Maşşallah Sare yeBak kilosu az diye dertleniyordun, senin kız açıldı sonradan sonraya. Yerim ben onun asık suratınıııı
oğluşumla görüşmeyeli tam 1 ay oldu bugün. DR umuz tatildeydi ancak 19 una randevu alabildim. pimpirikleniyorum ama 19 unu beklicemm inş. Hareketerlini hissettikçe bişeyi yoktur diyip oturuyorum. Çok merak ediyorum, iyi mi, kaç kilo, doğum pozisyonunda mı? Allah ım inş. herşey yolundadır
İlahi çok güldümBen birde 1 haftadır kaşlarımı aldırmıyorum. Biraz bozmuşumda:26: Yarın kuaföre gidip düzelttiricem inş. Benim kaşlarım da acayip gürdür, bir de simsiyahtır. Senin tüm saydıklarına benim orman olmuş kaşlarımı ve bıyıkları da ekle...
Çirkin oldum ben çirkinbu surata bu totoya ben kocamın yerinde olsam dönüp bakmam.
Hala nasıl seviyor beni anlamıyom
Ya bi kurtulamadın şu işten Hanzadem..
Bu arada geçmiş olsun, arada rahatsız olduğunu yazanlar oldu. Geçmişin ucunu kaçırdum ben. Ordan burdan dalıp ne okuyabilirsem oldu.
Annenler de geliyormuş gözün aydın. Bizi unutma da onlar gelince
Yaaa Leynaaa ve edaa artık sigara demeyin bana yaa. Siz her yazdığınızda benim canım sigara çekiyor.Geçen yazdınız, akşama abim geldi. Sigarayı çektim elinden, abim aynen böyle
Kimse görmeden bi nefes çektim, boğuluyordum resmen. Off bak yine canım istedi, şöyle orta şekerli bi türk kahvesi mi içsem ki
![]()
rumuzum hiç sorma işyerinde tosur tosur içiyolardı içeride yanımda hemde hiç canım istemiyodu hatta rahatsız oluyodum evde takılmaya başladım aklıma düştü meret

baya olmuş sende oğluşunu görmiyeli ama sanırım sıklaşır artık Allah kavuştursun canım