günaydın kızlaarrr....2 gündür paso uyuyorum ,dün 15:00-18:00 arasıve gece 2:00 den bu saate kadar uyuduk resmenn ..uyku manyağı oldum ..ama öğlen uykularına bayılıyorum ben ..şimdi kahvaltı yapmamız lazım ama evde kahvaltı yapmadığımız için pek herşey bozulmuşş

yan tarafada gidesim yok ,bi bardak süt içip öğlen yemeğine bağlıcam sanırım ,eşimde dün grip belirtileri gösteriyodu gecede terledi baya ,onlada uğraştım ,şimdi hala uyuyo kaldıramıyorum yataktan ...bugün teyzemin kızı gelcek esenledrden ,bakiim çok geç gelmezse ,erişte kestircem onaaa...belki mantı falanda yaparız dolaplık ,gelmişken değerlendireyim dimi amaa

güzel haberlerle gel diicektim ama ,maşşallah daha sen eve gelmeden bize güzel heberleri geldi bıdığımızınn...

güzel haberlerini bekliyoruz canımm
ayyy geçmiş olsun geçende bende buna benzer bi olay yaşamıştım ,çok fena oluyo dikkat et kendinee..

yaa kızlar dün eylül annelerinin doğumlarını okuyum dedim bulamadım ,topikleride zaten 300 lü sayfa sayılarındaydıı...bize duygu gaz verdi ama 40. haftasında hala ağrısı sızısı olmayanlar var ..şaşırdııımm

belki hepimiz 40 ı doldururuz ..yani ben doldurusamö 25 ekimde gelcek zilli ,keşke günü tam belli olsa ,dün annem uçak bileti ayarlıcam nezamana doğurursun diyooo:18:dedim anne normalde 25 inde doluyo ,ama kız erken gelirmiş 15 olabaili ,ee belki benimki daha erken gelmk ister 5 i 10 u olabilir ..neyse beklemedeyiz artık 17 sinde kontrolüm var ,nts yede gircem ozaman sorarım dr a artık ,az çok tahmin eder sanırım ...
yanlız kafama takılıyo ,dr nts ye bağlarız dedi ,o ara kontrolede gircekmiyim ,acaba çatı muayenes,de yapcakmı ona göre gideyim ,siz ne dersiniz kızlar ,ozaman 35. haftada falan olcam çatı muayenesi yapılırmıı???