2011 Ekim Anneleri

başka doktor nası bulayım ki bu saatten sonra, hemde aynı hastanede, imkansız, zaten burda kimseyi tanımıyorum.

of ya işte böyle olunca mecbur kalıyorsun allah yardımcın olsun şimdi böyle yapıyorsa dogumda daha çok zorlanacaksın canım benim
inşallah dogumun kolay olur güzel bir dogum anısı kalır:70::70:

o lafa zaten deli oluyorum, yapalım mı, ben ne biliim, zaten bilemediğim bişey olduğu için sana geliyorum.
devamlı gittiğim doktor ya, başından beri, son 2 haftadır bi değişik, geçen haftada beni korkutmaya çalıştı bi sürü konuştu. ben normalde de daha önce hamile kalmak için gittiğim doktorsa vajinal muayenede direk rahat bırakamıyodum kendimi, ama şua na hamileyken direk bebeğe bişey olcak diye korktum,
canımcım merak etme bencede bişey olmaz bebeğe,yani ellerini değdirdikleri yer zaten normalde ilişkiye girerkenkinden daha ileri değildi ,kiii 9. aya kadar ilişkiye izin verilener var ,ayrıca bebekteki kan uyuşmazlığpızyla bunun alakası olduğunuda sanmıyorum ,sadece uzun süredir faaliyet olmadığından hassaslaşan doku tahriş olmuş olabilir ondan kanama olur,bebeği koruyan biton şeyvar hiiç merak etme sen...bide bana kızma,tabi bu örnek biraz hafif kalıyo ama bende çok evhamlı velilere dayanamıyorum bazen okadar basit şeyleri sorun yapıyolarki ,laf anlatmaktan bıkıyorum ,dr unuda anlamalısın eğer gereksiz yere evham yaptıysan birazcıkk..kii bunuda anlaması gerekir tabi hassas bi dönemdeyiz...ama çok yorucu oluyo ,helede o gün bi çok kadınla aynı durumu yaşadıysaa...yanlış anlaşılmasın ,üslubu tabikide tasvip etmiyorum ama,biraz daha sakin ol kendine ,bebeğine ve doktoruna güven ,omuyosada dr unu değiştir bencede..

Günaydın ben henüz doğuramadım ama haftasonunu hastanede geçirdim şekerim 173'e çıktı serum takıldı 144'e düştü sancılar hafiften kendini hissettiryor ama açılma aynı 2 cm.

geçmiş olsun canım. inş. bi sıkıntı yaratmaz şeker. dikkat et

OHH SABAH SABAH SICAK BÖREK BENDE GELİYORUUMMMM:10:
bebek çok aşağıya inmiş risk ondan kaynaklanıyor bir an önce anneciğine kavuşmak istiyor siracım:16:
gel canım beklerim soğudu gerçi ama :))
aşağı inmiş demek yaramaz hadi hayırlısı. hem küvöz olayına takılma almazlar bence. baksana duygunun meleği bile 25 günde çıktı ki senin haftan daha ileri

günaydın güzellikler:23:
ayy sanki o gece geç yatan ben değilmişim gibi babamızı gönderdiğimiz gibi ayaklandık.. saat 3ü buluyordu galiba uyuduğumda ama çok enerjik buldum uyandığımda kendimi:32: üstelik bölük pörçük uykumu sayarsak:1: neyse kalkıp makineye çamaşır attım dahaüç postam var, sonra iki odanın camlarını sildim azcık bi size bakıyımda dün ki söylemimi icraata geçirmek için mutfağa geçcem inş:1: bugün beşiğimiz gelmezse yusufun eksiklerini almaya gitcez inş.. ayy artık bitse şu işler yaa.. gitmezsemde evimi temizlicem biraz bakalım artık ama hemen yoruluyorum yaa. camı silerken komşum gördü fazla uzanma bebek iyice aşağıya iner dedi, tırsdım bende zaten bitmişti:) tülleri yıkıcam diye camlarıda alıveriyim demiştim, bayramda sildim ama kül,toz,sinek pisliği olmuş hemen:47:ama kolay oldu..

filizz
afiyet olsun canım:21: sende ben gibi erkenciymişsin bu sabah:82:

hanzade
günaydın canım gel bize arada:82:

leynaaa, hoşgeldin canım, dinlendin mi iyice bakıyım:71: siraca da maşallh, bizde perşembe gitcez inş:69:
sen annen yardım ederse kolaylamışsın zaten işleri, ama dikkat et yinede.. zaten bana kırkı tamalıcaz gibi gelmiyo takriben bu gidişle 38de doğurururz:1:

miryemcim şekerin yüksekmiş senin de geçmiş olsun canım.. benimkide yüksek ve insülin kullanıyorum dr sana vermedi mi:44:

zehra artık uzaktan seyirde canım o mutluklular, bunu öğrenmemiz lazım kuzum:1: bakaloım beyzam ne kadar olmuş inş güzel haberlerle gelirsin canım:55: bu arada araba gitmiş hayırlısı olsun, leptop gelmiş yerine fena mı:34:
güle güle kulllan canım.. bizde harp yaşanmıyor ama sanırım bahara doğru banada alıcak koçişim:69: biraz daha rahatlamış oluruz hem en azından..

sevozy
aman canım sende dikkat et emi.. aman diyene bak, daha yeni cam sildim ayol:1:

evet canım erken kalktım biraz uyudum böreğimi yaptıktan sonra işe koyulacam şimdi ben de . yastıklarımı atayım makinaya o arada topladığım çamaşırlarımı yerleştireyim. kendimi iyi hissedersen gardrobu bi elden geçirme niyetim var ama bakalım...

aheste yaaa bak o sevdiğim şeyi yediğini yazmışın şimdi okudum ve ağzım sulandı :) acayip zafım var onaaaaa.....
filiz ayy tatlım özür dilerim tarif istediğini görmemişim. Şimdi kızların canı çekmesin akşam 19:00 gibi yazarım sana birkaç tarif olmazmı?
edasorma canım dün gece okadar çok sardımki rüyamda bende o dediğini içiyordum ama nasıl ciğerlerimde hissediyorum. eşim hani bırakmıştın deyip kızıyor bende amaaann rüyamda bile rahat vermiorsun diyordum :))
zaya ve crafty öncelikle zayacım aslında ben başlattım sayılmaz ben stokladığım ve stoklamayı düşündüğüm ikramlıklarımdan bahsediyordum ama kızlarrr tarif olayına girince ihale bana kalmış :) anlıycan bende masumum. sanırım kek olayını siz sormuştunuz ben buzluğa atmıycam doğuma yakın 3-4 tepsi yapıp full streş naylonla kaplayıp buzdolabının normal kısmına koyucam. aslında streşleyince 2 hafta normal dolaptada dayanıyor ama buzdolabında 3 hafta kalıyor. üstelik dinlenince dahada güzel oluyor bu arada kekte çoook iyiyimdir akşam size tarifini, veririm hazır gibi oluyor ama tabi minik bir sırrı var :)
zaya dün gece benim sevdiğim şeyi sormuşun bak onu bu gece yazma sakın cidden acayip aşeriyorum ona yazık gece gece kocacıma arattırmayalım :)

tamam canım 19 dedin mi burdayım ona göre artıkın bi kaç tarif isterim anca affederim seni :60::60:

canım birdahaki randevunu erkana al birşey derse memnun kalmadım dersin anlayışla karşılacayacaktır birde doktora gözün kapalı güveneceksin

ya nası geçicem şimdi aynı yerde başka doktora, daha fazla stres kaldırmıyo bünyem, annem aradı şimdi, sezeryan ol boşver diyo, kendileri sezeryan istiyo bi çok kişi diyo. herkes öle diyo, stres olma diyolar,
deliricem ya,

canımcım merak etme bencede bişey olmaz bebeğe,yani ellerini değdirdikleri yer zaten normalde ilişkiye girerkenkinden daha ileri değildi ,kiii 9. aya kadar ilişkiye izin verilener var ,ayrıca bebekteki kan uyuşmazlığpızyla bunun alakası olduğunuda sanmıyorum ,sadece uzun süredir faaliyet olmadığından hassaslaşan doku tahriş olmuş olabilir ondan kanama olur,bebeği koruyan biton şeyvar hiiç merak etme sen...bide bana kızma,tabi bu örnek biraz hafif kalıyo ama bende çok evhamlı velilere dayanamıyorum bazen okadar basit şeyleri sorun yapıyolarki ,laf anlatmaktan bıkıyorum ,dr unuda anlamalısın eğer gereksiz yere evham yaptıysan birazcıkk..kii bunuda anlaması gerekir tabi hassas bi dönemdeyiz...ama çok yorucu oluyo ,helede o gün bi çok kadınla aynı durumu yaşadıysaa...yanlış anlaşılmasın ,üslubu tabikide tasvip etmiyorum ama,biraz daha sakin ol kendine ,bebeğine ve doktoruna güven ,omuyosada dr unu değiştir bencede..

bende aynı doktora gidiyorum arkadaşımın dediği doğru banada aynı şeyleri yapıyor çok ilgisiz tahlillerimi bile ben hatırlatıyorum ben doğuma ona asla cesaret edemem valla ben birdaha gitmicem o doktora birşey sorunca banada evham yapıyosun gibi şeyler söylüyordu herkesmi evham yapıyor o zaman biz hamileyiz ona o kadar para ödüyoruz tabiki sorucaz dimi oda anlatıcak:47:

slm kızlar geçmişi okuya okuya geldim birsürü şey yazacaktım ama hepsini unuttum :26::26::26:
dra gidenlere geçmiş olsun ve bebişlere :nazar::nazar::nazar: 3 gündür pek bi keyifsizim ben ya belimde sızlıyo hafif hafif ara ara adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi ama gelen giden bişey yok gelmesin zaten şu aralar hiç doğurasım yok ne güzel korkumu yendim sanıyordum ama öyle olmamış :50: gene çok korkmaya başladım....
dün bebek süslerimi yaptım bitirdim uyuşuk elimle, elimi yormazsam ağrı az oluyo ama dün uğraşınca gece baya bi ağrıdı artık çok sıkıldım hamile olmaktan...
bu arada unutmadan 2 3 hafta önce doğum yapan biri vardı eşi babamın yanında çalışıyo adam karısı için kardeşime demiş ki inanmazsın ama doğumdan 1 hafta sonra karımın hiç bişeyi kalmadı tüm dertleri ağrıları sızıları herşeyi bitti umarım bizimde öyle olur

ya nası geçicem şimdi aynı yerde başka doktora, daha fazla stres kaldırmıyo bünyem, annem aradı şimdi, sezeryan ol boşver diyo, kendileri sezeryan istiyo bi çok kişi diyo. herkes öle diyo, stres olma diyolar,
deliricem ya,

hiç bişey olmaz randevunu al erkana doktora gittiğinde anlat memnun kalmadığını kovucak değil ya..ben baştan beri ona gidiyodum ama eşim erkek diye istemedi yoksa çok memnundum ama şimdi eşime dedim ya erkanda doğurcam yada pendikte görümcemin arkadaşında ben asla gülçinde doğurmam dedim oda tamam dedi valla kadın doktor diye böyle şeylere maruz kalamam

tarzı çok fena zaten, bana mantıklı bi şekilde açıklama yapsa, ben zaten kabul etçem sezeryanı, kendi içimde zaten düşünüyorum, ama bana geçerli bi nedenle sakin bi şekilde sölemiyo, hastalarının çok olması benim durumumu önemsizleştirmiyo ki. herkes bana evhamlı diyo çevremdekilerde, am bu sağlıkla ilgili bi konu hemde bebeğin sağlığı ile ilgili, ben rahat olanalrı anlamıyorum,

hele para olayını hiç anlamıyourm keşke 1000 yerine 2000 alsada mantıklı bişey sölese bana,

sezeryancı desem, daha geçen kontrolde tanıştığım bayan normal yapmış onda, ntsye girdiğim onun hastalarının hepsi normal olcak diyo, kafamda bi yere oturtamıyorum.

hiç bişey olmaz randevunu al erkana doktora gittiğinde anlat memnun kalmadığını kovucak değil ya..ben baştan beri ona gidiyodum ama eşim erkek diye istemedi yoksa çok memnundum ama şimdi eşime dedim ya erkanda doğurcam yada pendikte görümcemin arkadaşında ben asla gülçinde doğurmam dedim oda tamam dedi valla kadın doktor diye böyle şeylere maruz kalamam

ya iyide benim karşılatıklarım nts de hepsi bu kadının hastası ve normal olcaz diyolar, hatta bi tanesi doğurmuş normal doğurdu.bugün karşılaştım, belki sanada normal der bilmiyorum ki. benle mi alakalı,
beni deli eden uslübu, güvenmiyorum işte.

tarzı çok fena zaten, bana mantıklı bi şekilde açıklama yapsa, ben zaten kabul etçem sezeryanı, kendi içimde zaten düşünüyorum, ama bana geçerli bi nedenle sakin bi şekilde sölemiyo, hastalarının çok olması benim durumumu önemsizleştirmiyo ki. herkes bana evhamlı diyo çevremdekilerde, am bu sağlıkla ilgili bi konu hemde bebeğin sağlığı ile ilgili, ben rahat olanalrı anlamıyorum,

hele para olayını hiç anlamıyourm keşke 1000 yerine 2000 alsada mantıklı bişey sölese bana,

sezeryancı desem, daha geçen kontrolde tanıştığım bayan normal yapmış onda, ntsye girdiğim onun hastalarının hepsi normal olcak diyo, kafamda bi yere oturtamıyorum.

canım hangi semttesin sen ,yakınsan bana benim dr a götüreyim seni...süpper bi hatun:16:

ya iyide benim karşılatıklarım nts de hepsi bu kadının hastası ve normal olcaz diyolar, hatta bi tanesi doğurmuş normal doğurdu.bugün karşılaştım, belki sanada normal der bilmiyorum ki. benle mi alakalı,
beni deli eden uslübu, güvenmiyorum işte.

banada öyle davranıyor merak etme çocuk başaşağımı diye ben soruyorum yoksa doğumla ilgili hiç bişey demiyor yani

merhaba canım bu kek tarifinden sonra belki en sevdiğin şeyi ummadığın anda hatırlatmayabilirim ama söz vermiorum :27: akşama beklioruz tarifi bide gerçekten üç dört hafta dayanıormu çok ilginç geldi bana yaparım bende öptükkk senii

tamamdır kızlar ozamn hadi hep beraber akşam kek yapalım. tarif süper tutmama ihtimali yok. bir karışa kadar kabarma,pandispanya gibi ağızda dağılma, mis gibi kokma ve bekledikçe lezzetlenme garantisi var. ozamn ben malzemelerini yazıyorum. 18:30 gibide tarifi yazarım akşam yemeğinden sonra hepberaber yaparız. 1 saatte pişiyor 15 dk dinlendirip kalıptan çıkarıyoruz sonra tadına bakıp saat 9 gibi yazarsınız.
şimdi ben un olarak sinangilin hindistan cevizli ununu kullanıyorum. bu markanın bir çok unu var ama hindistan cevizlisi mükemmel. fiyatı 1.75 kuruş ve bir paket undan 4 kez kek yapabiliyorsunuz hanımlar. malesef her markette bulunmuyor. Hindistan cevizlisi kipalarda var. birde migrosta satıyor bu unu. bu undan alalım. bulamayanlar normal unla yaparlar artık yapçak bişi yok ::( ama bu unu bulamayanlar aktardan hindistan cevizi tozu alsın (pudra şekeri kıvamında olanından) bulamazsa hindistan cevizi alıp evde çektirsin.
3 yumurta
1 bardak süt
1,5 bardaktan bir parmak eksik şeker
su bardağında 2 parmak kadar olacak şekilde yağ. yani 4/1 den daha az
100 gr yumuşak margarin
bir paket hamur kabartma tozu yada bir paket karbonat ( hangisi varsa)
bir paket vanilya
3 su bardağı un ( unu elemek için ince bir süzgeç olmalı)
bu malzemelerden yapılıyor ve inanılmaz güzel oluyor. yaparken birkaç püf noktası var sadece onlara dikkat ettiğiniz zaman inanılmaz güzel oluyor. bugüne kadar bunu yiyen hiç kimse kekin kendini görmeden evde yapıldığına inanmadı hep hazır sanırlar ve bana markasını sorarlar. tel tel oluyor. eğeirseniz süper olur kızlar :))) bu malzemeleri hazırlayan akşam hep beraber yapalım sonrada bi güzel çay demleyip yiyelim..
filizz akşam sana börek tarifleride veririm, yufkan varsa yaparsın tatlım. ıspanaklı seviyorsan,ıspanak ve bol soğanın olsun
kıymalı seviyorsan soğan,domates,sevdiğin baharatlar ve biraz kıyman olsun
peynirli seviyorsan peynir yada lor ve maydonuzun olsun . birde karbonat, yoğurt ve 2 yumurtan olsun istediğin böreği yapabilirsin çoktaaa güzel olur. akşam yazarım tariflerini :)
neyse şimdi işe gidip gelicem yerime gelen kıza birkaç işte yardımcı olmam gerekiyor. gelince görüşürüz yine hepinizi öptüm kızlarrrrr :))

akşam yediden sonra yazcam tarifi o satlerde kalabalık olmuyo topik :)
şimdide yazarım ama sonra herkesin canı çekiyor, çalışanlar yapamıyor ve ihale genelde bana kalıyor tatlım yaaa... ama tarifimi mutlaka denemelisin acayip bişi oluyor. bizim mahalledeki kadınlar peşimden koşuyor o tarif için ama vermiorum :)) sadece sevdiklerime ki bu topiği çoook seviyorummmmmmmmmmmmmmm

bende istiyorum o tarifiiiiiiiiii. lütfen...

tamam sen bilirsin ama ben bir daha gitmicem ona...

umarım herşey yolunda gider. ne diim, sen erkanı niye bıraktın sadece erkek diyemi sıra olayından mı?
onla da ilgili iyi diyen var kötü diyen var,
bide ben sadece doktrola uğraşmıyorum , etrafımdaki herkes doktror, en başından beri herkes normal yapamassın diyo.

tamamdır kızlar ozamn hadi hep beraber akşam kek yapalım. tarif süper tutmama ihtimali yok. bir karışa kadar kabarma,pandispanya gibi ağızda dağılma, mis gibi kokma ve bekledikçe lezzetlenme garantisi var. ozamn ben malzemelerini yazıyorum. 18:30 gibide tarifi yazarım akşam yemeğinden sonra hepberaber yaparız. 1 saatte pişiyor 15 dk dinlendirip kalıptan çıkarıyoruz sonra tadına bakıp saat 9 gibi yazarsınız.
şimdi ben un olarak sinangilin hindistan cevizli ununu kullanıyorum. bu markanın bir çok unu var ama hindistan cevizlisi mükemmel. fiyatı 1.75 kuruş ve bir paket undan 4 kez kek yapabiliyorsunuz hanımlar. malesef her markette bulunmuyor. Hindistan cevizlisi kipalarda var. birde migrosta satıyor bu unu. bu undan alalım. bulamayanlar normal unla yaparlar artık yapçak bişi yok ::( ama bu unu bulamayanlar aktardan hindistan cevizi tozu alsın (pudra şekeri kıvamında olanından) bulamazsa hindistan cevizi alıp evde çektirsin.
3 yumurta
1 bardak süt
100 gr yumuşak margarin
bir paket vanilya
bu malzemelerden yapılıyor ve inanılmaz güzel oluyor. yaparken birkaç püf noktası var sadece onlara dikkat ettiğiniz zaman inanılmaz güzel oluyor. bugüne kadar bunu yiyen hiç kimse kekin kendini görmeden evde yapıldığına inanmadı hep hazır sanırlar ve bana markasını sorarlar. tel tel oluyor. eğeirseniz süper olur kızlar :))) bu malzemeleri hazırlayan akşam hep beraber yapalım sonrada bi güzel çay demleyip yiyelim..
filizz akşam sana börek tarifleride veririm, yufkan varsa yaparsın tatlım. ıspanaklı seviyorsan,ıspanak ve bol soğanın olsun
peynirli seviyorsan peynir yada lor ve maydonuzun olsun . birde karbonat, yoğurt ve 2 yumurtan olsun istediğin böreği yapabilirsin çoktaaa güzel olur. akşam yazarım tariflerini :)
neyse şimdi işe gidip gelicem yerime gelen kıza birkaç işte yardımcı olmam gerekiyor. gelince görüşürüz yine hepinizi öptüm kızlarrrrr :))

allahım yaaaa ya kaçırırsam akşam tarifi noolcak :60::60::60: çook merak ettim kocama aldırcam valla o undan ... ve 4 gözle bekliorum akşam olmasını

umarım herşey yolunda gider. ne diim, sen erkanı niye bıraktın sadece erkek diyemi sıra olayından mı?
onla da ilgili iyi diyen var kötü diyen var,
bide ben sadece doktrola uğraşmıyorum , etrafımdaki herkes doktror, en başından beri herkes normal yapamassın diyo.

erkanı hem erkek diye hem sıra olayından dolayı bıraktım ama ben büyük ihtimal pendiğe gidicem doğuma..sen etrafına bakma bana kayınvalidem bile bana geliyorki sen sezaryan yapıcaksın dedi hiç kafama takmadım valla herkes nasıl doğuruyor dimi bir problem olmadığı süreçte çatır çatır doğururuz...

ben izmitteyim, kent konutlarda.
ayy pek uzakmışın yaaa:( ben pendikteyim doktorumda kartalda:17::17:

3 yumurta
1 bardak süt
100 gr yumuşak margarin
bir paket vanilya
ben sade kek sevmem ,bu keke ,incir,kayısı ceviz tarçın katsam nasıl olur acabaa?? bide ben bu unu yeni duydum ,bidahaki gidişimde alırım marketee..ozaman yaparım hem bu arada yorumlarıda alırım garanti olurr:9::9:

Back
X