2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

güle güle kullan hepsi çok şıkk çoraplarını şalını falan koymayıda ihmal etme çantaya

bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldum nasıllar bu arada????

canım cok güzeller güle güle giy...

bunlar da benim eşofman takımım, gecelik ve sabahlığım, bir de pijama takımımla emzirme atletim. atletten 2 tane daha aldım bugün. terliğimi de eklemedim. fotosunu çekecektim ama yoruldum nasıllar bu arada????

çok güzelleriyi günlerde kullan canım

canım harikalar güle güle giyin insallah. sana çok yakışacağından eminim. valla bayıldım aldıklarına. hepsi birbiriden hoş.

özellikle sabahlığına bayıldım nazarım değmesin inşallah

canım cok güzeller güle güle giy...

çok güzelleriyi günlerde kullan canım

canım harikalar güle güle giyin insallah. sana çok yakışacağından eminim. valla bayıldım aldıklarına. hepsi birbiriden hoş.

özellikle sabahlığına bayıldım nazarım değmesin inşallah

canlarım benim yaaa... çok çok tşk ederim ederim. insan burada kendini gerçekten çok ii hissediyor...:127::127::127:

Teşekkür ederim cnm... boyum 170, gebelikten önce 40 beden giyiyordum, bazen 42.... siparişler bulunduğun şehre göre değişiyo cnm, ben ankaradayım, ödememi havale ile yaptım biraz geç ödedim bankaya gitmeye üşendiğim için, bana 5 günde geldi ama sanırım diğer arkadaşlara 3 günde falan gelmiş..

cehregül ay cok cıcıymıs canım ya ben o ılk pempebenın kodunu yollarmısn sıparısımı verırım lohusada gıymek ıcın cok sık benceee güzel gunlerde gıy ınsallahh

Kızlar relax moddan siparişlerim geldi, middle istemiştim, tam bana göre oldu...

Eki Görüntüle 284032 Eki Görüntüle 284034 Eki Görüntüle 284036 Eki Görüntüle 284037

cnm güle güle kullan inş pembe pijamalarının krem rengini aldim bende:) benimkilerde geldi ama hala resmini çekip koyamadım..ben beden değiştirmek için geri yollamıştım bu hafta M beden olarak yolladılar ayrıca hiç kargo masrafı bile almadan ve ben cok begendim ürünlerini..

Sağol cnm, Ben de çok beğendim ürünlerini, çok kaliteli...

çok güzel cnm güle güle kullan inşallah...

yardımcı olursanız çok sevinirim hamile değilim ama relazmodedan alışveriş yapmayı düşünüyorum boyum180 kilo 64 normalde 38-40 beden giyiyorum large mı almalıyım lütfen yardım edin :)

yardımcı olursanız çok sevinirim hamile değilim ama relax modedan alışveriş yapmayı düşünüyorum boyum180 kilo 64 normalde 38-40 beden giyiyorum large mı almalıyım lütfen yardım edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…