günaydın güzellikler

ayy sanki o gece geç yatan ben değilmişim gibi babamızı gönderdiğimiz gibi ayaklandık.. saat 3ü buluyordu galiba uyuduğumda ama çok enerjik buldum uyandığımda kendimi

üstelik bölük pörçük uykumu sayarsak

neyse kalkıp makineye çamaşır attım dahaüç postam var, sonra iki odanın camlarını sildim azcık bi size bakıyımda dün ki söylemimi icraata geçirmek için mutfağa geçcem inş

bugün beşiğimiz gelmezse yusufun eksiklerini almaya gitcez inş.. ayy artık bitse şu işler yaa.. gitmezsemde evimi temizlicem biraz bakalım artık ama hemen yoruluyorum yaa. camı silerken komşum gördü fazla uzanma bebek iyice aşağıya iner dedi, tırsdım bende zaten bitmişti:) tülleri yıkıcam diye camlarıda alıveriyim demiştim, bayramda sildim ama kül,toz,sinek pisliği olmuş hemen

ama kolay oldu..
filizz afiyet olsun canım

sende ben gibi erkenciymişsin bu sabah:82:
hanzade günaydın canım gel bize arada:82:
leynaaa, hoşgeldin canım, dinlendin mi iyice bakıyım

siraca da maşallh, bizde perşembe gitcez inş

sen annen yardım ederse kolaylamışsın zaten işleri, ama dikkat et yinede.. zaten bana kırkı tamalıcaz gibi gelmiyo takriben bu gidişle 38de doğurururz
miryemcim şekerin yüksekmiş senin de geçmiş olsun canım.. benimkide yüksek ve insülin kullanıyorum dr sana vermedi mi:44:
zehra artık uzaktan seyirde canım o mutluklular, bunu öğrenmemiz lazım kuzum

bakaloım beyzam ne kadar olmuş inş güzel haberlerle gelirsin canım

bu arada araba gitmiş hayırlısı olsun, leptop gelmiş yerine fena mı

güle güle kulllan canım.. bizde harp yaşanmıyor ama sanırım bahara doğru banada alıcak koçişim

biraz daha rahatlamış oluruz hem en azından..
sevozy aman canım sende dikkat et emi.. aman diyene bak, daha yeni cam sildim ayol