Yumurta haşlama makinesi olabilir, katı meyve sıkacağı olabilir. Ama katı meyve sıkacağını kullanıp da alet edavatını sen yıkayacaksan hiç alma.. Trambolin alabilirsin ya da...
Eki Görüntüle 724529
100 tanesi 55 bu
alttakide 100 tanesi 80 tl
Eki Görüntüle 724530 Eki Görüntüle 724529
bu da hediyelık uygun ve guzelll..ama anlık tabii ,hatıralık dğeill..
valla maşallahh.aslında karnı yarıkkkk...ağırdır aama herzmn gideri vardırrrr...
Haklısın canım, o da iyi fikir. Müdürü ev yemeklerini çok seviyormuş. Ona karnıyarık yapabilirim. Ben patlıcan yemeklerine fesleğeni çok yakıştırıyorum, hatta fesleğen yoksa beğenmiyorum bile tadını. Ama herkesin damak zevkine uymayabiliyor. Ondan çekiniyorum yaparken..
Eki Görüntüle 724529
100 tanesi 55 bu
alttakide 100 tanesi 80 tl
Eki Görüntüle 724530 Eki Görüntüle 724529
güzelmiş zefey, erkek çocuklarına bu verilebilinir, kızlar içinde ufak bebekler yada toka vs. şeyler. eminönünde hele hele şark handa çok ucuzdur bunlar.
ahaha evet yumurta haşlama makinası olabilir yüzüme bakıp ne alaka demesini istiyorum aahjahaha helal kıss sana katı meyva sıkacağım varda yımırta şeşi olabilirr
üsttekinin boyu beş alttakinin yedi santimmiş
evett buda balon evinde 1,25 krştu olabilitesi var evde yapcaım için evi batırırlar ben vermem ahahahhaha
bi gideydik eydiiiiiiiii mayıs bitti zati haziranda şöle böle derken geçer gidet temmuzda orucuz gidemeyiz ağustosta gitmemiz lazım
bunlardan emin önünde var 10 olarak satıyorlardı oda çok uygun.bizim eminönüne gitmemiz şart oldu zefey
ya szn h.içi izin alma sıkıntınz pek yok.öğle yemeği ile birleştirip 2 saat gtsenız olmaz mı?haftaya mesela..hm kalabalıkda olmaz h.içi
ben de gelirim Eminönü ne
çok severim oraları .
arcemekte gelse keşke hiç görüşemiyikkk
kızlar bu alacaklarınız doğum günü için mi
yoksa genel eksiklikler mi anlamadım,
uyarsa ben de gelmek isterim,
ekim anneleri alışverişte diye poz da veririz
bu grapon kağıtlarınıda alalım oradan onlarıda yaz listeye, hatta esas tissiu paper ile yapılıyormuş ondan alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?