2011 ekim annelerii geri sayım başladı....

ben henüz bilmiyorum sat a göre yani internet hesabına göre 69 ama.sezeryanda bikaç hafta önce olur kesin..33.haftada gidicem doktora şimdi 31 deyim söyler mi acaba sorsam mı ne dersiniz..

sezeryan olunca tarih veriyolar diye biliyorum topikte var mesela tarihini bilenler.sor bence.

sooonnnnn 43 sezeryana göre ama daha erkende olabilir...

Son düzenleme:
ben henüz bilmiyorum sat a göre yani internet hesabına göre 69 ama.sezeryanda bikaç hafta önce olur kesin..33.haftada gidicem doktora şimdi 31 deyim söyler mi acaba sorsam mı ne dersiniz..

canım ilk bebekde erken alınmıyo sezeryanda 2 bebek ise 38 de alınması gerek
oğlumda ilk bebeğimde sezeryanı 40 haftada oldum
şimdi 2 bebeğim 38 de olucak ama gelişimide önemli dedi drum bakalım
ona göre 34 haftadan sonra gün verir ama sen gene konus drla

8 haftamız kalmıs görünüyo 24 ekimde 38 haftamız doluyo ama dr ulturasondaki gelişimine göre gün vericemdedi 1 hafta önde şimdilik 7 haftamız kalıoy ozman hayırlısı bakalım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar gecen yıl bu vakıtlerde bızde gerıye dogru sayıyorduk sukadar kaldı bukadar kaldı dıye .zaman okadar cabuk gecıyrkı ekımde 1.dgm gununu kutlayacagız mınık kuzumun .hayrlısıyla ınsalllh sızlarde bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınz.herkese hayrlı dgumlar dılerımmm

anammm bizim son 5 haftamız kaldıı 37. haftada gün verecek doktorumuzzz

dönemlerimiz aynı yaklaşık canım bende 32.hafta1 günlüğüz.sizin de kesin sezeryan mı?neden okadar erken alıyorlar ki.benim doktorum 39 da alırım dedi ona da razı olmadım pek ama hayırlısı.13 ekm dedi.senin tarihin belli mi?kilosu nasıl 5-6 gün önce yaklaşık 2 kg dedi.Allah yardımcımız olsun.

Daha 2 gün önce 55 gün vardı 2 günde nasıl 48e düştü anlamadım. çifter çifter mi atlıyo günler yoksa yaklaşmaya başladıkça benim mi işime gelmiyo :18:

bizim biraz sorunlu canım plasenta previa marginalis var kanama olma riski yüksek kanama olmadan tehlikeye girmeden almak istiyor heralde dr.
bellide olmaz belki herşey yolunda gider 39.hafta da dogum olurr tarihi 37. haftada verecek benim minnoşum 32+5 te 2 kilo 20 gramdı
şimdi buyumuştur bile

Bayramın 2.günü 33+4düm doğuma 45 günüm kalmıştı ama gece 12den sonra miniğim dünyaya geldi 44 diyemedim

kaç kilo doğdu küvözde kaldı mı minik bebiş..erkenciymiş bayabenim de ilk doğumum ikizdi minik miniklerdi doğduklarında yarım kollu çıtçıtlı badileri uzun kollu diye giydiriyordum çoraplar çizme oluyordu..şimdi büyüdüler de abi olacaklar

2330gr doğdu 3 günde küvözde kaldı solunum cihazına bağlandı. boydan kısa geliyo giydirdiklerim ama eni çok bol oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…