2011 Aralik Annisleri Kilolar Ne Alemde :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Annis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Annis

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
589
0
296
42
Belçika
Aralik ayinin guzel anne adaylari kilolar ne durumda ??? Ben simdiye kadar 4 kilo aldim sadece.Sizler kac kilo aldiniz ?Dogumdan sonra kilo vermek icin neler yapicaksiniz ??

Aralik ayinin guzel anne adaylari kilolar ne durumda ??? Ben simdiye kadar 4 kilo aldim sadece.Sizler kac kilo aldiniz ?Dogumdan sonra kilo vermek icin neler yapicaksiniz ??

4 mü ???? maşallah yaa..ben 8 aldım,,bu ay ilk kez almadım bakalım,bundan snrada şöyle 2-3alsam çok ii olcak :))

Evet canim 4 kilo aldim.Kusma falan olup kilo kaybida olmadi.Benimki tamamen kilolu hamile kalmamdan dolayi bilincli beslenmeyle alakali.Yani daha cok siserim hem kendime hem cocuga zarari olur diye kontrollu beslendim.Sanirim bu gidisle 7 kilo ile dogum yapicam.Ve dogumdan sonra diyetisyen kontrolunde diyet yapicam.Hem sut yapici seyler yiyip hemde saglikli beslenicem.Vermem lazim kilolalari..

Guzellerim siz zayif hamile kaldiniz yiyip kilo almaniz cok normal.Eminim benim suanki kilomla aynisinizdir.Size cok gelen bana teselli gibi.O yuzden dert etmeyin fistiklar..

Guzellerim siz zayif hamile kaldiniz yiyip kilo almaniz cok normal.Eminim benim suanki kilomla aynisinizdir.Size cok gelen bana teselli gibi.O yuzden dert etmeyin fistiklar..

senın kılon kac ona gore soyleyelım :18:

senın üç katın kılo aldım ben

gercı herkes hanı nerede aldıgın kılolar dıyor ama yıne de ben kendımı bılıyorum ..

walla 88 le hamıs kaldım ılk 5 ay boyunca devamlı cıkardıgım ıcın 8 kg düştüm 80 kılodaydım sımdı son aylarımda yıne 88 oldum bakalım 2 hafta snra bellı olcak kac kg aldıgım 88 den ne kadar artcak

Bende tam tamina 76 ile hamile kaldim suan 80 kiloyum.Elbiselerle falan boyle.Evde kendim sabah ac karnina ciplak tartilinca daha farkli tabi.Ama doktora gore hareket ediyoruz.Kisacasi 4 kilo aldim.10 haftam kaldi bu sure icinde tas catlasa 4 kilo alirim.En kotu ihtimal yani.Insallah 85 i gormeden dogum yaparim.Dogumdan sonra nerdeyse 10 kilo gidiyo geriye 75 olarak donerim eve heralde.Sonra diyetisyenin kapisini calmak dusuyo bana ...

offf yaa ben tam 14 kilo aldım 56 ile başladım 70 kilo oldum şimdi daha ne kadar alırım acaba yaaa
ama ben bu kiloların çoğunu ilk aylarda aldım

53 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 oldum offf off inş bu kiloları veririm ve eski pantolonlarımı giyebilirim bol bol giysileri giymekten çok sıkıldım..bakalım doğuma kaç kiloya giricem

kızlar bende 56 kilo ile hamile kaldım ve şu an 68 kiloyum kendimi patlıcak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde 53 kilodan 75 le doğuma gittim ama 2 ay sonra 60 kiloydum inşallah bunda da öle olur :18:

rekor bendeeeeeeeeeeee 17kgggg :82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

ben 57 ile hamıle kaldım ,aslında 55 ..

5 haftalıkken gıttım saglık ocagına 57 cıktım yanı ıkı haftada 2 kılo almısım onu saymıyorum 57 den hesap edıyorum su an tam 69 olmasa da 69 oldum

ılk 5 ay her ay 1 kılo aldım

sonra 6.ayda 5 kılo bırden aldım

7.ayda 1 kılo aldım

8.aydayım.. gramlardayım henuz ..

sımdı en son tartıldıgımdan berı ,yanı 19 eylülden beri hiç almadım..

8.ay bıtımınde ve 9.ayda bakalım ne olucak ..

Son düzenleme:
ben 65le hamile kaldım ama kilolu hamile kalmadım boyum uzun, şu an 71im. son 3 aya girdik ve ben son 3 ayda her ay 5er kilo alanları falan duyunca çok korkuyorum.

7.ayı 1 kilo ile naısl kapattın. diyetmi yaptın cnaım?

bende aynı senin gibiyim 6 ayda 6 kilo almıştım iyi gittiğimi düşünüyordum.7 aya bi girdik 5 kiloyu 1 ayda nasıl aldım hayret valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…