Biz de bundan aldik, yeni cikan bir ürün oldugu icin biraz tereddüt ettim aslinda ama umarim iyi olur...
Hanimlar ben bu sabah cok komik bir sey yaptim. Dün esimi namaza uandirmakta oldukca zorlanmistim. Bu sabah kalktim, wc´den cikinca esime "panik yapma hadi doguma gidiyoruz, suyum geldi" dedim, garibim bir firladi yataktan

Aslinda gülüp bozmasaydim da bi giyinisini falan görseydim o telasla, gülünce anladi tabi, ben de "ne yapayim kalkmiyorsun yoksa" dedim. Cok fenayim ama cok hosuma gitti öyle firlayisi
Az evvel de doktordan geldik...Herseyi sordum sizinle de paylasayim. Minik prensesim 2150 gr olmus, bi de poposunu öyle bir cikardi ki, ilk defa yapti öyle, resmen karnim dag gibi yükselti, babasi da gördü naklen, yaramaz kizim benim
Doktor bundan sonra cinsel iliskide prezervatif kullanin dedi...
Seffaf jelimsi akinti normal, ama yesilimsi olursa, kanli olursa, kokusu olursa hemen gelin dedi...
Magnezyuma, Elevite, kan hapina doguma kadar devam dedi...
Parmaklarimin takili kalmasina ortopediye gidin bandaj versinler dedi, ama ben sütü 2 bardaga cikarip bi deneyecegim, gecmezse 3 hafta sonra bir daha kontrolümüz var ona gittigimde gösteririm.
Ayrica herkes 2 haftada bir gidiyor ben niye 3 hafta sonra gidiyorum anlamadim?
Elifcim Sudenaz da cok güzel bir isim, Sude esimin kuzeninin adi biz onu o yüzden eledik, sanki isim kalmamis gibi dünyada ya ne zormus, ins babamiz ikna olur da kizimin adi Elfin olur...
Cok konustuk biliyorum ama kizimi gördüm ya bugün mutluyum ceneme vurdu....Öptük hepinizi teyzeleri