hepinize çookkk tşk ederimm :)))) fatmacım inşallah kızımla resmimi de eklerim buralara:) sizler de tabii:)) çelik senin de güzel dileklerine bayıldım. çok saol cnm:)) aysalh; kış olduğu için atlet daha ii olacak inşallah...
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada???? [/Q
hepsi çok çok güzeller.güle güle giy canım çok beğendim
güle güle kullan hepsi çok şıkk çoraplarını şalını falan koymayıda ihmal etme çantaya
ççoookkkkkkkkkk tşkler... ii ki varsınız moral oluyorsunuz banaa :)))
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada????
bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldumnasıllar bu arada????
canım cok güzeller güle güle giy...
çok güzelleriyi günlerde kullan canım
canım harikalar güle güle giyin insallah. sana çok yakışacağından eminim. valla bayıldım aldıklarına. hepsi birbiriden hoş.
özellikle sabahlığına bayıldım nazarım değmesin inşallah
Kızlar relax moddan siparişlerim geldi, middle istemiştim, tam bana göre oldu...
Eki Görüntüle 284032 Eki Görüntüle 284034 Eki Görüntüle 284036 Eki Görüntüle 284037
çok güzel iyi günlerde sğalıkla kullan, boyun kaç ve gebeliktne önce hangi beden giyiyordun cnaım. M oldu dmeişsin de kendi bedenimi bulmaya çalışıyorum. o yuzden sordum. bir de kaç günde geliyor siparişler?
Kızlar relax moddan siparişlerim geldi, middle istemiştim, tam bana göre oldu...
Eki Görüntüle 284032 Eki Görüntüle 284034 Eki Görüntüle 284036 Eki Görüntüle 284037 [/QU
hepsi çok çık canım güle güle kullan...
Eki Görüntüle 284032 Eki Görüntüle 284034 Eki Görüntüle 284036 Eki Görüntüle 284037
çok güzeller canım,iyi günlerde kullan inş.
cnm güle güle kullan inş pembe pijamalarının krem rengini aldim bende:) benimkilerde geldi ama hala resmini çekip koyamadım..ben beden değiştirmek için geri yollamıştım bu hafta M beden olarak yolladılar ayrıca hiç kargo masrafı bile almadan ve ben cok begendim ürünlerini..
çok güzel cnm güle güle kullan inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?