kızlar buda benım ceyizimden olan lohusa donemımde gıyerım dıe aldıgım bi ürün ama dogumum kasım sonu aralık bası olcagından bu uygun olurmu tüllü asklı ya sızlerınde fıkrılerınızı almak ıstedım bunuda relaxdan almıstım en az 2 sene oldu aldı alalı..yorumlarnızı beklıyorum
arkasıda bu şekilde
böle emzırmek ıcın cıt cıtlı
pjıması
buda uygun olur dıe dusundugum sabahlık
destınacıgım ıcı 3 resımdekı gıbı asklı yanıtamda tahmımın gıbı bu benı üşütür cok cıc ama gercı klıma felan devamlı acık olur oda sıcak olur ama yınede mevsıme gore uygun deıl sanırsam nyse atık ıkıncı cocukta gıyerım hayırlısıyla
kızlar buda benım ceyizimden olan lohusa donemımde gıyerım dıe aldıgım bi ürün ama dogumum kasım sonu aralık bası olcagından bu uygun olurmu tüllü asklı ya sızlerınde fıkrılerınızı almak ıstedım bunuda relaxdan almıstım en az 2 sene oldu aldı alalı..yorumlarnızı beklıyorum
arkasıda bu şekilde
pjıması
arkasıda bu şekilde
pjıması
destınacıgım ıcı 3 resımdekı gıbı asklı yanıtamda tahmımın gıbı bu benı üşütür cok cıc ama gercı klıma felan devamlı acık olur oda sıcak olur ama yınede mevsıme gore uygun deıl sanırsam nyse atık ıkıncı cocukta gıyerım hayırlısıyla
Tatlı annecik krem takım çok şıkmış yerinde olsam götürür genede hastaneye doğumun ertesi günü bir saatte olsa giyerim:)) Zaten hastane sıcak olur ve ter basar yanında bulunsun genede . Diğerleride çok şıklar
Tatlı annecik krem takım çok şıkmış yerinde olsam götürür genede hastaneye doğumun ertesi günü bir saatte olsa giyerim:)) Zaten hastane sıcak olur ve ter basar yanında bulunsun genede . Diğerleride çok şıklarKız o düğmeli relxdan di mi bende bi kaç gün önce mavisini sipariş ettim normalde nasıl durur merak ediyordum güzelmiş sanada çok yakışmış ayrıca .
evin kaloriferliyse neden olmasın zaten ben de ince penye koydum hastaneler çok sıcak oluyo kışın,al yanına,üzerine de bi şal alırsın çok şık durur,en şık en kokoş anne sen olursun
evin kaloriferliyse neden olmasın zaten ben de ince penye koydum hastaneler çok sıcak oluyo kışın,al yanına,üzerine de bi şal alırsın çok şık durur,en şık en kokoş anne sen olursun
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada????
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada????
ay bunlarda cok tatlılar halimem sana da cok yakışırlar cnm birde dogumdan sonra üzerindeyken psensesinle resimlerini görmek isterim cnm
hepsi çok güzel cnm güle güe giy bebişin üstünü kusmuklasın sütün taşsın batırsın inş kısacası güle güle kopar
hoş görünüyorlar emzirme atletinden ben de aldım çok kullanışlı duruyor
güle güle giy canım
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada???? [/Q
hepsi çok çok güzeller.güle güle giy canım çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?