slm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnn

kaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum

dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diye

nöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem

anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı

önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam

dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrr

açılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım

62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee