2011 Aralik Annisleri Kilolar Ne Alemde :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Annis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun ebeye gittim kontrole nts bagladilar hersey yolunda sukur.Ve gecen aydan bu aya yani tam 1 ay icinde 1 kilo almisim.Doktor cok guzel boyle devam et dedi.Yani 6 kilo ile devam etmekteyim

15.5 kg ile son düzlüğe girdim şu 10 günde de yarım kg alsam ve 16 ile tamamlasam süper olacak benim için

68 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum ama bende çok fazla ödem var o yüzden çok önemsemiyorum kilolarımı, bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda gerisi zaten gelir Allah'ın izniyle.

ödemse ilk haftada rahat 10 kg gidiyor , tecrübeyle sabit ama gebeliğin süresince tuz kullanmayıp + hormon vb almadan alınan kg ise yani yavaş yavaş alınan kg ise , emzirince ancak 6 ay yada bebiş yaşına girince ancak gidiyormuş o kilolar :44:
ha bir de aynı dönem hamilelik yaşadığım ikizlere hamile şeker hastası bir arkadaşım sadece 6 kg almıştı , doğumdan sonra veremediği gibi o 6 kilyu üstüne de biraz almıştı ilginç bir şekilde bebişler sağlıkla gelsin yeter ki kilo milo düşünmüyor insan onları kucağına alınca

sadece 4 kilo aldım hayretler içiçdeyim yiyom yiyom bu kız da beni yiyo,kiloları o alıyo ben değil

pardon ya siz hangi dünyanın gebişlerindensiniz sadece 4 kg ve 6 kg hem de diyetsiz felan bebekler zaten kg.ları + suları itibariyle bu haftalarda en az 4 kg , maşallah diyorum ikinize de hakkaten

ay siz boyle yazıdkça ben deli oluyorum. 65 başladım 74-74,5 oynuyorum iki gündür. 32.haftadayım daha. boyle giderse 85le gidecem doğuma((((((((((

2009 temmuz annelerinden bir arkadaşım 30 kg ( yazıyla da otuz kilo ) almıştı . bebişine yarayan şeyleri yiyerek kızını güzelce besleyip emzirdi , bol aktiviteyle kızı daha 11 aylıkken hepsini verdi hele ödemse aldıkların hiç merak etme , ilk hafta bitsin 10 kg temiz gidiyor yeter ki bebeğin gelişimi sağlıkla ilerliyor olsun , sen kg alıp bebiş almıyor yada paralel gitmiyorsa o zaman sorun var demektir

pardon ya siz hangi dünyanın gebişlerindensiniz sadece 4 kg ve 6 kg hem de diyetsiz felan bebekler zaten kg.ları + suları itibariyle bu haftalarda en az 4 kg , maşallah diyorum ikinize de hakkaten

Canim diyetsiz degil benimki.Ben kilolu hamile kaldigim icin ilk gunden bu yana hep dikkat ettim beslenmeme.Son 3 aydada sekerim biraz yuksek cikinca haliyle sekerli seyleride kesmek zorunda kaldim.Kisacasi normal zamanda daha cok yerdim.Hamile kalinca ilk baslarda sisicem korkusuyla dikkat ettim sonlardada seker yuzunden diyet yaptim biraz.Simdi 1 haftadir kendimi tutmakta zorlaniyorum.Yani sekerimden korkmasam goturucem löpür löpür ama iste el mahkum malesef

kızlar 33+1 itibariyle 56 kg'dan 71'e çıkmış durumdayım. 75'e razıyım artık ama bakalım nolcak. başlarda çok aldım, ortalarda ne güzel durmuştu şimdi gene iştahım çok. allahım sen yardım et depresyondayız eşimle beraber. eski fotoğraflara bakıp incecik halime inanamıyoruz. eşim de zayıflasan çok iyi olcak diyo o öyle dedikçe ben strese giriyom.

ben de 65 le başladım, 32+4 itibariyle 76 yım. ama 1,5 kiloyu bayramda çok yediğim için aldım

Son düzenleme:

sizinle hem hafta hem kilo olarak aynıyız, ben de 34. haftamdayım. 57 ile başladım en son 71'dim, yarın doktora gidicem, bayram geçti korkudan çıkamıyorum tartıya ama yarın mecbur çıkıcam

ben de senin gibi kafama takıyorum kilo meselesini. Eski kıyafetlerimehiiçç bakamıyorum küçücükler yaw:)) ama kesin verecez doğumdan sonra
ilk aylar ben çok kilo aldım ilk üç ay 6-7 kilo almıştım bence vücudumuzun toparlanmaya ihtiyacı vardı bir de çok uyudum hem de öyle böyle değil işe gitmesem inan 24 saat uyuyabilirdim hala da öyleyim tabi uyku da kilo yapıyor
yani çocuk doğunca uyku falan olmayacağına göre kesin verecez kiloları
sizinle hem hafta hem kilo olarak aynıyız, ben de 34. haftamdayım. 57 ile başladım en son 71'dim, yarın doktora gidicem, bayram geçti korkudan çıkamıyorum tartıya ama yarın mecbur çıkıcam

sen de 75 le tamamlarsın ben ilk zamanlar 70le tamamlamayı planlıyordum hatta 70 bile gözüme çok görünüyordu şimdi 75 olsun daha da bişey istemem

33 haftalık hamileyim.47 ile hamile kaldım şuan55 kiloyum.son ayda 4 kilo aldım.oda pasta ve börek yememden dolayı

bende çok şiştim çok kilolu hamile kalmıştım 81 le 90 olmadan doğuma girerim diyodum ama bayram beni mahvetti 89 dan 92 lere çıktım ilk bebişimde 64 ten 86 ya çıkarak 22 kilo almıştım starimu nun dediği gibioğlum 7 aylık ken 64 kiloydum

35+3 ken 77 kg çıktım 66 kilo ile başladım.. 11 kg almış oldum bu zamana kadar kızım şuan 2700 gramDD

1 haftada 1 kg almış olabilir miyim bilmiyorum ama 16.5 kg almış görünüyorum tartıda
kadı 5 gün , yarım kg alıp ( inşallah ) 17 kg ile tamamlasam barime

diğer ıkı hamılelıgımde hep 15er kılo almıştım bunda 15i geçicem diye cok korkuyordum cünkü başlarda her haftaya 1kılo aldım ama son aylarda duruldu cok şükür bugun itibariyle yani 35+5de 81,5 kılo cıktım 67yle başlamıştım toplamda 14,5 kılo almış oldum daha yarım kılo alsam bunda da 15i aşmamış olacam inş:))

Dunku doktor kontrolumde 83.5 cikti kilom.toplamda 7 kilo almis oluyorum.bundan sonra daha cok alirim heralde cunku hareket etmeden devamli yattigim icin.ama olsun kizim dursunda biraz daha ben kilo alayim onemli degil.annesi kurban olur ona

Ben de kilolu hamile kalanlardanım...boyum 170

72 ile hamile kaldım, şu anda 78 im......6 kilo aldım

Önümde maksimum 6 haftam var, niyetim 10 kiloyu geçmemek. Doğumdan sonra eve eskisi gibi dönmek.

Hamilelikte yaptığım tek şey bebişim için hazır gıdalardan uzak durmak, meyveye yüklenmek oldu... bu da işime yaradı

ben de 20 kilo ile tamalarım diyordum ama 17.5 kiloda durdum çarşambaya kadar daha da kilo almam herhalde oleeyyyy

valla kızlar sona yaklaştıkca şişme hizim benim artiyor :)
su gun itibariyle 36+3 günlük hamileyim ve dünkü dr kontrolunde 68.8 ciktim 60.5 le hamile kalmistim bu gidisle ben 10 kg yla tamamlarim inşallah:)

ay anacim ayda 1 kilo alirken devamli yattigim icin yediklerim bana + puan olarak geri donuyo resmen bir hafta icinde 1 kilo almisim.ben daha 2 hafta daha yaticam desenize 2 kilo daha alicam.yani 3 haftada 3 kilo abboovvv.ben sanirim bu gidisle toplam 10 kilo ile bitiricem bu hamileligi.

ben 58 le başlamıştım şimdi 77yim :) daha 15 günüm var gibi.80le bitiririm sanırım.sonra nasıl vericem ben bu kiloları (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…