2011 Ekim Anneleri

slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm :nazar::nazar:
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi :53:
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm

Eki Görüntüle 253663
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canim :nazar::nazar:oglusa yerim ben onu allahim saglicakla kucagimiza almayida nasip eder ins:emir_bebek::emir_bebek:

ayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll:66::66::66::66::66:
196 tl ödeyip geldik :1::1:bu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm:10::10::10:

çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

bi dakka bi dakka sen nts ye mi 196 tl verdin anlamadım...??????

ayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll:66::66::66::66::66:
196 tl ödeyip geldik :1::1:bu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm:10::10::10:

çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

nst ye ekstra para mı ödeniyo.. doktorun yapmıyo mu bedavaya:53::53:

Canım hepsi çok güzelll iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahh
slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm :nazar::nazar:
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi :53:
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm

Eki Görüntüle 253663
Ooyyy yerim ben bu Özgür ü maşallah sübhanallahhh canoo çok şeker bu yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu :61:
cicileriniz çok güzelll iyi günlerde kullanın oğluşuna maşallahhh
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736

Şeymacım maşallah kirkbirkere benim oğluşum gibi kalın dudaklı ve tombiş yanaklı :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım benim kızım ters 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora dönmezse doğum kararını ona göre vereceğiz dedi. Bu süreyi benimmi okumam lazım ben çalışyorum birkaç kez okurum ama hergün okuyamam zaten baygın atıyorum kendimi eve. Anneme falan söylesem o okusa olurmu acaba? :26:

Canım inşikak suresi bir sayfacık zaten çok kısa. Senin okuman ve secdesini yapman gerekiyor.

kadın doğum arkadaşım bana; hamileliğimin sonuna doğru bağdaş kurarak oturmamı söylemişti. Hatta ablam yemekleri yerde yemem konusunda öğüt vermişti. Gerçi daha başlamadım ama 2-3 hafta sonra başlayacağım.
Dünyada en kolay doğum yapan bayanlar mısır kadınları imiş ve bunda bağdaş kurarak oturmalarının nedeni varmış. Bu arada arkadaşımında kızı terstti. Ancak normal pozisyonuna girdi ve doğum yaptı şu an 3,5 aylık.
seninde dilerim kızın normal doğum pozisyonuna girer. Rahat ve bir avazda doğurursun.

evet canım benimde yan pozisyonda idi. dün kontrole gittiğimizde doğum pozisyonuna geldiğini gördük. çok sevindim çünkü normal doğum istiyorum ben. bu arada 35 hafta 3 günlüğüz.

selam güzel anneleeeeeeeer :79:

bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736

koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu :61:

41 kere maşallah aslan parçalarına :nazar::nazar::nazar: cicileri güzel günlerde kullanın inşallah :nazar::nazar::nazar:

hiç bitmiyo ki tatalım ya, tam bitti alacakalrım diyorum dışarı çıkınca yen bişey almayı başarıyoruz yine :1:

Eki Görüntüle 253663

maşallah burcucum özgür bebeğe :nazar::nazar::nazar

kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......

gülzecim allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, dualarım seninle..

toplam kaç kılo alındı hanımlar paylaşırsanz sevınırmm:49::49::49::49::49:

bu sabah itibariyle 68'e yaklaştığımı gördüm, artık kilo konusu strese soklamaya başladı beni :59:

herkese günaydın biz dün dr gittik oğlum çokm şükür gayet ii 2300 gr olmuş çok kilolu bi bebek olmıcak dedi neyse sağlıklı olsunda.nst ye bağlayalım dedi sıra beklerken biri doğum yaptı bebek küçücük görseniz okadarf tatlıki hemen yıkayıp giydirip annesine götürdüler çok heyecanlandım off zaman geçmek bilmiyor biz daha 34 haftalığız

maşallah canım oğluna, sağlıklı olsun da kilosu önemli değil, boşver :nazar:

Günaydınlar, biz kalktık şimdi kanal d deki haberleir izliyoruz, bu çocuk güzel sunuyor... Gerçi iç açıcı bişi yok.. Bu arada tüm slikon yastıklarımı çıkardım hepsi sırayla yıkanıcak makinayı açtım başladık bakalım, sonra nevresimleri yıkıcam ne var ne yoksa bazamı düzenlicem... Slikon yorganlarım yıkandı dün.. Bu gün akşama nevresimleri geçirip, bazamı havlandırıp kapatırım sanırım... Yaz temizliğini yapamamıştım, şimdi kışa girerken ne varsa elden geçmeli... 2-3 gün sürücek sanırım bu işlerin bitmesi ama olsun içime sinecek, sornada alışverişi tamamlıyıp çanta hazırlıcam inşallah...

hanzadecim çok yorma kendini, 1 haftaya böl işi yavaş yavaş yap : )

ayy canım bugun bir ara seni arayacaktım hiç gelmiyorsun diye :1:kalp kalbe karşıymışş buluşma olacaktı ama hanzade rahatsızlandı duygu dogum yaptı iyice telaş sardı hepimizi inşallah buluşma olacak bi gün :1::1::1:

bu gidişle hastanede, bebek ziyaretinde görüşücez valla :1: :1: :1:

Son düzenleme:
şeymacım maşşallah bebeğine ,nekadar net çıkmışş?? ya bu resmi çeken makineler renkli doplermi oluyo,benim bebeğimin 1 tane bile böyle 3 boyutlu resmi yok bende bitane çektirsemmi diye düşünüyorum ,bizi hastane kazıktır kesin ,nasıl yapsam ne etseemm???
zayacığım güle günlerde kullan cicilerii...
zeynepcim diş ağrısı için tam o dişin üzerinde maydanoz yada karanfil çiyne uyuşturuyo ,bide eczanede dişinol diye bi sıvı var ,oda karanfil yağı gibi kokuyo ama accayip uyuşturuyo 1 dalması bile ,kulak pamuğuyla sürüyosun zaten ağrıyan yere..umarım yardımcı olabilmişimdir..

eliiiff az önce uyandım ,tamda senin kız gördüm rüyamda..doğum yapmışın ,saçını gelin başı gibi yaptırmışın hatta minik bi tülü bile var ,bebeğinde bembeyaz giinmiş kucağında onunda saçlası simsiyah ,kıvır kıvır ,gözleri falan aynı sen ,kirpikler uzun uzun maşşallahh...ne güzel bi rüyaydıı...ben doğurmamıştım dahaa:59::59:

ayy maşallah ne güzel bi bebiş bu böyle, maşallahhhhh :nazar:

bir arkadaş demiş benim bebişin hiç böyle fotosu yok diye sansee ydi galiba
ya benimkininde yok , napsak ki acaba
sırf foto olsun diye renkli ultrasona mı gitsekki ama oda çok pahalı 120 lira

maşallahhhh ogluşunaaa:nazar::nazar:cicilerinizde güzelmişşş bende bir ara anacıgımın ördüklerini paylaşayım :34:

:nazar::nazar::nazar:maşallahhhh köfte dudaklıııııııııııııııı

Oyyy oyyy Elifcim, Canom, şeyma ve zaya bebişlerinize ve bebişlerinizin cicilerine :nazar: 41 kere maşallah.
sağol canımmmm :54::54:

canim :nazar::nazar:oglusa yerim ben onu allahim saglicakla kucagimiza almayida nasip eder ins:emir_bebek::emir_bebek:
amin canımmmmm :nazar::nazar:

nst ye ekstra para mı ödeniyo.. doktorun yapmıyo mu bedavaya:53::53:
yok canım nerdeee beleşe su yok :1:nts 10 liraymış nts haftaya yine gidicem

Canım hepsi çok güzelll iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahh

Ooyyy yerim ben bu Özgür ü maşallah sübhanallahhh canoo çok şeker bu yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

cicileriniz çok güzelll iyi günlerde kullanın oğluşuna maşallahhh

Şeymacım maşallah kirkbirkere benim oğluşum gibi kalın dudaklı ve tombiş yanaklı :nazar::nazar::nazar:
sağol canım benimm :54:
selam güzel anneleeeeeeeer :79:

41 kere maşallah aslan parçalarına :nazar::nazar::nazar: cicileri güzel günlerde kullanın inşallah :nazar::nazar::nazar:

hiç bitmiyo ki tatalım ya, tam bitti alacakalrım diyorum dışarı çıkınca yen bişey almayı başarıyoruz yine :1:

maşallah burcucum özgür bebeğe :nazar::nazar::nazar

gülzecim allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, dualarım seninle..

bu sabah itibariyle 68'e yaklaştığımı gördüm, artık kilo konusu strese soklamaya başladı beni :59:

maşallah canım oğluna, sağlıklı olsun da kilosu önemli değil, boşver :nazar:

hanzadecim çok yorma kendini, 1 haftaya böl işi yavaş yavaş yap : )

bu gidişle hastanede, bebek ziyaretinde görüşücez valla :1: :1: :1:

valla öyle olacak galiba annem önümüzdeki haftanın önemli oldugunu duyduya sokaga çıkartmaz beni kalsammııı gitsemmi diye kara kara düşünüyor
aklım burda kalacak diyor annem böyle yapınca ben haftaya dogururum diye düşünüyorum :1::1:

kız nidaaaaaaa doktor normal dogurabilirsin dedi böyle oldum inan kiii:53::53::53::18::18::18::83::83::83::83::83::83:sonra normal dogumun kanama yaratacagını söylediler kendimi o kadar çok sezeryana alıştırmışken normal diyince telaşa kapıldım :83:aklıma hemen nefes egzersizleri merdiven inip çıkmam gerektiği geldi :1:nasıl ıkınsam acaba diye düşündüm sonra sezercik dediler aptal gibi oldum normal mi sezeryanmı olcam karar veremediler valla bebeyi içerde bırakalım kalsın dicekler sandım bi ara :60::60::60:

ayy maşallah ne güzel bi bebiş bu böyle, maşallahhhhh :nazar:

bir arkadaş demiş benim bebişin hiç böyle fotosu yok diye sansee ydi galiba
ya benimkininde yok , napsak ki acaba
sırf foto olsun diye renkli ultrasona mı gitsekki ama oda çok pahalı 120 lira

yok canım 120 degil bugun 130 tl verdim ben:53::53:

Eki Görüntüle 253663

maşallah bu minnoş erkeke ..

Back
X