2011 Ekim Anneleri

ayyyyyyyyyyyyyy 8 ay oldu yemedim o dediğin şeyi nedense okuduğumda canım çekiyo sonra unutuyorum aklıma bile gelmiyo çok düşkünde değilimdir ama yine canım çekti :31: afiyet olsun size :71:

ayyy bu beğennn butonu niye uçtu yaaaa:84::84::84: valla ben hepinizi çok beğeniyorum hatunlarrr:23::23:

ayy canımm sağolda benimde acayip canım çekmişti bugün, yarın ye bari:78:

zayaaa:52: valla ben başlatmadım, fatoş föyleyip kaçtııı:10::10: ben sadeece filize tarif verdim kiiiii:24::77:

nida canım araba konusunda araştırma yapmadım ama biz baby max aldık park yatağını bi yerde kraftın fabrikasından çıktığını okumuştum.. evet kraft çok kaliteli duruyor ama kısa süre yatırcağım için benim aldığım markada bana yeterli geldi, yani tatmin etti canım sen bilirsin.. zaten yatağı yorganı derken anası danasını geçiyor..

bence taksitleri öderken bizi depresyona sokmıycak ,garantili gözümüzede hoş geleni alalım .onu al onu al dünyanın parası tuttu ya.

kocamın bütün pantalon ve gömlekleri ütüsüz kalkimde yarın için birer tane ütüliyeyim çok tembelim yaa :4:
Haydin Allah rahatlık versin kızlar :71::71:

bitanem ekonomi çok önemli ama iki günde bozulursada kime faydası olur kampanyaları takipet bence ona göre bişey al.

sorma zeynepcim yaa bizim kredi kartı ödemeleride benim tele geliyor:51: koca bana psikolojik baskı uyguluyor, sonuçları net görmem için:1: şaka bi yana numarayı önce o kullanıyordu bankada o kayıtlı kalmış.. neyse zeynepcim haklısın dicektimmm:68:

inanben masumum onlar başlatı.leynada yokki onun üstüne atalım:26:

valla kim başlattıysa ona aynısı yapcam bi gece en sevdiği şeyi özendircemmm :56:

ayyy bu beğennn butonu niye uçtu yaaaa:84::84::84: valla ben hepinizi çok beğeniyorum hatunlarrr:23::23:

ayy canımm sağolda benimde acayip canım çekmişti bugün, yarın ye bari:78:

zayaaa:52: valla ben başlatmadım, fatoş föyleyip kaçtııı:10::10: ben sadeece filize tarif verdim kiiiii:24::77:

fatoşun en sevdiği şeyi hemen öğrenmem lazııımmmmm :56:

pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:

bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???

kocamın bütün pantalon ve gömlekleri ütüsüz kalkimde yarın için birer tane ütüliyeyim çok tembelim yaa :4:
Haydin Allah rahatlık versin kızlar :71::71:

ooo ben geçen gece atak yaptım ve yaz başından beri biriken bütün gömlek ve pantolanrını ütüledim kocacığımın:65: adam ögretmen olunca sezon bitti diye rahatladıydım yine başladık bakalım.. :1:

numune numune yapıncada iyi oluyor bi müddet idare ediyor ama bizim elimizi attığımızda hazır olması lazımm artık tişört kapri olayı bittii:1:

sizede iyi gecleer kuzum, huzurlu uykularr:71:

bazen öyle bi bastırıyo ki valla sesim soluğum kesiliyor, artık epey büyüdüler maşallh... yerine sığamıyor minnoşlar:69:

yemin ederim manyak oldum ben hem nefes alamıyorum...sizin kıymalı börek muhabbetinizden kalkıp bu saatte ekmekle karnıyarık yedim...nasıl gizli gizli...biri gelse rezillik tabi

çok merakediyorum bebişlerimizi kimlere benziycekler esmer mi sarışın mı olcaklar

bu akşam bende onu diyordum eşime.. acaba sesi nasıl çıkıcak, esmermi olur kumral mı.. ama eşimde bende kumralız, bebekliğimiz sarışın geçsede.. bizim kide öyle olur galiba önce sarışın sonra kumrala döner...

ahesteee şimdi okudum son yazdığını demek sen verdin o galeta unu gözümde kıymalı börek başka bişi görmüorum seni napmalı şimdi kız rüyamda görcem kıymalı börek yarın hemen yapcammmmm :118:

bence taksitleri öderken bizi depresyona sokmıycak ,garantili gözümüzede hoş geleni alalım .onu al onu al dünyanın parası tuttu ya.

yaa işte bu garanti şeysi yüzünden internetten almıyım diyorum bendee...direk pazarlık olayına girelim ,zaten beşiği babannemiz alcakk ..o yüzden kraft alabiliriimm:34::34:

pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:

bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???

ayy sorma canım ya artık öğğ geldi resmen bu ne yaaa.. nrden başlatıp nerden bitirdikleri bile belli değil iyice temcid pilavı olduuu.. kınıyorum ayol show tv yiii:47:

yemin ederim manyak oldum ben hem nefes alamıyorum...sizin kıymalı börek muhabbetinizden kalkıp bu saatte ekmekle karnıyarık yedim...nasıl gizli gizli...biri gelse rezillik tabi

kızzz bana annem didi ki gizli gizli bişi yeme bebekte leke çıkar ay düşünsene bebenin poposunda karnıyarık izi :1::1::1:
afiyet olsun yarasınnnnnnn süt olsun bebişineeeee

valla kim başlattıysa ona aynısı yapcam bi gece en sevdiği şeyi özendircemmm :56:

fatoşun en sevdiği şeyi hemen öğrenmem lazııımmmmm :56:

öhüm öhümm:77: kız yok valla fatoş başlatıp kaçtı, sonracıma filiz benden tarif istdi, ondan zeynep bize tarif verdi derken kendimişzi börek fantaazisi üzerinde bulduk:1: hatta kızların canı sigara bile çektii:82:

bence çok güzel bir ben bulamadım orjinal bişey kıskanıyorum yaaaaa:95:

Back
X