2011 Ekim Anneleri

Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
ayyy ne güzel maaşaallah bebişlerine umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.:emir_bebek::nazar:

ayyy perooocum çok heyecanlı ,şimdi eşime anlatıyorum durumunu ,bana sende 2 kilonun hesabını yapıyosun ,kız 5 kilo taşıyo dedi ,bende hesap ediyorum ,plesentası amniyonu derke rahat 12-13 kg. taşıyosun ,toplşamda nekadar kilo aldınn...ayy keşke doğmadan evvel bi fotonu yollasan merak ettim şimiii....:52::52::52:

ayyy nida sen oyle degınce bende merak ettım sımdı yaaaa...hakkatenn bız 2500 kıloluk veledlerle zorlnıyoruz bu kızlar ne yapıyoya..:53:

ayyy perooocum çok heyecanlı ,şimdi eşime anlatıyorum durumunu ,bana sende 2 kilonun hesabını yapıyosun ,kız 5 kilo taşıyo dedi ,bende hesap ediyorum ,plesentası amniyonu derke rahat 12-13 kg. taşıyosun ,toplşamda nekadar kilo aldınn...ayy keşke doğmadan evvel bi fotonu yollasan merak ettim şimiii....:52::52::52:

:)) çok tatlısın. canım bebeklerin biri 2950 gr diğeri 2850 gr. toplam 5800 gr. bebeklerin toplam kilosu kadarda suyu olurmuş. yani toplam 11.600 gr tasıyorum en az:) plesentasını falan saymazsak tabii. 61 kilo ile hamile kaldım. suan 75 kiloymuşum. 14 kilo aldım görünüyor. 11600 gr çıkarsak 3.5 kilo falan kendıme almışımdır sanırım. ama beslenmeme cok dikkat ettim ben. 8 aydır çay kahve, kola gibi asitli içeçekler içmedim hiç. cips veya kızartma türü yemedim hiç. sakatat türüne ağzımı sürmedim. bol bol salata, yeşillik, sebze yemekleri, et yemekleri, meyve yedim. haftada bir gün mutlaka balık yedim. tatlı ve tuzlulardan uzak durdum. birde mesleki geçmişiminde etkisi vardır sanırım. Malum tenis antrenörüyüm. en kısa zamanda fotomu eklerim burdan bakarsın. ama sanmaki koooocaman karnım var. evet büyük ama sizinkilerden farksızdır. söylendiğine göre iç karnım büyükmüş.

NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo :69:

hey maş. Rüzgar gibi işte :)))

bu arada gördüm seni gelmişsin son gelişmelri alalım edacım

Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))

maş. canım Asil ve Kuzey'e :nazar::nazar: 2. ve 3. bebişeler geliyo tabi bugün yarın biri daha hızlı davranmazsa :)))

günaydın kızlar benim dişim hala çok fena

ay Allah yardımcın olsun. zor valla diş ağrısı e bi müdahalede de bulunamazsın.eşin eczaneden bi şeyler getirse idareten geçer belki diş ağrın

Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyse :( Neyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim :1:

Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin" :30:

Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de

Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 $1304081267586095_i.webp $IMG_0705.webp $IMG_0706.webp $IMG_0707.webp $IMG_0708.webp $IMG_0709.webp $IMG_0710.webp $IMG_0712.webp $IMG_0713.webp $IMG_0714.webp $IMG_0716.webp $IMG_0717.webp $IMG_0718.webp $IMG_0719.webp $IMG_0721.webp $IMG_0722.webp $IMG_0723.webp $IMG_0711.webp $IMG_0715.webp $IMG_0720.webp $IMG_0361.webp $IMG_0362.webp

biz geldik teyzoşlarrr :3:
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cm :nazar: bende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi :31: 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo :1: sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi :59: 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben :47: nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim :17: 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik :10: şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen :1:

bugünkü tüm mesajlarım birer nazarlık içericek neredeyse maşallah ne güzel haberler var eslem bebikelre bin maşallah perolidya senin bıdıklarada maşallah darısı vakti,inde başımıza accay,p bi heyecan vardır pzatsi bebekler kucağında aay ne hoş bi duygudur yaa sağlıkla kucaklayıp ömür boyu huzur mutluluk içinde analı babalı olsunlar inşallah...

canooom özgürünü öperim snein maşallahhh anneciğininde elleirne , emeğine sağlık örgüler çok güzel güle güle giydir..
senin ve özgür için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa o olsun inşallah ...

bebe cicileri anne cicileri eklenmiş hayırlı olsun herkes iyi günlerde kullansın inşalllahh

bebecikler eklenmiş maşallahhhh öyle korkarak bakıyorumki nazara gelicek bıdıklar diye kendi evladımmış gibi endişeleniyor hemen okuyup üflüyorum allah korusun o minicik mucizeleri

hmmm ben başka ne yazıcaktım hmmm :44:,

haa sansee bayılıyorum snein bu doğal hallerine :69: şoriklerden bahsetmişsin:9: evliliğimizin ertesi gün beyaz kanefiçeli yaztıkta sarı ve halka şeklinde bi leke gördüm eşime dedimki aaa kulağınmı akıyo senin o da yoo dedi ee peki bu ne dedim hm şey evet arada akar demişti utanmıştı yazık :17:neyse zaman ilerledikçe ben anladımki bu şorikler herifin aazından geliyy :27: dr gitti herşey normal şükür yalnızca dr kilodan kaynaklanıyor olabilir dedi yani eşim çok yorgun olunca buna birde kilo sorunu eklenince şorikli toce oluyo son olarak acı yediği zamanda oluyo inşallah seninki gebeliğe bağlı şoriktir bende şorik olmadı ama ağzı açık uyuyormuşum bazen :16:

oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cm :nazar: bende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi :31: 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo :1: sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi :59: 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben :47: nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim :17: 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik :10: şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen :1:

maş. canım maş.:nazar::nazar::nazar: senin de Rüzgarımızın da kilosu gayet güzel. boya gelince ilk defa duydum yaaaa. boyla ne alakası var ki:44::44::44:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah oğluna sağlıkla vaktinde kucaklamak nasip olsun bence boy konusunda saçmalamış cücelik sınırında olanla riçin normal doğum önerilmiyo senin boyunda ne varmış :63:inşallah herşeyin hayırlsısı olsun ikiniz içind ehangi türlü doğum hayırlı olacaksa o olsun

herşey çook güzel iyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun

kızlaar midem cayır catır yanıyo ağrıyıo:84::84::84::84: dayanamıyorum artık yokmu bi önerisi olan renni alıyorum ama onunda faydası yook oof çok fena sırtıma ağrılar saplanıyoo ama yaaa:59:

güzel hafta sonları ben bi çare aramaya gidiyorum :58:

ay maşalh oğluşuna cnm :nazar::nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederiz betül teyzesi :16:

saol canım..ben pek sevmem makarnayı ama kac gundur gece gece makarna muhabbetı edıldıkı dun dayanamayıp yaptım ve yedım..:56::56::56:

vayyyyy canım tatlı bıseyler atıp gırseydın agzına..ben hafıf karnım acken gırdım tık yok..2. kere cekıldı karnımı doyurunca bu seferde sancı cıktı bebık durmuyokı yerınde..
tok girdim canım çok hareketliydi bide tatlı yesem nolurdu :1: teşekkür ederim :71:

tünadın kızlar.geçmişe baktım bugün bebişler görülecekmiş ne güzel iyi haberlerle gelin inş.
ESLEM maaşaallah bebişlerine.

annenin ellerine sğlık canım.özgür iyi günlerde kullansın inş.

ayyyy sevsinler onun kalp atışlarını.
sev tabi teyzesi oğlumda seni ve kankası ahmet yiğiti çok seviyo bende tabi :69::69::69:

günaydın kızlaarrr....2 gündür paso uyuyorum ,dün 15:00-18:00 arasıve gece 2:00 den bu saate kadar uyuduk resmenn ..uyku manyağı oldum ..ama öğlen uykularına bayılıyorum ben ..şimdi kahvaltı yapmamız lazım ama evde kahvaltı yapmadığımız için pek herşey bozulmuşş:5::5::5:yan tarafada gidesim yok ,bi bardak süt içip öğlen yemeğine bağlıcam sanırım ,eşimde dün grip belirtileri gösteriyodu gecede terledi baya ,onlada uğraştım ,şimdi hala uyuyo kaldıramıyorum yataktan ...bugün teyzemin kızı gelcek esenledrden ,bakiim çok geç gelmezse ,erişte kestircem onaaa...belki mantı falanda yaparız dolaplık ,gelmişken değerlendireyim dimi amaa:1::1::1:

güzel haberlerle gel diicektim ama ,maşşallah daha sen eve gelmeden bize güzel heberleri geldi bıdığımızınn...:nazar::nazar:

güzel haberlerini bekliyoruz canımm:16:

ayyy geçmiş olsun geçende bende buna benzer bi olay yaşamıştım ,çok fena oluyo dikkat et kendinee..:71::71:
yaa kızlar dün eylül annelerinin doğumlarını okuyum dedim bulamadım ,topikleride zaten 300 lü sayfa sayılarındaydıı...bize duygu gaz verdi ama 40. haftasında hala ağrısı sızısı olmayanlar var ..şaşırdııımm:53::53:belki hepimiz 40 ı doldururuz ..yani ben doldurusamö 25 ekimde gelcek zilli ,keşke günü tam belli olsa ,dün annem uçak bileti ayarlıcam nezamana doğurursun diyooo:18:dedim anne normalde 25 inde doluyo ,ama kız erken gelirmiş 15 olabaili ,ee belki benimki daha erken gelmk ister 5 i 10 u olabilir ..neyse beklemedeyiz artık 17 sinde kontrolüm var ,nts yede gircem ozaman sorarım dr a artık ,az çok tahmin eder sanırım ...
yanlız kafama takılıyo ,dr nts ye bağlarız dedi ,o ara kontrolede gircekmiyim ,acaba çatı muayenes,de yapcakmı ona göre gideyim ,siz ne dersiniz kızlar ,ozaman 35. haftada falan olcam çatı muayenesi yapılırmıı???

tez canlıyız oğlumla bide oda da sıkılınca canlı bağlantı yapalım dedik doğururkende yapıcam bunu :60:

anammm 2 cm yüzünden bana da dermi sezeryan ya, zaten yan çizmeye başladı. ben sınırın 1.50 olduğunu sanıyodum, ama normal yapanlar var ya bu boyda eskilerdeeenn tabi.

ay hadi hayırlısı arkadaşım,
sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah.

Back
X