2011 Ekim Anneleri

ay afiyet olsun canımm bol bol süt olsun kuzunaa:34: biliyorum bunu çok kişi dedi benim yüzümden makarnaa yiyenler çokmuşş:1::1: laf aramızda ben de bayılırım makarnayaaa:34:
saol canım..ben pek sevmem makarnayı ama kac gundur gece gece makarna muhabbetı edıldıkı dun dayanamayıp yaptım ve yedım..:56::56::56:
NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo :69:

vayyyyy canım tatlı bıseyler atıp gırseydın agzına..ben hafıf karnım acken gırdım tık yok..2. kere cekıldı karnımı doyurunca bu seferde sancı cıktı bebık durmuyokı yerınde..

tünadın kızlar.geçmişe baktım bugün bebişler görülecekmiş ne güzel iyi haberlerle gelin inş.
ESLEM maaşaallah bebişlerine.

Eki Görüntüle 253870 Eki Görüntüle 253878 Eki Görüntüle 253877 Eki Görüntüle 253876 Eki Görüntüle 253875 Eki Görüntüle 253874 Eki Görüntüle 253873 Eki Görüntüle 253872 Eki Görüntüle 253871 Eki Görüntüle 253879

bunlarda anacıgımın ördüğü cicilerrrrr sadece düğme takılacakkk:54::54::54::54:

canım dr dan gelince banyoya attım kendimi zatiii yattım uyudum bebiş rahmime 2.5 cm yakınmıymış neymiş oda agrı yapıyomuş
inşallah ufaklık çıkışa yönelmez :1::1:

annenin ellerine sğlık canım.özgür iyi günlerde kullansın inş.

ayyyy sevsinler onun kalp atışlarını.

günaydın kızlaarrr....2 gündür paso uyuyorum ,dün 15:00-18:00 arasıve gece 2:00 den bu saate kadar uyuduk resmenn ..uyku manyağı oldum ..ama öğlen uykularına bayılıyorum ben ..şimdi kahvaltı yapmamız lazım ama evde kahvaltı yapmadığımız için pek herşey bozulmuşş:5::5::5:yan tarafada gidesim yok ,bi bardak süt içip öğlen yemeğine bağlıcam sanırım ,eşimde dün grip belirtileri gösteriyodu gecede terledi baya ,onlada uğraştım ,şimdi hala uyuyo kaldıramıyorum yataktan ...bugün teyzemin kızı gelcek esenledrden ,bakiim çok geç gelmezse ,erişte kestircem onaaa...belki mantı falanda yaparız dolaplık ,gelmişken değerlendireyim dimi amaa:1::1::1:
Gunaydin mutlu haftasonları :3:
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün :52:
güzel haberlerle gel diicektim ama ,maşşallah daha sen eve gelmeden bize güzel heberleri geldi bıdığımızınn...:nazar::nazar:

:64::64:gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım :49::49: guzel haberlerle gelırız inşlh
güzel haberlerini bekliyoruz canımm:16:

günaydın kızlarrrr accık geçmişe göz attım geldim bebişlerini görmeye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah ptesi olsada bizde buluşsak kızımnan . dün çok kötü bir olay yaşadım arkadaşımın bahçesinde oturduğumm plastik sandalyenin arka ayakları ayrılmış düşüyodum zor tutundum masaya karnım bir kasıldı bir kasıldı kızımıda hıçkırık tuttu çok korktu bebeğim sanırım bi saat kendime gelemedim:18::18::18:
ayyy geçmiş olsun geçende bende buna benzer bi olay yaşamıştım ,çok fena oluyo dikkat et kendinee..:71::71:
yaa kızlar dün eylül annelerinin doğumlarını okuyum dedim bulamadım ,topikleride zaten 300 lü sayfa sayılarındaydıı...bize duygu gaz verdi ama 40. haftasında hala ağrısı sızısı olmayanlar var ..şaşırdııımm:53::53:belki hepimiz 40 ı doldururuz ..yani ben doldurusamö 25 ekimde gelcek zilli ,keşke günü tam belli olsa ,dün annem uçak bileti ayarlıcam nezamana doğurursun diyooo:18:dedim anne normalde 25 inde doluyo ,ama kız erken gelirmiş 15 olabaili ,ee belki benimki daha erken gelmk ister 5 i 10 u olabilir ..neyse beklemedeyiz artık 17 sinde kontrolüm var ,nts yede gircem ozaman sorarım dr a artık ,az çok tahmin eder sanırım ...
yanlız kafama takılıyo ,dr nts ye bağlarız dedi ,o ara kontrolede gircekmiyim ,acaba çatı muayenes,de yapcakmı ona göre gideyim ,siz ne dersiniz kızlar ,ozaman 35. haftada falan olcam çatı muayenesi yapılırmıı???

canomcuum annenin elleri dert görmesin ,ne güzel örmüş kızz...benim annemde örerdi belkim ama ,artık sıkılıyo kalp te var ...ablam örcek artık..ama bak şimdiii o en baştaki yeşil ve altta bi sarı hırka vardıı onlar senin oğlana gitmez bak söööliiiyim yaniiiiiii.....hani diyorum ben adresi verseeemmmmm:77::77::77::77::77::66:

Herkese Günaydın;
Bugün Eminönü'ne gidiyoruz kız kardeşimle kapı süsünü sepetini ve şekerlerini almak için kızımın. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

günaydın kızlaarrr....2 gündür paso uyuyorum ,dün 15:00-18:00 arasıve gece 2:00 den bu saate kadar uyuduk resmenn ..uyku manyağı oldum ..ama öğlen uykularına bayılıyorum ben ..şimdi kahvaltı yapmamız lazım ama evde kahvaltı yapmadığımız için pek herşey bozulmuşş:5::5::5:yan tarafada gidesim yok ,bi bardak süt içip öğlen yemeğine bağlıcam sanırım ,eşimde dün grip belirtileri gösteriyodu gecede terledi baya ,onlada uğraştım ,şimdi hala uyuyo kaldıramıyorum yataktan ...bugün teyzemin kızı gelcek esenledrden ,bakiim çok geç gelmezse ,erişte kestircem onaaa...belki mantı falanda yaparız dolaplık ,gelmişken değerlendireyim dimi amaa:1::1::1:

güzel haberlerle gel diicektim ama ,maşşallah daha sen eve gelmeden bize güzel heberleri geldi bıdığımızınn...:nazar::nazar:

güzel haberlerini bekliyoruz canımm:16:

ayyy geçmiş olsun geçende bende buna benzer bi olay yaşamıştım ,çok fena oluyo dikkat et kendinee..:71::71:
yaa kızlar dün eylül annelerinin doğumlarını okuyum dedim bulamadım ,topikleride zaten 300 lü sayfa sayılarındaydıı...bize duygu gaz verdi ama 40. haftasında hala ağrısı sızısı olmayanlar var ..şaşırdııımm:53::53:belki hepimiz 40 ı doldururuz ..yani ben doldurusamö 25 ekimde gelcek zilli ,keşke günü tam belli olsa ,dün annem uçak bileti ayarlıcam nezamana doğurursun diyooo:18:dedim anne normalde 25 inde doluyo ,ama kız erken gelirmiş 15 olabaili ,ee belki benimki daha erken gelmk ister 5 i 10 u olabilir ..neyse beklemedeyiz artık 17 sinde kontrolüm var ,nts yede gircem ozaman sorarım dr a artık ,az çok tahmin eder sanırım ...
yanlız kafama takılıyo ,dr nts ye bağlarız dedi ,o ara kontrolede gircekmiyim ,acaba çatı muayenes,de yapcakmı ona göre gideyim ,siz ne dersiniz kızlar ,ozaman 35. haftada falan olcam çatı muayenesi yapılırmıı???

dadlım sen temkınlı gıt..benım kı catı muayenesını yapmayacagını soyledı ters gıden bır durum olması yada dogum anı harıcınde..buna gerekte yok dedı..ama benım doktorum marjınaldır bılıyosun:1:sen onu kıstas alma tedbırını al..nst 10 dk falan suruyo 2 kabloyu takıyolar yatıyosun bu kadar..benım dogumda 21 ekıme gelıyodu ama ben anneme 30 eylule aldım ucak bıletını doktorumda ekımden sonra bekleyın dedı n olcagı bellı olmaz dedı..sen ıstersen 10 u gıbı aldır bıletı..

Tünaydın cici anneler...
Kahvaltımızı yeni yaptık hemen topikimize bakalım dedik. Ay 11e kadar uyumuşum iyi mi:53: Gece 5 den 7 ye kadar uyku tutmamıştı, onun acısını çıkardık sanırım. Ya ama niyeyse geç kaltığım günler huzursuz hissediyorum kendimi. Kızım deli misin, tadını çıkar şu günlerin diyorum ama yine de içim daralıyor çok uyudum diye. :50: Off salak mıyım ne??:37:
neyse geçmişe ne kadar uzanabilirsek uzanalım bakalımmm

Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))

Yeşilim zeytinim maşallah senin oğlana. Doğunca da senin odayı ıngaa diye inletince de böyle keyiflenicen mi bakalllım.:1: Bu arada, Demek ki NST de bebikimizin kalp sesini duyuyomuşuzz. Biz hiç nst ye girmedikte teyzesiii.

of yaaa. Ama ben müsait olup geldiğimde kimseler olmuyo topikte:63: kendi kendime konuşup çıkıyom ama yaaa.
Neyse biraz daha geçmiş okuyu çıkarız bizde oğluşumlaaa.:15:
Yarın annemlerde kalcam pazar günü grşrz inşallah. Hepinizi öptük..

Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))

erken degılmı daha 35 ın ıcındesın..:26:

Ay maşallah ne güselll. :nazar: Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah canım

ayy demek hafta sonu birinin bebişi sürpriz yapmazsa 2.ve 3. bebişlerimiz geliyo :64::64::64: allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inşallah cnm benim :70:

Herkese Günaydın;
Bugün Eminönü'ne gidiyoruz kız kardeşimle kapı süsünü sepetini ve şekerlerini almak için kızımın. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Canım ben havuzlu handan aldım girişte süslü bebek diye bir dükkan var en uygunu orası idi bir bak istersen

Pero canım çok sevindim senin kadar heyecanlandım inanki rabbim sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin uzun ve sağlıklı ömürleri olsun ASİL ve KUZEY in :nazar::nazar::nazar:

erken degılmı daha 35 ın ıcındesın..:26:
canım 35in içinde değilim. 35+4 haftalık. yani 35 bitmiş 36. haftadan 4 gün almışım. 36. haftada oluyorum. önümüzdeki haftada 37. haftam oluyor.
37. haftanın basında alınmış olacaklar yani pazartesi günü:) ikizlerin miladı 37 haftadır. 35 yada 36. haftada doğan yada daha erken doğan prematüre ikizlerde var. ancak normal doğum süresi 37. hafta. çok şükür korktuğum başıma gelmedi ve biz o süreyi tamamladık neredeyse. yoksa bebeklerim prematüre sayılacaktı. birde ikizler en fazla 2500 gr doğar.. biri 2500 ise diğeri daha kücük doğar. biri küçük oluyor mutlaka yani. çebremdeki ikiz annelerinin söylediklerine göre bebekleri hep 2 kilonun altında doğmuş. cok şükürki benim bebeklerim neredeyse 3 kiloya yaklastı. doktorumda şaşırdı bu duruma ve bunu tamamen beslenme biçimime bağladı. inşallah sizinde gönlünüze göre olur hersey:))

canım 35in içinde değilim. 35+4 haftalık. yani 35 bitmiş 36. haftadan 4 gün almışım. 36. haftada oluyorum. önümüzdeki haftada 37. haftam oluyor.
37. haftanın basında alınmış olacaklar yani pazartesi günü:) ikizlerin miladı 37 haftadır. 35 yada 36. haftada doğan yada daha erken doğan prematüre ikizlerde var. ancak normal doğum süresi 37. hafta. çok şükür korktuğum başıma gelmedi ve biz o süreyi tamamladık neredeyse. yoksa bebeklerim prematüre sayılacaktı. birde ikizler en fazla 2500 gr doğar.. biri 2500 ise diğeri daha kücük doğar. biri küçük oluyor mutlaka yani. çebremdeki ikiz annelerinin söylediklerine göre bebekleri hep 2 kilonun altında doğmuş. cok şükürki benim bebeklerim neredeyse 3 kiloya yaklastı. doktorumda şaşırdı bu duruma ve bunu tamamen beslenme biçimime bağladı. inşallah sizinde gönlünüze göre olur hersey:))

anladım canım hakkında hayırlısı olsun tez vakıtte saglıkla kucakla ıns..

Ay maşallah ne güselll. :nazar: Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah canım

ayy demek hafta sonu birinin bebişi sürpriz yapmazsa 2.ve 3. bebişlerimiz geliyo :64::64::64: allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inşallah cnm benim :70:

Canım ben havuzlu handan aldım girişte süslü bebek diye bir dükkan var en uygunu orası idi bir bak istersen

Pero canım çok sevindim senin kadar heyecanlandım inanki rabbim sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin uzun ve sağlıklı ömürleri olsun ASİL ve KUZEY in :nazar::nazar::nazar:

amin canımcımlarr. inşallah hepiniz umud ettiğiniz kadar mutlu olursunuz bebeklerinizle. Allah hepimizin bebeğini korusun.

anladım canım hakkında hayırlısı olsun tez vakıtte saglıkla kucakla ıns..

amiiin. hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim. doğumdan sonraki deneyimlerimi yazarım sizlere. çarşamba günü hastaneden cıkacam. 2 bucuk gun yatacakmısım epidural sezeryan olacagım. çarşambadan sonraki günlerde paylaşırım sizlerle herseyi

amiiin. hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim. doğumdan sonraki deneyimlerimi yazarım sizlere. çarşamba günü hastaneden cıkacam. 2 bucuk gun yatacakmısım epidural sezeryan olacagım. çarşambadan sonraki günlerde paylaşırım sizlerle herseyi

ayyy perooocum çok heyecanlı ,şimdi eşime anlatıyorum durumunu ,bana sende 2 kilonun hesabını yapıyosun ,kız 5 kilo taşıyo dedi ,bende hesap ediyorum ,plesentası amniyonu derke rahat 12-13 kg. taşıyosun ,toplşamda nekadar kilo aldınn...ayy keşke doğmadan evvel bi fotonu yollasan merak ettim şimiii....:52::52::52:

Back
X