş,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Ben henüz seçmedim canım hala bakınıyorum.
Cam daha sağlıklı geliyor bana da,ben daha hiç alışverişe çıkmadım.
Bi kaç hediyemiz var kızıma gelen,onun dışında bişey yok henüz kuzucuğumun.

kızlar ben eve gidiyom belim kırılıyo resmen ağrıdan öpüyorum hepinizi:16::16::16:

Tamam canım gecmıs olsun gıtde dınlen opuldun sende

ben cok begendım :)

bıberonu cam agır oluyor dıye de tavsıye etmıyorlar ..ucunu nasıl aldı geniş -dar ,orta akış ,normal akış,hızlı akıs fılan

o kadar cok secenegı var kı ya ..

bende bı tane bıberon var cam ,o da bebedorun görümcem almıs ama 3+ oldugu ıcın bı de yenı dogan almak ıstıyorum..

bır de plastık kasık mama kasıgı alın kızlar cantanızda bulunsun ,hastane de lazım oluyormus bazen sütü onla verıyorlarmış,yada mama gerekırse fılan.

Canım yaww bız polıcarbon bıberon aldık dr browns marka ama agzına hıc dıkkat etmedık adam yenı dogan ıcın 6aya dr kullanabılecegı bısey verdı ama hızlı akıs normal akıs hıc sormadık bak :44::44: Neyse baktık kı az akıo ucunu delerız bıraz eskı anne yontemıyle :9::9: Bende mama kasıgı aldım tupperwareın bırde catalını o kdr sırınkı yersınız gorsenız :1::1: utanmasam ben acıp onlarla yıcem o derece yanı :9::9:

herkese merhaba okuldan geldim sanırım yine uyuyacağım ben yaaaa
bu arada geçmişe şöyle bir baktım da bebişlerini görenler napıyonuz da bebişiniz yüzünü gösteriyor yaaa bana da söyleyin
bizim kız son 2 aydır yüzünü göstermiyor neye benziyor bilemiyoruz artık ben de kızımın yüzünü görmek istiyorum valla haftaya da göstermezse oturup ağlayacam herhalde :95::95::95:

Meraba fistiklarrr :71:

Simdi aldiklarima baktimda kizimin olasi gaz sancilari icin aci elma yagini bile almisim :60: ne tedbirli bir kariyim ben ya :60:

Tamam canım gecmıs olsun gıtde dınlen opuldun sende

Canım yaww bız polıcarbon bıberon aldık dr browns marka ama agzına hıc dıkkat etmedık adam yenı dogan ıcın 6aya dr kullanabılecegı bısey verdı ama hızlı akıs normal akıs hıc sormadık bak :44::44: Neyse baktık kı az akıo ucunu delerız bıraz eskı anne yontemıyle :9::9: Bende mama kasıgı aldım tupperwareın bırde catalını o kdr sırınkı yersınız gorsenız :1::1: utanmasam ben acıp onlarla yıcem o derece yanı :9::9:

bende ,ya nuk ya dr browns alacagım aklımda var zaten model gıdıp alacagım..

anne gogus ucuna benzeyen var ondan

tupperdan bende baktım gercekten cok sekerler yarın bakayım olmazsa bende tupperdan alacagım :)

yarın bakalım neler alacagım

bı de kuvetımızın ıcıne fılemız yok ama onu sevı bebe'nın mınderınden alacagım cok amaclı ..

bunları alınca bıtmıs olucak nıhayet..

hafta sonu da yıanıp ütülenecek ,cantam hazırlaancak ..

32.haftaya gırıyorum artık :64:

Back
X