2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

destınacıgım ıcı 3 resımdekı gıbı asklı yanı tamda tahmımın gıbı bu benı üşütür cok cıc ama gercı klıma felan devamlı acık olur oda sıcak olur ama yınede mevsıme gore uygun deıl sanırsam nyse atık ıkıncı cocukta gıyerım hayırlısıyla

çok çok güzel ama bence evde giy bunları ama sabahlık ve pijaması hast. de giyilebilir,altlı üstlü bi tane pijama al derim penye

deryam160510 evde gıymek ıcın dusundum ama umutsuz vaka sanırım

hastahane ıcın aldıklarımsa bunlarr daha o zaman bebısım 6 aylıktı bende gıyıp cekıldım

diğer resimleri görmemişim ben yorum yaparken:))) ama cok hoş bır takımmış daha yaza dogru gelseymış dogum cok hoş olurmuş ama bakarsın duruma göre

hastahane ıcın aldıklarımsa bunlarr daha o zaman bebısım 6 aylıktı bende gıyıp cekıldım

ilk pembe olandan bende aldım hastanede onu gıymeyı düşünüyorum ama beden buyuk geldiği için geri yolladım m bedenını beklıyorum inş gönderirler
her ıkı takımda cok güzel cnm ıyı gunlerde kullan

özel odanda olacaksan gayet güzel cnm...

hastaneden geldıkten sonra evde yatagımda daha ıyılesmemıs olursam dıe gıymek ıcın dusundum ama hnı gelenler ıcın cokmu acık sacık olur dıe de dusundum kış sayılır artık mevsımler ondan tereddütteyim tşk ederim kızlar

Tatlı annecik krem takım çok şıkmış yerinde olsam götürür genede hastaneye doğumun ertesi günü bir saatte olsa giyerim:)) Zaten hastane sıcak olur ve ter basar yanında bulunsun genede . Diğerleride çok şıklar Kız o düğmeli relxdan di mi bende bi kaç gün önce mavisini sipariş ettim normalde nasıl durur merak ediyordum güzelmiş sanada çok yakışmış ayrıca .

evin kaloriferliyse neden olmasın zaten ben de ince penye koydum hastaneler çok sıcak oluyo kışın,al yanına,üzerine de bi şal alırsın çok şık durur,en şık en kokoş anne sen olursun

canım bunların hepsı relaxdan kremı 2 sene once almıstım cok komık bı rakama uni okudugum yerde wardı magzası sonra ınt satısa acıldı dıger fusya pempeyı ınt sıtesınden aldım fıyatıda uygun kalıtelıde kullanıslıda dıger urunlerınıde kullandıgım ıcın gusel duruyor ama bedenınıne dıkakt et kalıpları baya buyuk begenmıs olduguna cok sevındım canım tsk ederım emeın sende de daha gusel durur gelınce beklerız resımlrını:)

evin kaloriferliyse neden olmasın zaten ben de ince penye koydum hastaneler çok sıcak oluyo kışın,al yanına,üzerine de bi şal alırsın çok şık durur,en şık en kokoş anne sen olursun

ay kokos kokos gezerım dımıı :) kac senedır beklıor onlar benı en ıyıs evde gıyıp salınmak zaten klıma takıtırıoruz o daıkının soguk olmaz ev hıcte kapatmayız pek ıyı olur gelın terlıklerımde var tuylü tüylü onlarıda gıyerım altına aman allahhh :)))
ınsallah saglıgımız sıhatımız yerımızde olur bebekte bende sorun cıkmazda sag salım kurtuluruz

sakın hastaneye kalın pijama-gecelik götürmeyin.devlet hastanesi çok sıcaktı mesela. şubattı ama ince trikoyla durulmuyordu.(refakatçiydim ben)

bebeklerden ötürü cam da açamıyorduk, resmen hamam.

bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldum nasıllar bu arada????

Eklentiler

• $DSC02958.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $DSC02961.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $DSC02964.webp
    46 KB · Görüntüleme: 97
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldum nasıllar bu arada????

ay bunlarda cok tatlılar halimem sana da cok yakışırlar cnm birde dogumdan sonra üzerindeyken psensesinle resimlerini görmek isterim cnm

hepsi çok güzel cnm güle güe giy bebişin üstünü kusmuklasın sütün taşsın batırsın inş kısacası güle güle kopar

hoş görünüyorlar emzirme atletinden ben de aldım çok kullanışlı duruyor
güle güle giy canım

ay bunlarda cok tatlılar halimem sana da cok yakışırlar cnm birde dogumdan sonra üzerindeyken psensesinle resimlerini görmek isterim cnm

hepsi çok güzel cnm güle güe giy bebişin üstünü kusmuklasın sütün taşsın batırsın inş kısacası güle güle kopar

hoş görünüyorlar emzirme atletinden ben de aldım çok kullanışlı duruyor
güle güle giy canım

hepinize çookkk tşk ederimm :)))) fatmacım inşallah kızımla resmimi de eklerim buralara:) sizler de tabii:)) çelik senin de güzel dileklerine bayıldım. çok saol cnm:)) aysalh; kış olduğu için atlet daha ii olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…