2011 Ekim Annelerı Hadi Göbüş Şovları başlasınnnn...

benımde 16 hafta oldu hiç göbiş yok valla, herkese hayırlısyla bebişlerıne kavusmayı nasıp etsin rabbim

maşşallh gobegınız hemen buyumus cemrem.)allah nazarlardan saklasın. bende bıraz buyudu16+5'im bende:)

kizlar gobeginiz butun gun paylastiginiz resimlerde ki gibi mi oluyor??

Aksama kadar bazen benim gobegim tamamen inmis oluyor. Isten yorgun argin gelince yavas yavas sisiyor, yemekten sonra da kocaman oluyor..

Sabaha yine iniyor ama :26: bugun is yerinde ki bi arkadas dedi.

Ya dun gozume carpti gobegin vardi ama bugun hic yok dedi, aceba bagirsaklarmi yapiyor bunu :26:

slm kızlar geçen gün bunu ekim annelerinde paylaştım ama sayfalar ilerledikçe kaybolup gidecek bende ilerde bakmak istediğimde aramamak için burayada koyayım dedim
işte 16+5 ben ve kızım

aynen bende öyle oluyorum. akşamları göbeğimin maş. var. Sabah kalkıyorumki norml haline inmiş çooook çok az bişey ya var ya yok. Sanırım bağarsaklardan. Benimkiler akşamları iyice coşuyor :S:S:

masallah ya cemremın gobegı 7 aylık gıbı gorunuyor.. sok oldum heralde daha evvelden gobıs vardı... benım de sabah kalktıgımda gobıs yok oluyo ama aksam 5 aylık gıbı sısıyor.. saka gıbı

göbek içe büyüyor galiba, dışa doğru çıkacaktı bir yanlışlık var bu fotoda...

şaka bir yana, maşallah hiç kilo almamışsınız galiba, ben de tartıya göre almadım ama genleşme var...

öyle oldu cnm ilk aylar nerdeyse hiç kusmamama rağmen 3 kilo verdim onun 2 kilosunu aldım öyle devam ediyorum şimdilik ilerleyen zamanlar ne gösterecek bilemiyorum :))

kızlar bende 16 haftalığım sizin bebişler hareket ettilermi benimkinde tık yok normalmi bu sizleri merak ettim

[/URL][/IMG]
buda biz 16+0:)

Son düzenleme:
masallah gobuslerinize cok tatli
bizimde gobecik buyudu ama ekleyemiyoz galiba

Bizde 15+3, sizce nasil? Accik inmis sanki...

Kac kiloyum sizce kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…