68 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum ama bende çok fazla ödem var o yüzden çok önemsemiyorum kilolarımı, bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda gerisi zaten gelir Allah'ın izniyle.
Baslarda ne guzel gram gram gidiyordum.Simdi haftalik yarim kilo aliyorum( Suan 82.600 kilom.Yani toplamda 6 kilo almis bulunuyorum.Son 6 haftada ne kadar alirimki acep.Ben ne guzel 7 yada 8 kilo ile bitiririm saniyordum.Sanirim ben 10 kilo ile gidicem doguma. Neyse Allahtan 10 kilo dogumda hemen gidiyo:26:
sadece 4 kilo aldım hayretler içiçdeyim yiyom yiyom bu kız da beni yiyo,kiloları o alıyo ben değil
ay siz boyle yazıdkça ben deli oluyorum. 65 başladım 74-74,5 oynuyorum iki gündür. 32.haftadayım daha. boyle giderse 85le gidecem doğuma((((((((((
pardon ya siz hangi dünyanın gebişlerindensinizsadece 4 kg ve 6 kg hem de diyetsiz felan bebekler zaten kg.ları + suları itibariyle bu haftalarda en az 4 kg , maşallah diyorum ikinize de hakkaten
kızlar 33+1 itibariyle 56 kg'dan 71'e çıkmış durumdayım. 75'e razıyım artık ama bakalım nolcak. başlarda çok aldım, ortalarda ne güzel durmuştu şimdi gene iştahım çok. allahım sen yardım et depresyondayız eşimle beraber. eski fotoğraflara bakıp incecik halime inanamıyoruz. eşim de zayıflasan çok iyi olcak diyo o öyle dedikçe ben strese giriyom.
ben de senin gibi kafama takıyorum kilo meselesini. Eski kıyafetlerimehiiçç bakamıyorum küçücükler yaw:)) ama kesin verecez doğumdan sonrakızlar 33+1 itibariyle 56 kg'dan 71'e çıkmış durumdayım. 75'e razıyım artık ama bakalım nolcak. başlarda çok aldım, ortalarda ne güzel durmuştu şimdi gene iştahım çok. allahım sen yardım et depresyondayız eşimle beraber. eski fotoğraflara bakıp incecik halime inanamıyoruz. eşim de zayıflasan çok iyi olcak diyo o öyle dedikçe ben strese giriyom.
sizinle hem hafta hem kilo olarak aynıyız, ben de 34. haftamdayım. 57 ile başladım en son 71'dim, yarın doktora gidicem, bayram geçti korkudan çıkamıyorum tartıya ama yarın mecbur çıkıcam
1 haftada 1 kg almış olabilir miyim bilmiyorum ama 16.5 kg almış görünüyorum tartıda
kadı 5 gün , yarım kg alıp ( inşallah ) 17 kg ile tamamlasam barime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?