Hoşgeldin kalbim2010. Kaybın için Allah sabır versin, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelip acılarınızı dindirsin inşallah.
Fatoooşş :) Kıss maşallah on parmağında yirmi marifet.

Tariflerini kopyaladım, ben de yapıcam inşallah bir gün :) Bi de benim fırınım yok, yandı :) ne kadar marifetliyim düşün artık

Senin ya da kızlar hepinizin önerebileceği bir mini fırın var mıııı? acil almam lazım çünkü artık evde yemek yapmaya başlicam. kayınvalide saltanatı bitsin artık ayıp dimi :) gerçi kayınvalidem bu duruma çok üzülür, oğluşunu her gün göremicek diye ama ben de artık ev kadınıyım, kendi işimi kendim yapıcam aaaa
Rummuuzzzz :) Rüyanı hayra yolarım canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir yeğenlerimiz. Ben de Miranda'yı gördüm geçen hafta. Kızı olmuş, yeni doğmuş ama 2-3 yaşında vardı. yürüyor, konuşuyordu. Birbirimizden etkileniyoruz, bilinç altımız da coştukça coştu, hayırlısı :)
Odanız gelmiş, güle güle kullanın inşallah. Ne tatlı bir heyecan vardır şuan evde :) Ben de cicilerini yıkıyorum kızımın, narin ayarında, çekmesinler diye soğuk suyla yıkıyorum ama çok deterjan kokuyor yaa. bir daha durulama yapayım en iyisi.
Heeyyoooo :) Bir hafta sonra bir daha teyze olcam yuppiiii

:64 Sağlıcakla gelsin bebeğin zeamet'cim.
Yok rumuzum yok kıskanma, hele beni hiç kıskanma. çünkü ev hayatının paspal haline uyum sağladım ben de :) eşimi pijamayla uğurlayıp, eşofmanla, karma karışık saçlarla karşılıyorum, sıfır makyaj, kökünden kesilmiş tırnaklar, yer yer çatlamış topuklarım var artık :) ama yakın zamanda bir bakım istiyorum çünkü öyle daha mutlu hissediyorum kendimi. benim parmaklarım da dolma gibi oldu. bir de ellerimde ağrım çok. sabahları çok fena oluyor, çok acıyor. karpal tunnel sendromu olmuşum. hamilelerde olurmuş, doğumdan sonra geçicekmiş.
Elifcim odanız gerçekten çok güzel olmuş, ayrı ayrı alıp ancak bu kadar uyum sağlanabilir, bravo canım çok zevklisin. Güle güle iyi günlerinde yatsın, kullansın Sudenaz'ımız.
Ahmet Yiğit'imiz bir süre daha inat etsin annesi,böyle iyi. hem anneden ayrılmak bu kadar kolay mı :) geçen gün kimdi yaa öldüm gülmekten, ıkınma provası yapıyomuş :) iş açacak başına, aman diyim haa yapmayın böyle şeyler.
Nasıl yaniii hem laf söz edip, söylenip hem de sinir mi oluyorlar. Boşver nejlacım olsun, kendileri istedi. istediğin her yere götürüp getirecek o zaman hiiiiç kusura bakmasınlar.

Eşinin iyi oldu demesi iyi olmuş. Son ziyaretiniz olur zaten bir sonrakine büyük buluşmaya eşinle gidersiniz inş. :)