2011 Aralık Anneleri

bizde faceye giremiyok ama haksizlink buuu yaaaa onceden facebokmu varmis messengere bile giren yok ya sanki facele dogdu millleeeetttt

selam aralık 2011 anneleri
benim bebeğim de 27 aralık doğumlu
SU ÇİÇEĞİ aşısını devlet karşılamıyormuş
01.01.2012 doğumluları kapsıyormuş,
şikayet 184 ü arayarak şyikatte bulunun
sağlık bakanlığına dilekçe yazın faks çekin.

:38:

Canım merhaba beni hatırladın mı :) kötü çıkan üçlü test sonuçlarımızı konuşmuştuk bi ara :) çok şükür sağ salim doğdu bebişlerimiz. Nasılsın görüşmeyeli:34:

Canım merhaba beni hatırladın mı :) kötü çıkan üçlü test sonuçlarımızı konuşmuştuk bi ara :) çok şükür sağ salim doğdu bebişlerimiz. Nasılsın görüşmeyeli:34:

MERHABA canım,
çok sükür o günleri düşünmek bile istemiyorum
çok zor zamanlardı, şimdi kuzularımızın kokusunu içine çektikçe unutuyoruz herşeyiii:9:

burda hic yapmiyolar asi masi oyle kizamik su cicegi neyin dogal gecirsin diyolar bence sende yaptirma bunyesi nasil eger cok hasta oluyosa sik sik yaptir ama olmuyosa gerek yok meraketme doktorlarda ayni seyi diyor gerekli bisise devlet karsilardi zaten vucudu savasmayi ogrensin

kizlarrr dun dogum gunumdu kocacim hedaye ucak bileti almisssss turkiyeye hemde bi hafta sonraya cok sevindim bayilcaktim resmen ama oglus bugun hasta oldu gece uyumadi keyfi yok az az atesi var ilac vermeden gecistirmeye ugrastim ama simdi dusmedi bende surup verdim uyuyor simdi ins duzelir yaaa gecen yilda tatile gitmeye 3 4 gun kala ateslendi sanki anliyoda istemiyomu ki seyahet etmeyi :52::52:

ben su çiçeği aşısını özel aldım yaptırdım sanırım 80lira idi.. bence yaptırın çünkü türkiyede salgın var diye devlet ekledi bu yıl ama bizim çocukları tutmadı 2012 doğumlulardan başladı... yani sizin çocuklar arada kaynamasın... bakanlık özellikle başlattı, bu aralar salgın var diye... yani başka ülkelerde olmayabilir bu normal mikrop yoksa aşıyada gerek yok ama geçen tvde bir dr konuşuyordu ben de ordan biliyorum ben 13 ayı bitince yaptırdım...

bu arada bebişleriniz nasıllar? benim bebiş, ki artık bebek gibi gelmiyor bana, çok hareketli.. nazar değmesin ama çok yoruyor. kendi kendine mama sandalyesine bile oturabiliyor. nasıl mı, önce mutfak masasının sandalyesine çıkıyor ordan masaya sonra sandalyesine atlıyor... bunu yapması 2 snye... erken yürüdü 9 aylıkken şimdi koltuk tepesinde masa üstünde... düşüyor ama hiç bıkmıyor... e haliyle et tutmuyor 11 buçuk kilo boyuda 84 cm...

Bende yaptırdım oğluma suçiçeği aşısını. Ne kadar saçma ya yok 2012 leri kapsıyor yok siz özel alacaksınız dedi hemşire. Durumu iyi olmayanlar ne yapsın. Hepsini bedava yapmaları lazım. Her çocuğun hakkıdır aşı daha yılına ne bakiyorsunuz dimi ya.

Bu arada benim paşamda maşallah çok hareketli canım. Bayılıyor her tarafı karıştırmaya. Sağlıklı olsunlarda afacanlıklarını çekeriz :))

Benim kızım 2011 doğumlu ama biz iki hafta önce suçiçeği aşısını sağlık ocağında yaptırdık. Kimse bize siz parayla yaptıracaksınız demedi. Bence sizde bir araştırın.

Son düzenleme:
sende mı gormedın ..o yuzden makyaj cantam yanımda olmalı ..sacımı basımı duzelteyım en azından bı allık bır ruj ,saç tokam fılan ..

ben cok arastırıdm bıze en kullanıslı uygunu bu geldı baby max montero travel sıstem ..

BABY MAX MONTERO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor.com'da #42962199

bu ürün .. o puset gıbı sey cıkıyor yerıne oto koltugu takılıyor bır de ıkı yönlu takabılıyorsun ..uyurken fılan bebegı almıyacagız yattı yerden cıkartıcaz oto koltugunu arabadan bebekte uyanmayacak ..yanı oyle oluyormus ama bakalım kullanmadan goremeyız :)

Merhaba,

Almış olduğunuz BABY Max Montero bebek arabasından memnun kaldınız mı acaba?

kizlarr nasilsiniz ben dondum tatilden 2 kisi gittim 3 kisi dondum belkide 4 yarin belli olcak sonuc yuksekti haftama gore bakalim cok mutluyum ama korkuyorumdaaa supriz olduu bizeee

kizlarr nasilsiniz ben dondum tatilden 2 kisi gittim 3 kisi dondum belkide 4 yarin belli olcak sonuc yuksekti haftama gore bakalim cok mutluyum ama korkuyorumdaaa supriz olduu bizeee

Ooo hayırlısı olsun, çok güzel bir haber. Bizde haftaya gidiyoruz tatile bakalım kaç kişi dönecegiz:1:

Ooo hayırlısı olsun, çok güzel bir haber. Bizde haftaya gidiyoruz tatile bakalım kaç kişi dönecegiz:1:

sendemi istiyorsun canim insss olur bi taneymis doktor bakti kalbi tip tip atiyorrrrrr cok heycan yaptim ayni erendeki gibi heycanliyim doktor tedavisiz super olmus dedi oda cok sevindi utrosyon kagitlarini yan yana koydum bu yuvarlak eren muz gibiymis herkez kiz diyor allahim kiz evlat nasip etmisse olsun ama oglanda olsa evlat evlattir diyorum millet bebek diye kapi kapi dolasiyo ben cinsiyet ayrimi yapamam bu durumda hepsini seviyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa ne guzel bisi yeniden anne ollmak allahim herkeze nasip etsin

sendemi istiyorsun canim insss olur bi taneymis doktor bakti kalbi tip tip atiyorrrrrr cok heycan yaptim ayni erendeki gibi heycanliyim doktor tedavisiz super olmus dedi oda cok sevindi utrosyon kagitlarini yan yana koydum bu yuvarlak eren muz gibiymis herkez kiz diyor allahim kiz evlat nasip etmisse olsun ama oglanda olsa evlat evlattir diyorum millet bebek diye kapi kapi dolasiyo ben cinsiyet ayrimi yapamam bu durumda hepsini seviyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa ne guzel bisi yeniden anne ollmak allahim herkeze nasip etsin

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, evet bizde düşünüyoruz. Çalışmalar başladı:1: bakalım güzel haberi yakında veririm inşallah:3:

Bayanlar yavrularınıza anne sütü dışında süt içiriyormusunuz? Ben sade vermeye kalktım beğenmedi. İçine bal veya başka birşey koyarak tatlandırsam diye düşünüyorum ama ne dersiniz?
Birde yemekle aranız nasıl? Bizim bıdık çok yemek seçiyor. Bazen ne yedireceğimi şaşırıyorum.

Back
X