Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam aralık 2011 anneleri
benim bebeğim de 27 aralık doğumlu
SU ÇİÇEĞİ aşısını devlet karşılamıyormuş
01.01.2012 doğumluları kapsıyormuş,
şikayet 184 ü arayarak şyikatte bulunun
sağlık bakanlığına dilekçe yazın faks çekin.
![]()
Canım merhaba beni hatırladın mı :) kötü çıkan üçlü test sonuçlarımızı konuşmuştuk bi ara :) çok şükür sağ salim doğdu bebişlerimiz. Nasılsın görüşmeyeli![]()
selam aralık 2011 anneleri
benim bebeğim de 27 aralık doğumlu
SU ÇİÇEĞİ aşısını devlet karşılamıyormuş
01.01.2012 doğumluları kapsıyormuş,
şikayet 184 ü arayarak şyikatte bulunun
sağlık bakanlığına dilekçe yazın faks çekin.
![]()
sende mı gormedın ..o yuzden makyaj cantam yanımda olmalı ..sacımı basımı duzelteyım en azından bı allık bır ruj ,saç tokam fılan ..
ben cok arastırıdm bıze en kullanıslı uygunu bu geldı baby max montero travel sıstem ..
BABY MAX MONTERO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor.com'da #42962199
bu ürün .. o puset gıbı sey cıkıyor yerıne oto koltugu takılıyor bır de ıkı yönlu takabılıyorsun ..uyurken fılan bebegı almıyacagız yattı yerden cıkartıcaz oto koltugunu arabadan bebekte uyanmayacak ..yanı oyle oluyormus ama bakalım kullanmadan goremeyız :)
kizlarr nasilsiniz ben dondum tatilden 2 kisi gittim 3 kisi dondum belkide 4 yarin belli olcak sonuc yuksekti haftama gore bakalim cok mutluyum ama korkuyorumdaaa supriz olduu bizeee
Ooo hayırlısı olsun, çok güzel bir haber. Bizde haftaya gidiyoruz tatile bakalım kaç kişi dönecegiz![]()
sendemi istiyorsun canim insss olur bi taneymis doktor bakti kalbi tip tip atiyorrrrrr cok heycan yaptim ayni erendeki gibi heycanliyim doktor tedavisiz super olmus dedi oda cok sevindi utrosyon kagitlarini yan yana koydum bu yuvarlak eren muz gibiymis herkez kiz diyor allahim kiz evlat nasip etmisse olsun ama oglanda olsa evlat evlattir diyorum millet bebek diye kapi kapi dolasiyo ben cinsiyet ayrimi yapamam bu durumda hepsini seviyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa ne guzel bisi yeniden anne ollmak allahim herkeze nasip etsin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, evet bizde düşünüyoruz. Çalışmalar başladıbakalım güzel haberi yakında veririm inşallah
![]()