2011 Ekim Anneleri

Yumurta haşlama makinesi olabilir, katı meyve sıkacağı olabilir. Ama katı meyve sıkacağını kullanıp da alet edavatını sen yıkayacaksan hiç alma.. Trambolin alabilirsin ya da...

ahaha evet yumurta haşlama makinası olabilir yüzüme bakıp ne alaka demesini istiyorum aahjahaha helal kıss sana katı meyva sıkacağım varda yımırta şeşi olabilirr

üsttekinin boyu beş alttakinin yedi santimmiş

bu da hediyelık uygun ve guzelll..ama anlık tabii ,hatıralık dğeill..

evett buda balon evinde 1,25 krştu olabilitesi var evde yapcaım için evi batırırlar ben vermem ahahahhaha

valla maşallahh.aslında karnı yarıkkkk...ağırdır aama herzmn gideri vardırrrr...

Haklısın canım, o da iyi fikir. Müdürü ev yemeklerini çok seviyormuş. Ona karnıyarık yapabilirim. Ben patlıcan yemeklerine fesleğeni çok yakıştırıyorum, hatta fesleğen yoksa beğenmiyorum bile tadını. Ama herkesin damak zevkine uymayabiliyor. Ondan çekiniyorum yaparken..

2 hafta önce misafirlerim vardı, meloferin çökertme kebabını yapmıştım,
beğenmişlerdi, hatta patatesler çok hoşlarına gitmişti, değişik gelmişti,
ben de isterseniz meze olarak ta yapabilirsiniz demiştim,
ben yanına arpa şehriye çorbası ve bol salata da yapmıştım,
geriye pek bir şey kalmamıştı,

hiç fesleğenli yemedım valla patlıcanıı.bnce koyma herkes farklı tada sahippp

arcemek

nerdesiinnn beniş unutsun demişşsin nerdesinn bunu seyynn diyemezsin neyrdesinnnnnnnnnnnnnnn beni unutmak kolaymı beni bağırttmakk kolayymıı süülee nerrdesiiiiiiiiiiiinn dırdırdrırırımmmm

güzelmiş zefey, erkek çocuklarına bu verilebilinir, kızlar içinde ufak bebekler yada toka vs. şeyler. eminönünde hele hele şark handa çok ucuzdur bunlar.

bi gideydik eydiiiiiiiii mayıs bitti zati haziranda şöle böle derken geçer gidet temmuzda orucuz gidemeyiz ağustosta gitmemiz lazım

bunlardan emin önünde var 10 olarak satıyorlardı oda çok uygun.bizim eminönüne gitmemiz şart oldu zefey

bi gideydik eydiiiiiiiii mayıs bitti zati haziranda şöle böle derken geçer gidet temmuzda orucuz gidemeyiz ağustosta gitmemiz lazım

ya szn h.içi izin alma sıkıntınz pek yok.öğle yemeği ile birleştirip 2 saat gtsenız olmaz mı?haftaya mesela..hm kalabalıkda olmaz h.içi

bunlardan emin önünde var 10 olarak satıyorlardı oda çok uygun.bizim eminönüne gitmemiz şart oldu zefey

ya szn h.içi izin alma sıkıntınz pek yok.öğle yemeği ile birleştirip 2 saat gtsenız olmaz mı?haftaya mesela..hm kalabalıkda olmaz h.içi

hafta içi gitcizz zatiiiiiii öğlen çuıkarız erken işimiz biterse ordanda eve giderizzz tramway metro daha pratiğimize gelirse servise yetişiriz duruma göre artıkkkkk
belki haziranda gideriz zati benm alacaklarım bellii diyorum ama gözüm dönüyoo

ben de gelirim Eminönü ne
çok severim oraları .

wuuu süper o zaman daha güzll fkir alışverişi yaparukkkkk
benim gözüm dönüpte başka şeler almaya kalkışırsamm beni engelleyinnnn ama şimdişden uyarıyorumm

kızlar bu alacaklarınız doğum günü için mi
yoksa genel eksiklikler mi anlamadım,
uyarsa ben de gelmek isterim,
ekim anneleri alışverişte diye poz da veririz

ben de senden farklı değilim yani . oraya gidince herşeyi alasım geliyor . listenin dışına çıkılıyor mutlaka . ne çok dükkana girip çıkmıştım geçen sene . havuzlu han , şark han , kurukahvecinin sokağı ve oraya çıkan tüm sokaklar .

kızlar bu alacaklarınız doğum günü için mi
yoksa genel eksiklikler mi anlamadım,
uyarsa ben de gelmek isterim,
ekim anneleri alışverişte diye poz da veririz

doğum günü için ön hazırlık canım. eğer beraber gideceksek ben tüm öğleden sonra için izin alırım bir daha geri dönmeyiz zeynep. çünkü kalabalıl olunca alışveriş uzar. bence hepberaber gidelim. işimizi halledip eve dönelim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…