2011 Aralik Annisleri Kilolar Ne Alemde :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Annis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaam ben de tartıldım şimdi. 35+4deyim, 56 ile başlamıştım 73 olmuşum. tam 17 kilo. napcam ben doğumdan sonra yaaaa:18::18::18:yandım ben. 20 ile tamamlasam sevincem, o noktadayım yani he.

yarın dr.gideceğiz inş.h hiç basküle çıkmak istemiyorum 35+2 de 64 kiloydum;bakalım yarın kaç çıkacağım

ıkı haftada iki kilo almısım maşallahım var yani ve minnakım sadece 300 gr almış:dr amcamız sen kendine almışssın dedi dikkat etsem ıyı olacak52:

evveeet 37+3teyim 74 olmuşum. taaam 18 kilo. neyseki doğuma 6 gün kaldı. herhalde en fazla 75 olurum. oha diyorum kendime yani.

35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşime iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşime iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

kaçla başlamıştın cnm?

Ben 52 ile hamile kaldim.Doguma gittigimde 70 kiloydum.Dogum yapali 20 gun oldu.Su an 61 kiloyum((((((.Insallah 2-3 aya 8-9 kilo daha veririrm.

Bende bugun itibari ile tammmm 10 kilo almis bulunmaktayim.Su son haftalar cok kacirdim.Birde hareketsizlik eklenince resmen bir ayda 4 kilo aldim.Artik bundan sonra almam heralde bugun yarin gelir bebegim..

35+6 da 76 kilo idim, 3 haftadır kilo almıyordum, o gün eşim iş gezisine gitti, beni anneme bıraktı ve ben 36+5de anamın mamaları sayesinde bu sabah 77,8 geldim. ölmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

yuppiiiii bugun 37+0 olduk, evimdeyim ve az önce tartıldım, 75,3 geldim. annemin tartısı ile benim tartım arasında fark varmış demekki. bu durumda son 1 ayda hiç kilo almamış oluyorum. ben almadım ama her ctesi kontrole gidiyorum bebeğim haftada 200-250 gram alıyor.

kaçla başlamıştın cnm?

canım ben 65 başladım ama zayıf başladım, boyum 176.

Son düzenleme:
40+1 de kılom 81 67yle başlamıştım..diğer 2 hamılelıgımdede 15 kıloyu gecmemiştim bundada gecmedim cok şükürr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…