- 22 Aralık 2010
- 716
- 14
- 98
- Konu Sahibi turkmengelini
-
kızlar, anneme hastaneye gecelik düşündüğümü söyledim. rahat olmaz dedi. normal de olsa, sezeryan da olsa doktor gelip dikişlere bakacak, gecelik olursa tamamen yukarı toplaman gerekir, dedi.bir de benim kesin sezeryan ya, iki parça daha rahat olur hemen pijamanın lastiğini sıyırırsın dedi.
mantıklı geldi bana da yine de bir takım koyarım belki..
canım banada sezeryan olan bi arkadaş aynıısını söyledi..hatta onla gitmiştim gecelik almaya bi tane bile aldırmayacktı ben bi tane olsun dedim her ihtimale karşı,,şimdilk iki de pijama takımım var ama biri hastanelik,,bide eşofman takımı gbi bişey alırsam fazla fazla yeter bencede..bnmde sezeryan olcak bu arada..
Eki Görüntüle 278581
hepsiburada da 26 tl diyor. ben indirimden 13e getirttim. penyesi falan süper. kesinlikle öneririm.
canım resımde pemyesı sankı naylon gıbı gorunuyor elındekı pamuklumu bırde bedenlerı nasıl ben normalde xl gıyen bırıyım dogumdan snar nolur bılemem kalıpları asıl merak ettıgım
bakıcam sımdı kapıda odemesı warsa ole alıcam 25 kesılıor kredı kartım olmadsı kart kesıldıkten snra alırım sansıma kalırsa resımde ole gordm tsk ederım canım faydanalım bızde hem alttan cıt cıtlı bende devamlı ole kullanırdım uzun zaman oldu gıymelı ıyı olur dogumdan snra
bakıcam sımdı kapıda odemesı warsa ole alıcam 25 kesılıor kredı kartım olmadsı kart kesıldıkten snra alırım sansıma kalırsa resımde ole gordm tsk ederım canım faydanalım bızde hem alttan cıt cıtlı bende devamlı ole kullanırdım uzun zaman oldu gıymelı ıyı olur dogumdan snra
ben de nihaaaaaaaayet dün ( 37+3te maşallah bana dimi) hazırladım ben-eşim için olan valizi .. annem gelmeden bir türlü elim gitmedi hazırlamaya , sanki onu hazırladığım zaman akşamında suyum gelecek ve acilen sez. alınacakmışım psikolojisine girmiştim , ama oğluşun ki ise çoktaaaan 1 ay öncesinden beri hazır neredeyse neler var neler en son ekleyeceklerim yarın müsait bir zamanda yazarım , zira karnım acıktı azcıkın ve uyuk geldi birassss
ah bacım benim...senin müsait zaman gelmeden oğluşun geldi
Allah analı babalı büyütsün inşallah
kızlar işinize karışmak gibi olmasn ama yazılarınızı okudum boydan gecelik almayı düşünmüyomşsnz ama hatırlatmak istedim bende sezaryanla doğum yaptım ve ilk gün bellii bi saatte kadr sonta takılı kalıyo o yüzden gecelik çok işe yarıyo zaten dr ameliyat yerine bakmadan siz pijamalarınızı giymiş oluyosnz bilgilendirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?