2011 Aralik Annisleri Kilolar Ne Alemde :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Annis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay vallahi ne güze hiç almamışın kilo yemek yemiyormusun sen hiç canım benim

2 hamilenin yediği kadar yiyom canım,benim önce ikizlerim vardı biri gelişmedi enfeksiyon oluştu eridim bittim 5 kilo verdim,sonra otelde yemeklerden besin zehirlenmesi geçirdim aşırı kusma ishal oldu 3 gün içinde geçti 2 kilo kadar da o zaman verdim,verdiklerimi aldım,sonra da 1 ay içinde 3.5 kilo aldım,onunda çoğunu bebiş almış birazını ben

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun cnm bundan sonra daha çok dikkat et yediklerine içtiklerine rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

bende 51 ile başladım suan 60 kıloyum ama boydan kurtarıom.Hatta eşim dogumdan sonra fazla verme dıo bu halım daha tatlıymıs

bende 51 ile başladım suan 60 kıloyum ama boydan kurtarıom.Hatta eşim dogumdan sonra fazla verme dıo bu halım daha tatlıymıs

ne güzel ben de 59-60 ken iyi duruyom,zayıftım eskiden yakışmıyodu öylesi,evlendiğimde 59 dum,hipotroitten 69 a çıktım 11 ayda,inş. doğumdan sonra 59-60 hedefim

ben de 65 başlayıp 73 oldum. kaldı 8-10 hafta, en az 5 kilo daha alırım da fazlasını almasam bari.

ne güzel ben de 59-60 ken iyi duruyom,zayıftım eskiden yakışmıyodu öylesi,evlendiğimde 59 dum,hipotroitten 69 a çıktım 11 ayda,inş. doğumdan sonra 59-60 hedefim

benim hedefimde 53 inşallah en kısa zamanda ulaşırım.Doğum iznim bitincede çalışmayacagım ücretsiz izin alcam bakalım ewde verebılcem mı

sabahları 16,5 gece yatarken 18 kilo almış görünüyorummm :))

ama ççoookkk zayıftım hamile kaldığımda. ben kilo almak için uğraşanlardanım

68 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum ama bende çok fazla ödem var o yüzden çok önemsemiyorum kilolarımı, bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda gerisi zaten gelir Allah'ın izniyle.

Şuan 34+1 itibariyle 11 kilo aldım.Bugün tv de prof teksen çamlıbeli dinledim.İdeal istediğimiz kilo alımı 12 dir dedi.6 kilo alan bir hamiledense 16 kilo alanı tercih ederim dedi.Sevdim bu adamı

Baslarda ne guzel gram gram gidiyordum.Simdi haftalik yarim kilo aliyorum ( Suan 82.600 kilom.Yani toplamda 6 kilo almis bulunuyorum.Son 6 haftada ne kadar alirimki acep.Ben ne guzel 7 yada 8 kilo ile bitiririm saniyordum.Sanirim ben 10 kilo ile gidicem doguma. Neyse Allahtan 10 kilo dogumda hemen gidiyo:26:

sadece 4 kilo aldım hayretler içiçdeyim yiyom yiyom bu kız da beni yiyo,kiloları o alıyo ben değil

ay siz boyle yazıdkça ben deli oluyorum. 65 başladım 74-74,5 oynuyorum iki gündür. 32.haftadayım daha. boyle giderse 85le gidecem doğuma((((((((((

ay siz boyle yazıdkça ben deli oluyorum. 65 başladım 74-74,5 oynuyorum iki gündür. 32.haftadayım daha. boyle giderse 85le gidecem doğuma((((((((((

Canim sen kilolu hamile kalmamissinki hic deli olma.Dogumdan sonra gidiyo kilolar.Ama ben kilolu hamile kaldim.O yuzden yememe icmeme cok dikkat ettim hep.Ama su son zamanlarda kendimi tutamiyorum artik malesef

36+0

57 ile basladım su an 71 kıloyum

toplam 14 kılo aldım ..

goren hıc almamıssın dıyor ama ben depresyondayım

15 ıle bıtırecegım

67yle başladım 81deyim bir ara her hafta 1kılo alıyordum ama bu aralar duruldu sanırım 2 haftadır almamışım :))diğer hamileliklerimi 15er kıloyla tamamlamıştım inş bunuda öyle tamamlarım...şuan toplamda 14 kılo almış bulunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…