2011 Ekim Anneleri

ayy pek uzakmışın yaaa:( ben pendikteyim doktorumda kartalda:17::17:

ben sade kek sevmem ,bu keke ,incir,kayısı ceviz tarçın katsam nasıl olur acabaa?? bide ben bu unu yeni duydum ,bidahaki gidişimde alırım marketee..ozaman yaparım hem bu arada yorumlarıda alırım garanti olurr:9::9:

bende pendiğe nene hatuna gelicem izmitten enfazla yarım saat sürüyor..sen nene hatuna yakınmısın?

ben geldım :( oglum nefes aldırmıyo buyuk olanı yanı bunaltı benı tepemde sanırım kıskanclıklar basladı .leynacım hastane konusunda karısık olma sebebım su devlet hastanesı ıstemıyorum esım orda calıssada zıyaretcıde cok ıstemıyorum ozele kararverdım ama olurda erken dogum olursa kuvezde vs yatması acısından esımın hastanesıne gıdıcem babası ılkgılenır aklım kalmaz dıye :) karısık oldu dımı
uzun suredır e bebek sıtesını takıpteydım bı oto koltugu alıcaktım 149 dan 49 a ınmıstı ama dıger ındırımlerede bakıyodum bı kac sey ısmarlayım dıye ama bu sırada ıstedıgım renk stokta kalmamıs mecbur artık baska renk sıparıs verdım bebek yastıgı vardı aslında evde var kullanmadık bıle ama 1 lıraya ınmıs onuda aldım bıde bı cıngırak vardı 14 den 4 e ınmıs onu aldık bıde ped aldım :1: oda 2 lıraya ınmıs orkıd gece umarım kısa surede gelır
lınk eklıyım de bı bakın rengını pek begenmedım degıssemmı sıparısı http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/15_36_kg/bellelli/bellelli_raffaello_oto_koltugu/CHI-STK00215
bu arada bu 3. oto koltugumuz bundan sonra yukseltıcı alıcaz yanı toplamda 4 tane oluyo eskısını koyacak yerım bıle yok

tamamdır kızlar ozamn hadi hep beraber akşam kek yapalım. tarif süper tutmama ihtimali yok. bir karışa kadar kabarma,pandispanya gibi ağızda dağılma, mis gibi kokma ve bekledikçe lezzetlenme garantisi var. ozamn ben malzemelerini yazıyorum. 18:30 gibide tarifi yazarım akşam yemeğinden sonra hepberaber yaparız. 1 saatte pişiyor 15 dk dinlendirip kalıptan çıkarıyoruz sonra tadına bakıp saat 9 gibi yazarsınız.
şimdi ben un olarak sinangilin hindistan cevizli ununu kullanıyorum. bu markanın bir çok unu var ama hindistan cevizlisi mükemmel. fiyatı 1.75 kuruş ve bir paket undan 4 kez kek yapabiliyorsunuz hanımlar. malesef her markette bulunmuyor. Hindistan cevizlisi kipalarda var. birde migrosta satıyor bu unu. bu undan alalım. bulamayanlar normal unla yaparlar artık yapçak bişi yok ::( ama bu unu bulamayanlar aktardan hindistan cevizi tozu alsın (pudra şekeri kıvamında olanından) bulamazsa hindistan cevizi alıp evde çektirsin.
3 yumurta
1 bardak süt
1,5 bardaktan bir parmak eksik şeker
su bardağında 2 parmak kadar olacak şekilde yağ. yani 4/1 den daha az
100 gr yumuşak margarin
bir paket hamur kabartma tozu yada bir paket karbonat ( hangisi varsa)
bir paket vanilya
3 su bardağı un ( unu elemek için ince bir süzgeç olmalı)
bu malzemelerden yapılıyor ve inanılmaz güzel oluyor. yaparken birkaç püf noktası var sadece onlara dikkat ettiğiniz zaman inanılmaz güzel oluyor. bugüne kadar bunu yiyen hiç kimse kekin kendini görmeden evde yapıldığına inanmadı hep hazır sanırlar ve bana markasını sorarlar. tel tel oluyor. eğeirseniz süper olur kızlar :))) bu malzemeleri hazırlayan akşam hep beraber yapalım sonrada bi güzel çay demleyip yiyelim..
filizz akşam sana börek tarifleride veririm, yufkan varsa yaparsın tatlım. ıspanaklı seviyorsan,ıspanak ve bol soğanın olsun
kıymalı seviyorsan soğan,domates,sevdiğin baharatlar ve biraz kıyman olsun
peynirli seviyorsan peynir yada lor ve maydonuzun olsun . birde karbonat, yoğurt ve 2 yumurtan olsun istediğin böreği yapabilirsin çoktaaa güzel olur. akşam yazarım tariflerini :)
neyse şimdi işe gidip gelicem yerime gelen kıza birkaç işte yardımcı olmam gerekiyor. gelince görüşürüz yine hepinizi öptüm kızlarrrrr :))

oyyy migros da uzak yaaa nasıl gidcem ki :(((( neyse ben tarifi not aldım canım. migrosa yolum düşsün ilk iş dediğin undan alacam. marifetli arkadaşım benim :))
börek tariflerini bekliyorum canım malzemelerim evde mevcut ama daha sabah yaptım onu bitirelim ilk iş senin tarifi yapıp sonucu buraya yazacam teşekkür ederim marifetli bayan:65::65::65:

ayy pek uzakmışın yaaa:( ben pendikteyim doktorumda kartalda:17::17:

ben sade kek sevmem ,bu keke ,incir,kayısı ceviz tarçın katsam nasıl olur acabaa?? bide ben bu unu yeni duydum ,bidahaki gidişimde alırım marketee..ozaman yaparım hem bu arada yorumlarıda alırım garanti olurr:9::9:

evet uzak malesef, burda da kimseyi tanımıyorum, bu doktoruda eşim bulmuştu. öğretim üyesi arkadaşınn eşi 2 çocuğunuda normal olarak bu kadında doğurmuş, hemşire kendisi de, çok memnun kalmış , tavsiye üzerine başladım. kadın kendi çalıştığı hastaneye gitmemiş buraya gitmiş.

msj tekrarı.............

Son düzenleme:
kimse niye bize bişey yazmadı ya :84::84::84:
bakın hamileyim diyorum 3 gündür keyfim yok diyorum çok pis trip atarım ona göre ayağınızı denk alın :60::60::60:

ben geldım :( oglum nefes aldırmıyo buyuk olanı yanı bunaltı benı tepemde sanırım kıskanclıklar basladı .leynacım hastane konusunda karısık olma sebebım su devlet hastanesı ıstemıyorum esım orda calıssada zıyaretcıde cok ıstemıyorum ozele kararverdım ama olurda erken dogum olursa kuvezde vs yatması acısından esımın hastanesıne gıdıcem babası ılkgılenır aklım kalmaz dıye :) karısık oldu dımı
uzun suredır e bebek sıtesını takıpteydım bı oto koltugu alıcaktım 149 dan 49 a ınmıstı ama dıger ındırımlerede bakıyodum bı kac sey ısmarlayım dıye ama bu sırada ıstedıgım renk stokta kalmamıs mecbur artık baska renk sıparıs verdım bebek yastıgı vardı aslında evde var kullanmadık bıle ama 1 lıraya ınmıs onuda aldım bıde bı cıngırak vardı 14 den 4 e ınmıs onu aldık bıde ped aldım :1: oda 2 lıraya ınmıs orkıd gece umarım kısa surede gelır
lınk eklıyım de bı bakın rengını pek begenmedım degıssemmı sıparısı http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/15_36_kg/bellelli/bellelli_raffaello_oto_koltugu/CHI-STK00215
bu arada bu 3. oto koltugumuz bundan sonra yukseltıcı alıcaz yanı toplamda 4 tane oluyo eskısını koyacak yerım bıle yok

lınkı yalnıs vermısım BELLELLİ - Bellelli Raffaello Oto Koltuğu Penguin - Ürün Detayı - Novabazar.com - Dünyanın Alışverişi bu lınk bakında soyleyın hemen renklerı kotumu degıstırıyımmı baska markadanda bısey alabılırım

bakın hamileyim diyorum 3 gündür keyfim yok diyorum çok pis trip atarım ona göre ayağınızı denk alın :60::60::60:

gormedık tatlım keyıfsızmıssın bıseyemı canın sıkıldı bosver bak bebıs gelıcek ev senlenıcek hazırlıklarını yap ıslerını yap tv karsısında keyıf yap bak ben yapamıyorum tv ye hasretım pc basına gelıyorum tepemde bıtıyo tadını cıkarın bu gunlerın :)

:))) oy oy oy esmerşekerimiz keyifsiz miymiş arada hepimize böyle oluyo galiba ya.
bize kızma kızzzzz bak hepimiz hamileyiz hele ben dev anası gibi oldum oturmimmm üstüne:60::60::60:

güzelmiş cnm seninde içine sindiyse al ama 4. demissin o kadar koltuğu ne yapacaksın :26:

bence de güzel hakkaten neden 4 tane:26::26:

ya sinem enerjinden yollasana bana şu gardrobumu bi elden geçireyim elim işte gözüm oynaşta benim ya ha bire pc başına geçiyorum

yastığımı attım şimdi makinaya 40 derecede inş. sönmez. hanzade de annem de bişi olmaz dedi ama 2 saate anlaşılır :))

güzelmiş cnm seninde içine sindiyse al ama 4. demissin o kadar koltuğu ne yapacaksın :26:

hayatım 3. bu 4 mu demısım :1: bundan sonrada yukseltıcı alınıyo toplam 4 oluyo onu demek ıstemısımdır :)
ılkı su bı cogunuzun adıgı hem anakucagı hem araba koltugu olan sonrakı bunun emnıyet kemerlısı yatanı sıra bunda 2. kısın montla olmuyor cunku benım ıcıme sınmedı rengı basıt geldı baska renk kalmamıs 50 ye ınmıs ama sızde kotu dersenız vazgecıcem pahalı olucak ama baska bı koltukla degıstırıcem

slm güzel annişler doktordan geldim az önce bitanem 2900 olmuş öyle mutlu oldumki anlatamam benim hamileligim hep hastalıklarla geçti birde şeker çıkınca birçok yiyecekten mahrum kalmaya başladım gerçi son zamanlarda diyeti azcık bozdum ama yinede dikkat ediyorum.doktorum eylülün son haftası bebegi alacagını söyledi birden heyecanlandım oysa ekim annesi olacaktım ekimin ilk haftası olsun dedim ama ayın 24de tekrar çagırdı karar vermek için benim bebegim tüp o yüzden doktor normal dogum yaptırmıcak tabiki ogluşum acele etmezse daha önce birkaç kez kist ameliyatı geçirdim sezaryan gibi hepsindede genel anestesi aldım doktorum dogumu epidural yapmak istedigini böylelikle bebegimin dogum anını görebilecegimi söyledi ancak korkarsın diyen çok etrafımda birde uzun zaman bacak bel agrısınada sebeb olabiliyormuş bazılarında yani çok tecrübeli biri yapmazsa bu konuda bilgisi olan varmı kararsız kaldım

kızlar park yataklarınızın kurulumu nasıl??? kolay kurup toplayabiliyormusunuz benimkinin kilitleri bana kriz geçirtiyo her defasında :37::37::37:

Son düzenleme:
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.inş tez zamanda kucağınada alır yıkadığın cicilerini ellerinle giydirirsin.

kızlar park yataklarınızın kurulumu nasıl??? kolay kurup toplayabiliyormusunuz benimkinin kilitleri bana kriz geçirtiyo her defasında :37::37::37:

çok rahatmış eşim öyle diyo:1::1: hatta geçen evi süpürüyodu tek elle orta kısmından kaldırmış hani şu katlanan bölüm var ya altını almış bi daha geri bırakmış :)))

gerçi adam 90 küsür kilo bizim için bu geçerli değil sanırım:60::60:

çok rahatmış eşim öyle diyo:1::1: hatta geçen evi süpürüyodu tek elle orta kısmından kaldırmış hani şu katlanan bölüm var ya altını almış bi daha geri bırakmış :)))

gerçi adam 90 küsür kilo bizim için bu geçerli değil sanırım:60::60:

orda sorun yok cnm bende orayı kolayca toplayabiliyorum ama şu kilt yerleri beni deli ediyo bi defada tek seferde yapsam şaşıp kalıcam açıp kurmuştum şimdi kaldırayım doğumdan sonra yatak odama kurarım diyordum toplayabilene aşk olsun bide bu 2. ilkininde kiltlerinde sorun vardı değiştirmişti babam ama benden başka herkes yapabilyo orasıda ayrı tabi ama sinirden geberiyorum şu an kırıp fırlatıp atıcam o derece yani

ben burdayım diyor rengi cıvıl cıvıl ama içine sinmediyse değiştir benim de bu gün markofoniden aldığım bebek kıyafetlerim gelcek e bebeği bir türlü sevemedim özelcandan yapıyorum alışverişimi
hatta bak bunlar da benim aldığım park yatak ve anakucağı
kırmızı kırmızı dedim yine gittim mavilere gömüldüm :))

Eklentiler

• $19_3_2537k.webp
    $19_3_2537k.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $21_3_4884k.webp
    $21_3_4884k.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
slm güzel annişler doktordan geldim az önce bitanem 2900 olmuş öyle mutlu oldumki anlatamam benim hamileligim hep hastalıklarla geçti birde şeker çıkınca birçok yiyecekten mahrum kalmaya başladım gerçi son zamanlarda diyeti azcık bozdum ama yinede dikkat ediyorum.doktorum eylülün son haftası bebegi alacagını söyledi birden heyecanlandım oysa ekim annesi olacaktım ekimin ilk haftası olsun dedim ama ayın 24de tekrar çagırdı karar vermek için benim bebegim tüp o yüzden doktor normal dogum yaptırmıcak tabiki ogluşum acele etmezse daha önce birkaç kez kist ameliyatı geçirdim sezaryan gibi hepsindede genel anestesi aldım doktorum dogumu epidural yapmak istedigini böylelikle bebegimin dogum anını görebilecegimi söyledi ancak korkarsın diyen çok etrafımda birde uzun zaman bacak bel agrısınada sebeb olabiliyormuş bazılarında yani çok tecrübeli biri yapmazsa bu konuda bilgisi olan varmı kararsız kaldım

maşallah tatlım bebişine :nazar::nazar::nazar:

Back
X