2011 Aralik Annisleri Kilolar Ne Alemde :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Annis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
53 ile hamile kaldım şuan en son 69 kiloydum hala inanamıyorum doğumdan sonra kilolarla boğuşucam

bılmıyorum kı canım dıyet fılan yapmadım ama 1 kılo almıstım o ay ..

67yle başladım boyum 173 suan 80i gördümilk dogumumda 80le doguma gitmiştim..2.dogumumda 77yle gittim bunda daha şimdiden 80i gördüm:18::18::18: her hafta 1kılo alıyorum 90ı görürüm gibi geliyor

62,5 ile başladım, 29. haftadayım 9 kilo aldım.71,5 kiloyum.çok kötü((
kızım da 11 kilo ile doğuma girmiştim. doğumun 5. günü sadece 1,5 kilo fazlam kalmıştı. bu defa 13 kiloyla doğuma girmeyi hesaplıyorum. inşallah daha fazla almam...

kiloyu hiç dert etmiyorum .. ilk hamileliğimde tuz kullanımına dikkat ederek 16 kg aldım .. ( 64le hamile kaldım > 80le doğuma girdim ) doğumdan 1 hafta-10 gün sonra 11 kg gitmişti bile .. kalan 5 kg ise oğluş 6 aylık olmadan gitti ve doğum öncesi kg.ma döndüm .. üstüne 7 kg daha verdim ... ve tüm bu kg kayıpları hiç bir diyet - egzersiz uygulamadan , hatta üstüne sütüm bol olsun kalteli olsun , besleyici olsun diye boğazımdan - tatlılardan kesmeden oldu

buna sebep bu hamileliğimde de yine bir tek tuz yasağıma dikkat ederek yine bildiğimi okudum , yani yidim ve 32+1de 14 kg.yu gördüm .. yani 58.5 kg ile başladım > 72.5 kg oldum .. daha önümde 6 hafta var , en iyimser 2 kg içimdeki sese kalırsa 3 kg daha alırım ve 75le girerim doğuma sanırım ..

Son düzenleme:
51 ile hamile kaldım. 32+3 teyim 62,5 şuanda...hayırlısıyla tamamlarız inşaALLAH...

selamlar kizlar...bende 30+1 günlük hamile olarak su anda toplamda 6 kilo almis bulunuyorum...ama anlamadigim sey daha gecen haftaya kadar 5 kilo almisken, 1 haftada 1 kilo aldim... yany o yuzden bundan sonrayi dusunemiyorum :)
haftaya doktor kontrolumuz var bakalim o ne dicek???:)

selam anneler,2008 Aralık annesiyim.lütfen ama lütfen kiloları takmayın,hatta hamilelik kilolarının keyfini çıkarın.63 kilodan 88 ile doğum yapmış bir anneyim.Lohusalık dönemimde kendime kiloyu dert ettim bebeğimin tadını çıkaramadım.şimdi diyorum ki kendime çıkarsaydım o dönemin tadını,ne oldu ki işte döndüm normal kiloma.istesem de bebeklik dönemi bitti artık 3 yaşına geldi...kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin,herşeyin tadını çıkarın,geçen günler geri gelmiyor maalesef..
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim.sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi inşallah..

doğru söylüyorsunuz, ne olursa olsun çevredeki bütün kötü yaklaşımlara rağmen bu dönemi keyifli geçirmeye çalışmak önemli

29+4 günlük hamileyim
74 kilo hamile kaldım mide bulantılarımdan 66ya kadar düştüm, sonra geri 74'e çıktım...
gebelik şekeri çıktığı için dietisyen kontrolünde yemeklerime dikkat etmeye başladığım 26.haftamdan beri de 5 kilo vermişim 69 oldum

eh benim tarzım bu herkes gider mersine ben giderim tersine

53.6 hamile kaldım 65.6 civarındayım. 7 ayda hiç durmadan kılo aldım. tam 12 kılo
ama korkmuyorum hepsini vereceğim. ilkinde de vermiştim bu da gidecek. yeter ki sağlıklı olalım.

Ben en son dun tartildim doktorda.Ve toplamda 5 kilo aldim.Resmen son 1 haftada bir kilo almisim.Sasirdim kendime.Onceden ayda bir kilo bile alamazdim.Bundan sonra cok sismesem bari

82 ile hamile kaldım 88 oldum
allahtan boydan kurtarıyorum :)))

Merhaba arkadaşlar bende 31. haftamdayım 67 ile başladım ve şu an 82 yim 15 kilo almışım fazla geliyor bana daha 9 hafta var inş. 90 olmam :18:

merhaba arkadaşlar.. 70 le hamile kaldım şuan 80 kiloyum. bu 2. hamileliğim 3.ay önce düşük yapmıştım çok kısa sürede tekrar hamile kaldım ordan da var kilolar off offf doğurana kadar kaç olur bilmiyorum hayırlısı artık sağlık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…