2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

yardımcı olursanız çok sevinirim hamile değilim ama relax modedan alışveriş yapmayı düşünüyorum boyum180 kilo 64 normalde 38-40 beden giyiyorum large mı almalıyım lütfen yardım edin :)

large alma cnm ben önce large istemiştim boyum 173 benimde suan hamılelıkten 81 kılodayım large beden bu halımle ıyı geldi ama dogum sonrası cok bol olacagı için değiştirdim M beden aldım o daha ıyı geldi kalıpları geniş large beden cok bol gelebılır

canım tek korkum boydan kısa gelmes m da 180 cm e olurmu yani 5 6 cm pay varmı paçalarda?

yardımcı olursanız çok sevinirim hamile değilim ama relax modedan alışveriş yapmayı düşünüyorum boyum180 kilo 64 normalde 38-40 beden giyiyorum large mı almalıyım lütfen yardım edin :)

canım tek korkum boydan kısa gelmes m da 180 cm e olurmu yani 5 6 cm pay varmı paçalarda?

M beden bana ıyı geldi boy olarak yani 173 boyum ama 180 nasıl gelır bılemıyorum istersen direk magazaya telefon acıp danışabılırsın ılgılenıp cevap veriyorlar cnm

M beden bana ıyı geldi boy olarak yani 173 boyum ama 180 nasıl gelır bılemıyorum istersen direk magazaya telefon acıp danışabılırsın ılgılenıp cevap veriyorlar cnm

canım bi maruzatım daha olucak karttan mı ödeme yaptın ? yaptıysan bu alışverişi yapınca bankadan cep telefonuna gelen şifre durumu yaşandı mı ? üst düzey güvenlik için son zamanlarda bazı siteler uyguluyorda

kredi kartıyla yaptım ama öyle cepe şifre falan gelmedi

Cnm boyun uzunmuş ama kilon az...Ben 170 cm ve 72 kiloyum, middle oldu bana hatta small bile olabilirdi bence middle almalısın.

bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldum nasıllar bu arada????

Kızlar relax moddan siparişlerim geldi, middle istemiştim, tam bana göre oldu...

Eki Görüntüle 284032 Eki Görüntüle 284034 Eki Görüntüle 284036 Eki Görüntüle 284037
Amanda tatlım çok güzellermiş Güle güle giy inşallah çıtır annecik :))
Bunlarda çok güzeller tatlı annecik Bu arada mavi gecelikten bendede var :)) Hepsini güle güle giyin :))

sonunda pijama takımlarımı aldım kızlar sizin fikrini almadan olmaz tabi :)))) pembe olan çok inceydi, bende leoparlı polar takımıda aldım sıcacık tutuyor emzirmek biraz zor olacak onda ama olsun çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• $SDC10150.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $SDC10152.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 89

ıkısıde cok güzeller cnm pembe olan cok şekermiş:)) iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş cnm

çok şekerler canım güle güle giy.

Kizlar ben bu zamana kadar sevmediyim icin hic pijama alib giymedim.Simdi sizleri gorunce heveslendim ve dun aldim.Ve.....kendimi kinadim acaba neden bu zamana kadar almadim diyee,cokk rahatt,cok guzel hiss etdim kendimi.Bi tane daha alacam insalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…