Eki Görüntüle 269226
kızlar beğendiğimiz oda.. avizesi-halısı-ve sepet hariç/ yatak ve uyku seti , dolaptaki süsler dahil 2900 ??? bunu ben çok istiyorum:)
çok guzelmış AMA FIYATI bıraz yuksek geldı bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 269226
kızlar beğendiğimiz oda.. avizesi-halısı-ve sepet hariç/ yatak ve uyku seti , dolaptaki süsler dahil 2900 ??? bunu ben çok istiyorum:)
kızlar ya doğum için istanbul a gideceğim hangi hastanede doğum yapacaksınız yenibosna hayrünnisa hastanesine ne diyosunuz bilginiz varmı![]()
yok canım kızım 31 ekim 2009 doğumlu yaptıktan sonra söylüyobelki hazırdır diye düşünüyorum bakalım çok zorlanırsak bırakırız heralde
![]()
hayırlı akşamlar anneler ve bebişleri bende bugun çok şükür en sonunda bebimin cicilerini yıkadım asması ne uzun sürdü zaten tek makinede almadı.küçük küçük çoraplar eldivenler :) allahım ne zevkli seve seve astım yorucu olsada ama esas yorucu olan kısmı ütü olacak. birde bekle bekle denk getirdiğim gün bugun olması saçma oldu yarın ve pazar günü çocukların tplantısı var eşyalar kuruyacak ve ütü pazartesiye kalıcak sinir bozucu biran önce dolabına yerleşsin isterken yaptığım düşüncesizliğe bak.![]()
kızlar bazı arkadaşlar demiş ya bebeği 7-8 ay yanımızda yatırıp sonra odasına geçircez diye. benim çevremde hiç kimse 3 yaşından önce çocuğunu ayıramadı. şimdi o bebek odalarına heves ediyoruz ama zaten 3 yaşına kadar bizle yatarlarsa, sonra odalarına döndüklerinde o bebk odasında yatmak istemeyecekler, yok arabalı yatak isteyecekler yok bilmem ne. tabi karar sizin. ben o yüzden o bebek odalarına para vermicem. sonra çocuk odası alcam. onu da kendi beğensin. arabalı mı istiyor barbili mi winnili mi nasıl istiyorsa. tecrübeyle sabit de size de bi hatırlatayım dedim. seçim sizin tabi.
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLACAK. ARKADAŞIM HAMİLE DİYE SİZE MÜJDE VERMİŞTİM BU GÜN. çok midesi bulanıyor 5 dkda bi çıkarıyorum diyor. birileri ona sarımercan otu diye bişeyin mide bulantısına iyi geldiğini söylemiş. kullanan ya da bilen var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?
sizi yeni buldum
28 Haftalık hamileyim.![]()
Tahmini dogum tarihim 29 Aralık.
Antalya da olan Aralık annesi var mı?![]()
kızlar size benim için süper olan iki haber vereceğim şimdi
şoktayım sevincimi sizinle paylaşmak istedim. kızkardeşimin 4 senedir çocuğu olmuyordu 2 düşükten sonra tekrar hamile. az önce öğrendim. 2. haber en yakın arkadaşım aşılama yöntemi ile hamile kalamıyordu şimdi kendiliğinden hamile kalmışşşşşşşşş
teyze oluyorumhem de 2 taraftan. bu süper bişi yaaaaa ikisi de bebk için çok beklediler. inşallah bi aksilik olmaz. arkadaşımın 3 gündür kanaması varmış adet görüyorum diyerek hiç önemsememiş. bugün aşılama öncesi kontrole gittiğinde eşi ile doktor bi bakmış burda 5 haftalık bi bebek var demiş. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz demiş ama kanama olduğu için düşük tehlikesi yüksekmiş. bu arada benim oğlan da beni tekmeliyor içerden. o da çok sevindi galiba.
![]()
slm bacılar......
anaammm bir yağmur başladı burdaki sormayın hem gök gürültüsü - şimşek yanında cabası delei gibi yağmur yağıyor maşallah....![]()