2011 Ekim Anneleri

yemin ederim manyak oldum ben hem nefes alamıyorum...sizin kıymalı börek muhabbetinizden kalkıp bu saatte ekmekle karnıyarık yedim...nasıl gizli gizli...biri gelse rezillik tabi

aman afiyet olsun canım, niuye gizleniyon ben gibi şekerin mi var ayol ye rahatça.. ay edut senle aramızda bi gün var, zaya senlede.. biz ortancayız, bakalım hangimiz önce doğurcaz:82:

zaya 35+6

ahesteee35+5

edut 35+4

:52:

öhüm öhümm:77: kız yok valla fatoş başlatıp kaçtı, sonracıma filiz benden tarif istdi, ondan zeynep bize tarif verdi derken kendimişzi börek fantaazisi üzerinde bulduk:1: hatta kızların canı sigara bile çektii:82:

benim de canım sigara çekti yanında da türk kahvesi.midem yanıyo börek istemedim o yüzdenn:19:

ayy canlar bizde yatalımm hadi öpüldünüzzzzzzzz:54::54::54::54::54: ben dogurursam nidayı ararım söz verdim ondan alırsınız haberleri :1:

fatoşşş beni affettt:82:

şey fınfık şeysi, yani fındık lahmacunnn:77:

bakalım bizim bebişer ne zaman gelcek bende bu hafta başladım temizliğe panik oldum doğumları duyunca... eşimle bugün mutfağı hallettik halıları verdik salı günü de kadın gelcek bakalım bu haftayıda bi atlatayımda gerisi Allah kerim :16:

tamamdır :34: bunu söledin ya tüm ihale fatoşa kaldı :52::52:

benim uykum geldi yatıorum herkese ii geceler...:71:

bende uyuyorummm canlarr..görüşürüz yarın 11 gibi inşallahh..harpten çıkmış gibi olmazsam okuldan gelince yazarımm...bu arada kızımın ismiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum ..ama kırılmıyım diye şey etmeyin ,aklınıza geleni söyleyin hemiii??öptüümm..iyi gecelerr tatlı rüyalarrr..Aheste sana özel olarak rahat bi uyku diliyorum canımm...

kızzz bana annem didi ki gizli gizli bişi yeme bebekte leke çıkar ay düşünsene bebenin poposunda karnıyarık izi :1::1::1:
afiyet olsun yarasınnnnnnn süt olsun bebişineeeee

valla bana süt değil ama pıt pıt yağ lop loğ et hatta çizik çizik çatlak olarak gelecek yafuuu

nidaa sağol canım:71: şimdi sen bu elvinde takılıp kaldın ya ondan ikinci alternatif biraz zorlaşıyor biliyon muu:44:
neyse sanada huzurlu uykular canım, düşünek biraz daha biz:1:

herkes uçtu, bizde yatalım artık zaten duş alcaz da bi muftağı turluyalımda iğnemizi yapcaz sonra düşüp bayılmayalım:1:

fatoşda gelince beni kersermişşş:23: bende bi cam kapı yaparım inş kocayla yine çünkü burda anız yakıyorlar tertemiz halılarım kül oldu resmen yaa:84: tabi iş güç alış veriş deerken doğurmazsak:1: ama maksimum bi iki haftam varmış gibi hissediyorum hayırlısı bakalım.. kolay gelsin zayacımmm...

eee bende çıkıyım bari biraz bakınıp zaten depreşe depreşe rahat vermedi kuzu:51:

öptük siziiii, hayr osun hem geceniz hem gündüzünüz..

canom canın o fatoşun şeysinden çektiyse yarın ye bari özgürümün hakkı kalmasın bizdee:87:

aman afiyet olsun canım, niuye gizleniyon ben gibi şekerin mi var ayol ye rahatça.. ay edut senle aramızda bi gün var, zaya senlede.. biz ortancayız, bakalım hangimiz önce doğurcaz:82:

zaya 35+6
ahesteee35+5

edut 35+4

:52:

kocama ve kaynanama rezil olmayayım diye...malum saat 1...:))benim geçen hafta sancım vardı şükür iyiyimmmm

3 yudum süt ic, fazla degil ama 3 yudum olmasi önemli, benimkini o geciriyor

sütten öğğğ geldi ama artık yaa düşün gözleirm sulanıyo bir yudum içince :63: denicem ama umaırm faydası olur bitsin artık bu yangın...çok teşekkürler canım

canım geçmiş olsun ben gavisgon kullanıyorum iyi geliyor bana şurup şeklinde .bunu tavsiye ebilirim.:nazar:
teşekkür ederim canım bi çok arkadaşım gibi sende gavisconu önermişsin eczacım bana renni daha iyi dedi verdi bi faydasını görmedim galiba sıra gavisconda inşallah işe yarar fena bi durum ya

selam kızlar,
ben de bugün ütü yapıp bebişimin kıyafetlerini bitirelerdenim, akşama da çantasını hazırlarım inşallah...
üstüne bir de banyoyu ve tuvaletleri de iyicene yıkadım, pırıl pırıl oldu...kızımı da doyurdum(bilenler bilir 3 yaşında bir kızım daha var benim:)
şimdi erin'le(karnımdaki kızımın ismi bu olacak inşallah) bilgisayar başındayız:)
perolidya için çok sevindim, maşallah bebişlerin kilosu iyiymiş...artı olarak ben sizin bebiklerinizin kilosunu öğrenince endişelenmeye başladım...
Erin 34+2 iken dr randevumuz vardı ve ancak 2200 gr çıktı...acaba çok mu küçük doğacak yahu? ne dersiniz? biraz kilo aldırayım diye ne yapmalıyım? pazartesi bir daha kontrolüm var, bakalım o zaman ne çıkacak, sizleri haberdar ederim...
hepinizi öptüm :nazar::emir_bebek:
canım muz süt,yumurta pekmez ve tahin helvası kilo aldırır diye duydum bende uygulamaya geçtim bakalım sonucu 20 eylülde görücez sağlıklı olsunlarda artık zayıflığını takmıyorum ben
doğumuda canlı yayın yapmaya karar verdim :1:
doğumhaneden bildiriyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh:52: daha rüzgar gelmedi ıhhhhhhhhhhhhhhh :52:
:1:
:60::60::60: alemsin valla rüzgar bey böyle neşeli ,eğlenceli bi annoşu olucak diye çok şanslı ben kızçem adına çok üzgünüm hamileliğim başından beri sıkıntılı geçtiği için tadını çıkaramadım buda beni fena yıprattı son zamanlarda hızla ilerleyen böbrek sıkıntısıda eklenince ciddi bunalım yaptım inşallah bebeğim hırçın ve sinirli olmaz :59:

Canım ben gaviscon advance şurup kullanıyorum sanırım 11. şişem :) ve çok memnunum sanada tavsiye ederim
teşekkürler canım.. genelde gaviscon önerilmiş demekki renni daha hafif yangınlar için :1: galliba tavsiyene uyup denicem umarım işe yarar yoksa aralıksız buz yutmayı düşünüyorum

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana
abooooooo bi doğum daha hemde32+4 te :nazar::nazar::nazar::nazar:
canım çok tebrik ederim allah sağlıkla,huzur bereket içinde,analı babalı büyütmek en güzel günlerini görmeyi nasip etsin kuzucuğun bir an önce toparlanıp kollarına konsun inşallah o mis kokusunu ciğerleirne çeek cop cop sütünle besle inşallahhh öyle heyecanlandımki garip garip dileklerde bulunmuş hatta saçmalamış olabilirim aaay ne güzel bebeğin artık dünyada nefes alıyo allahım sen çok büyüksün şükürler olsun sana mucizeler patır patır geliyoo :nazar::nazar:

halay çekesim geldi duygu ve senin bebiş için iki döneyim şuracıkta MAŞALLAH SİZE KIZLAAAR SAĞLIKLA YAŞAYIN BAHTINIZ GÜZEL OLSUN MELEKLERİMMM:nazar::nazar:

:64::64::64::64::64::64::64::64:

aboo topikte 22 kişi var :1:
kız kocalarınız nerde.. :
:1::1::1::1::1::1:

Kızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;

Eki Görüntüle 254497 Eki Görüntüle 254498 Eki Görüntüle 254499 Eki Görüntüle 254500 Eki Görüntüle 254501

İlk iki resim ziyarete gelenler için aldığımız hediyemiz

Üçüncü resim çikolata sepetimiz

Dördüncü resim kapı süsümüz

Beşinci resim bugün teslim aldığımız halımız

Son resim ise artık taşıyamaz hale geldiğim göbişim ve Beyzoşum :1:
MAŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL İYİ GÜNLERDE KULLANIN GÖBÜŞTE AYRI BİR MAŞALLAH DEDİRTTİ :nazar:

Benim süt fabrikaları bacadan sızdırmaya başladı çok doldu sanırım kızımı uyandırmam lazım yoksa pompaya talim edicem yine
Emzirirken daha çok canım yanıyo pompa daha az acıtıyo hatta 5-6 çekişten sonra hiç bişey anlamıyorum ama emzirmeyi tercih ederim canım yansada onun tıslayarak zorla emişi çok harika
:nazar::nazar::nazar:
:69::69::69::69::69:
aaah dedim içimdeki minik insan vaktinde gelde bende seni emzirirken izleyeyim annelik duygusunu ciğerlerime kadar hissedip çatlayana kadar ağlayayım yalnızlığımı senin o minicik yüreğinle paylaşayım :31::31::31: çok sabırsızlandım ben ama ya

İNSULİNE BAŞLADIM BEN ŞEKERIM YÜKSEK ÇIKTI DÜN AKŞAM BAŞLADIK YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM KIZIM GAYET IYI MAŞALLAH HAREKETLERIDE ÇOK IYI
canım inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın maşallah iyiymiş bebişinde ..peki insulini ne kadar kulanıcaksın
Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo

Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu :1:

canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken
:69::69::69::69::69:

slm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnn :1:kaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum:1:
dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diye :1::1:nöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem :53::53:anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı :1:önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam :53:dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrr:34:açılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım:62::62::62:62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee:52:
canom geçmiş olsun uslu dur iş miş yapma :20::20::16::16:

pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:

bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???
:60::60::60::60: aynen tv yi açmak istemiyorum
bu arada elvin ismini çok beğeniyorum eşime ısrarla elvin olsun diyorum yada nida diyorum bakalım ne olucak ben elvin der susarım canım :16:

Topikte kimseler yok bir ben varım gecenin şu kör vaktinde. Babamız gelmedi daha onu bekliyoss.
Geçmişi okuyayım azıcık dedim ve bombayı gördüm...

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

İklimcim gözün aydın canım. 2. lik kupasını senin bıdığa veriyorum.:65: Biraz acele etmiş ama annesine babasına bir an evvel kavuşmak istedi seninki belki de:69::69:
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun evladına. Bizlere haber vermeyi unutma canım.

günaydın herkese erkenden kalktık kahvaltımızı yolladık babamızı işe yolladık tatlı bir telaşımız var :64::64::64::64:çarşamba kardeşimin sözü var alışverişe çıkıcaz öğleden sonra 4 te de kızımla buluşucaz:66::66::66: nst ye bağlancaz yine alttan muayene var birde yaptıran varmı acaba :50::50::50:çok tırsıyorum umarım acımaz.iki gündür sıkıntılıyız karnımda iğne batması gibi ağrılar var kasıklarımda ağrımaya başladı iyice büyüdük galiba kemikleri batıyodur diolar acıtıyo artık yavrum bakalım dr umuzada soralım işte böyle.şimdi azıcık geçmişe dönelim..

he heeeeeee ilk günaydını ben diicem :65::65::65:
hepiciğinize günaydınlar anne adayları ve anneler ;)

eeee tabi artık muhabbetler gece 2-3 lere kadar devam edince bu saatte eminim hepiniz uyuyosunuzdur... kızım ya daha bi aktif daha bi canlı hissetmiyomusunuz kendinizi şu son demlerimizde :9::9::9: dicem ama demiim uyuyun uyuyun son rahat ve deliksiz uykularımız ne de olsa :60::60::60: ben de 12.30 da yattığım için herhalde pek uykum yok.kalktım sabahın nurunda kocamı gönderdim.bulaşıklarımı yıkadım.dün pazardan şeftalimide aldım sonunda 13 kilocuk onlarıda komposto gibi diri diri kavanozlucam inşallah. kavanozlarımıda yıkadım dinlenmeye geldim buraya ama kimseler yok.

bide geçen 2-3 günü kaçırdım ama dönmeye de totom yemiyooo :60: önemli bişi olmamıştır inşallah. iklim die bi arkadaş dışında :9::9::9:

canom a umarım daha doğurmamıştır falan dimişler :53::53::53: bi durum yok dimi canom???
birde 2 kişi daha vardı biri necla mıydı biri kimdi bilmiyom birine doktor taaaaaaa kaç gün önce 3-4 güne kadar bekle demişti. birininde 2 cm açılması vardı yanlış mı hatırlıyorum??? rüyamda mı gördüm yoksa :50::50::50:

allahım paçalarım tutuştu hiç bişeyim hazır değil.. mobilyalar 23 eylülde gelecek. inşallah bekler oğlum :18::18::18: .... yapmayı hayal ettiğim o kadar şey varki daha. ama emnim hiç birini yetiştiremicem :60::60::60: eşim dio biz bu hafta gidelim dio annemlere. bizim ev hastaneme 20 km. anemlerin ev 4 km. acil bişey olursa ordan hemen gideriz die öyle dio. iyide ya oğlum 42. haftayı beklerse ...... hem ben korkmuyorum ya... yani bişi olunca bi belirti falan gelince hemen olmuyo sonuçta doğum dimi onu biliyoruz en azından zati öyle kolay olsa pırt pırt yaparız artık :9::9::9::9: o yüzden ben gitmek istemiyorum.bide tak başımıza gidelim istiyorum onları peşime takıp gitmek istemiyorum sezeryan falan olursa rezil bi halde görmelerini istemiyorum... herşey bitince tertemizken haber vermeyi istiyorum..... istiyorum ama bakalım raabim bizim için nasıl bir senaryo yazdı ???? hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

ben eniyisi gidiim şu şeftalileri halledeyim . sonrada eksiklere devam.

Allaha emanet olun hepiniz... :16::16::16:

günaydın herkese erkenden kalktık kahvaltımızı yolladık babamızı işe yolladık tatlı bir telaşımız var :64::64::64::64:çarşamba kardeşimin sözü var alışverişe çıkıcaz öğleden sonra 4 te de kızımla buluşucaz:66::66::66: nst ye bağlancaz yine alttan muayene var birde yaptıran varmı acaba :50::50::50:çok tırsıyorum umarım acımaz.iki gündür sıkıntılıyız karnımda iğne batması gibi ağrılar var kasıklarımda ağrımaya başladı iyice büyüdük galiba kemikleri batıyodur diolar acıtıyo artık yavrum bakalım dr umuzada soralım işte böyle.şimdi azıcık geçmişe dönelim..

naptın canım yaaaa.... tabi ben 2 saat yazcam die uğraşırken sen yazıvermişin :9::9::9:

günaydın güzel hatunlar 4 günlük güzel bir dinlenmenin ardından tekrar aranızdayım
cuma kontrolüm vardı bebek iyiymiş 2400 olmuş kilosu pek tatlıydı nokta kadar ağzı var fındık gibi burnu var bu seferde ayağını gözüne sokmuş yaramazım ama benim azcık riskim varmış doğurabilirmişim yani uzanmak eğilmek fırlamak yorulmak ilişki herşey yasak bolca dinlenmek serbest 20 gün boyunca doğurursam bebeği küveze koymak zorunda kalırlarmış o yüzden çok dikkat etmem lazım bebeğimin tüm alışverişini bitirdik artık yıkama ütüleme faslına geçtik annemle ben iki koldan kısa bir sürede onlarda tamam olur hıı ama bir dolap eksiğimiz var birde şöyle ili kapılı bir dolap aldık mı tamamdır

geçmişe dönmek istiyorum ama hiç gözüm yemiyor işler de birikmiş beni bekliyor doğuran falan var mı acep:44:
umarım her şey yolundadır

günaydın kızlar hayırlı bi hafta olur inş...
ben 7 de kalktım ki 2yi geçiyoda daha ayaktaydım. geceki börek muhabbeti çok yer etmiş demek ki börek yaptım demin:)) eşim de uyansın sıcak sıcak hüpletip alacam kiloları :)))

ya ben çok hızlı kilo alıyorum sanki.74 olmuşum :(((( ohaaaa parmak hesabı yaptım da şimdi aman Allahım 17 kilo almışım.:43::43::83::83::25::25::25:
hayır oğluma yarasa neyse de hepsi bana yapıştı yaaaa üffffff

bu arada İREM gece seni gördüm rüyamda güya biz komşuyuz ama sen çoook yukarda oturuyosun ben seni almaya geliyorum hastaneye gitmek için sarı saçların falan var balkondan bi şeyler konuşuyoruz :))) nasıl bi rüyaysa artk
dün rahatsızdın nasıl oldun canım??

LEYNA canım maş. Siraç'a büyümüş baya. neden erken doğum riskin var ki senin??

Back
X