katılıyorum bizim kızı 6. aydan sonra bindirdim parmak uçlarına basıyodu,sürekli bişeylere uzandığı için,geçen ay yürütecini kırdı da kurtulduk yenisini almadım,bırakır bırakmaz oturarak ilerleme,bugünlerde komando sürünüşü,koltıuk kenarlarında kanape kenarları,sehpa çok güzel yürüyo ve parmak ucuna basmayı bıraktı sürekli yürümek istiyo elinden tutup yürütüyoz kahkahalar atıyo,tutunup kalkıyo vs. önce hep kolaya kaçıyodu,yere koysam da hiç mücadele etmiyodu,şimdi çırpınıyo uzanıp almak için,hem evim biraz derli toplu kaldı herşeyi çekiyodu,tehlikei herşeyi de,bi gün ütünin fişini çekmişti,geri geri gitmiş Allhtan üstüne düşmedi,kışa ev sobalı o korkutuyo beni,3. diş gelecek ama çok çektiriyo,burnu akıyo,bademcikler şişmiş,ben soğuk aldığını düşünüyodum acemilik işte,dişi çıkaramadığından bademciği şişiyomuş,2 dişi 2.5 ayda tamamladı,bakalım 3. ne zaman gelcek,geceleri çok öksürüyo ciğerleri çıkıyo resmen ve sonuç bardak bardak kusma,ama kusunca parça parça yemyeşil balgam çıkarıyo,rahatlıyo ve uyuyo,onun için ne evi ne eşyaları,rezilliğimi düşünmüyom,neyseki bugün az öksürdü antibiyotik aldım ama artmadığı için kullanmayacam galiba,öksürük ve soğuk algınlığı şurubu veriyom genelikle uyurken veriyom tadını beğenmediği için kusuyo,huyu çok kötü,ama gece seslenmiyo,Allah hepimizin yardımcısı olsun,bu arda unutmadan asla kaynanayla yaşayamam memleketten uzaktayım kayınbaba da gelmeli,amannn kabus gibi,hem rahat edemeyiz,onlar da biiyolar anlaşamayacağımızı teklif dahi etmediler,biz afedersiniz it gibi dalaşsak ta,yarım saat sürmeden koyun koyuna sarılır yatarız,ama onlar olunca deve pire olcak,uzakta kalsınlar ve gelmesinler,görümce de istemiyom,böyle bedenimiz yoruluyo belki ama kafamız rahat,komşum iyi bakıyo kızıma yüzü güüyo orda,Allahın izniyle bişey olmaz inş. önemi olan eve gittiğimde ona güleryüzlü davranmam,çok özlüyo kuzum beni gündüz eve gittim emzirdim yanımda hemen uyudu,üzerime atlıyo,yalıyo ısırıyo deli oluyo beni görünce,babasına da aynı akşam eve gelince ağlıyo kucağına alınca hemen susuyo,kulaklarını çekiyo,oynuyo vs. inş. ailemde göremediğim o sıcak yuvayı çocuğuma fazlasıyla yaşatırız